Wiedźmin 4 [TBA]
Moderator: con shonery
Re: Wiedźmin 4 [TBA]
Ja się jaram, zajebisty klimat.
Tylko ta twarz Ciri jakaś dziwna, jakby z botoxem. XD
Tylko ta twarz Ciri jakaś dziwna, jakby z botoxem. XD
Eh, dla mnie najgorszy wybór z możliwych jeśli chodzi o głośnego bohatera... Noname > Kreator postaci > Vesemir > Ciri
czyli dotychczasowe lore zostało tak po prostu porzucone i ciri zapierdala z kocimi oczami
Nie dokończyłem tej trójki, w poprzednie nie grałem, ale już domyślam się jednego z zakończeń. W sumie spoko, dopóki nie zobaczyłem tego grappling hooka
Będzie pewnie jak z Cyberpunkiem.

lipa ten unreal engine, powinni zostac przy redzie, stracilo klimat, poza tym w red enginie te postacie wygladaly idealnie
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
A swiat wyglada zajebiscie akurat
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
Poza tym
A swiat wyglada zajebiscie akurat
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
Co się Ciri stało w japę + krindżowo zagrane. Wizualnie (poza twarzą) zajebiste.
Straciłem trochę wiarę w CDP po Cyberpunku, ale poczekamy zobaczymy.
Straciłem trochę wiarę w CDP po Cyberpunku, ale poczekamy zobaczymy.
- Cz4rny1337
- Moderator
dobre zesransko wykopków o babę, polecam do kawki
Spoiler
topka komentarzy z generatora, że może lesbijke z niej zrobio jeszcze

- checollada
Omg ale bym se pograł w takiego wiedźminka nowego, minęło prawie 10 lat od ogrywana trójeczki, może pora wrócić do tego hmmmm
ale dlaczego babą mam grać
Ostatecznie Cyberpunk wyszedł im bardzo fajnie, wprawdzie po czasie, ale dobrze się bawię grając w niego, fajne postacie, fajna historia, fajna gierka ogulem
ale dlaczego babą mam grać

Ostatecznie Cyberpunk wyszedł im bardzo fajnie, wprawdzie po czasie, ale dobrze się bawię grając w niego, fajne postacie, fajna historia, fajna gierka ogulem
A w ogole sa dwa wiedzminowe projekty przeciez w cdpr, czyli pewnie bedzie na tym samym silniku free character creation pozniej tez
gracze: haha co te lewaki wymyślają, że wpierdalają jakichś murzynów wszędzie gdzie się da do gry i tłumaczą to reprezentacją, normalny człowiek wie, że to gra i nie musi mieć postaci odzwierciedlającej gracza z rzeczywistości
też gracze: dlaczego ja mam babą grać reeeeee
Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
no ale nie sądzę, że jeśli to jest coś innego, to żeby to było to, skoro w4 ma być początkiem nowej trylogii, prędzej jakaś mobilka czy coś takiego, na pewno nie drugi pełnoprawny rpg
też gracze: dlaczego ja mam babą grać reeeeee
Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
a ten drugi to nie jest remake jedynki po prostu? czy jest jeszcze coś oprócz tego
no ale nie sądzę, że jeśli to jest coś innego, to żeby to było to, skoro w4 ma być początkiem nowej trylogii, prędzej jakaś mobilka czy coś takiego, na pewno nie drugi pełnoprawny rpg
A faktycznie jeszcze remake 1. To juz sam nie wiem.
Idealnie by bylo:
Rodzina unreal:
->4. Musi byc ciri bo to kontynuacja i nie ma innego bohatera, ktory to pociagnie 5. Prequel z geraltem i vesemirem
->remake 1 i 2
-> free creation nielinearny
Kura znoszaca zlote jaja
Idealnie by bylo:
Rodzina unreal:
->4. Musi byc ciri bo to kontynuacja i nie ma innego bohatera, ktory to pociagnie 5. Prequel z geraltem i vesemirem
->remake 1 i 2
-> free creation nielinearny
Kura znoszaca zlote jaja
Przecież to jest cgi to jaki unreal
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
no a to cgi nie jest na unrealu tak jak wszystkie te fanmade cgi? Jak tak to sorry ale na 1 rzut oka wygladalo inaczej jak chodzi o postacie niz red
Kod: Zaznacz cały
ZWIASTUN FILMOWY PRERENDEROWANY W UNREAL ENGINE 5 NA NIEZAPOWIEDZIANEJ KARCIE GRAFICZNEJ NVIDIA GEFORCE RTX
Spoiler
Tam gdzie dziewczyna ma wbity nóż w serce, animacje jej ojca wyglądają słabo i jak w W3
Ostatnio zmieniony 13 gru 2024, 13:33 przez lambiczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli taki sam trailer jak w3
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- marmolad_k2
Ciri wygląda tu trochę jak Daria Zawiałow.
myślicie że będzie można dawać dupy po karczmach jako ciri dla immersji czy tylko nozycowanie z czarodziejkami
- genocidegeneral
mnie to bardziej ciekawi czy nadal będzie mogła się teleportować non stop czy jednak zamieniła tę umiejętność na picie wyciągu z chuja leszego

nie no, róbcie screeny będzie tak
ciri stwierdziła, że pierdoli swoje przeznaczenie i chce zostać wiedźminką i jebać starszą krew, nie podoba się jej
być może na skutek tego, ze przeszła, pewnie w szkole rysia, próbę traw, w jakiś sposób wpłynęło to na jej moce i ich nie ma/są bardzo ograniczone
wątek fabularny będzie dotyczył tego, że przeznaczenie znowu się będzie upominać o ciri i będzie opowieść o wolnym wyborze vs. przeznaczeniu
na trailerze jest ten chujopająk co gada 'you cant choose your own destiny' czy cos takiego i w tym momencie się wokół jej rąk spawnują łańcuchy w tym zielono-niebieskim kolorze, takim jak w w3 towarzyszył jej magicznym skillom właśnie
nic nie zmyślam
ciri stwierdziła, że pierdoli swoje przeznaczenie i chce zostać wiedźminką i jebać starszą krew, nie podoba się jej
być może na skutek tego, ze przeszła, pewnie w szkole rysia, próbę traw, w jakiś sposób wpłynęło to na jej moce i ich nie ma/są bardzo ograniczone
wątek fabularny będzie dotyczył tego, że przeznaczenie znowu się będzie upominać o ciri i będzie opowieść o wolnym wyborze vs. przeznaczeniu
na trailerze jest ten chujopająk co gada 'you cant choose your own destiny' czy cos takiego i w tym momencie się wokół jej rąk spawnują łańcuchy w tym zielono-niebieskim kolorze, takim jak w w3 towarzyszył jej magicznym skillom właśnie
nic nie zmyślam
- zemsta1camzata
na starcie gry dokona tranzycji
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.