Nas - Magic (2021)
Re: Nas - Magic (2021)
Usunięto
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 17:40 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Nas & Hit-Boy - MAGIC (24/12/2021)
No i to jest dopiero zajebisty prezent na gwiazdkę! 
numer z rockym super
no właśnie od tego numeru z Rockym i Preemo troszkę więcej oczekiwałem, ale no i tak spoko. natomiast Ugly
bardzo przyjemny materiał, wjechało mięciutko.
bardzo przyjemny materiał, wjechało mięciutko.
Nas w formie. Meet Joe Black super.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
dobre to jest i ogólnie zero tu skipów, ale ogólnie czuć że to luzak i jakoś tekstowo poza paroma fajnymi zabiegami w rymach to on niczego nowego ani wypierdalającego z butów nie dał, w ogole to preemo na wave gods dal chyba najlepsze cuty od lat i nie spodziewałem się ze rockiemu w koncu sie zachce czegokolwiek na mikrofonie
zapowiedź kd3 w jednej z piosenek bardzo cieszy
zapowiedź kd3 w jednej z piosenek bardzo cieszy
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Usunięto
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 17:41 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurwa, aż zajawka na hib hob wraca. KD3 zapowiedziane. Czekam, ale poprzeczka jest wysoko.
Dojebany album najlepszy od lost tapes czyli top 4 w dyskografii. Spokojnie można postawic obok osatniego albumu atcq jak przykład jakościowych albumów starych dziadów dinozaurów hip hopowych. Zdecydowanie rowniejszy od kd1 i kd2.
ale hit-boy smaży tu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Solidny, ostatecznie wolę to niż obie części kings disease.
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
-
Johnny
Nie lubię za bardzo Nasa, poza pojedynczymi (nie bójmy się napisać - hitowymi) kawałkami za bardzo mi nigdy nie podchodził, ale ta płyta mi bardzo trafia w gust.
Z rozpędu przesłuchałem też King's Disease i no nie, raczej nie wrócę do tamtej płyty drugi raz, a tu i owszem, zamierzam
Z rozpędu przesłuchałem też King's Disease i no nie, raczej nie wrócę do tamtej płyty drugi raz, a tu i owszem, zamierzam
Usunięto
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 17:42 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
KD2 lepsze ale ten album też dobry. Miło posłuchać takiego dinozaura znów w formie.
- KillerCroc
Kurde nawet spoko ta płyta, KD2 raz z ciekawości odpaliłem i zapomniałem że coś takiego wyszło a tutaj nawet jest jakiś repeat value ze dwóch numerów
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Średniawka. Dla mnie i tak najlepszy THE LOST TAPES
Mocny repeat value ma ta płyta. Na początku bym tego nie powiedzial, ale to ta plyta co z odsluchu na odsluch rosnie. W ogole te 30 minutowe płyty to jest idealny format. Ostatnio najlepsze klasyki mają po tyle (Daytona itd) i chyba cos w tym jest. Illmatic niewiele dluzszy - widac wzorzec byl dobry juz prawie 30 lat temu. Krótkie płyty to najlepsze co spotkalo hip hop. Moda na epke worldwide. elo
Usunięto
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 22:56 przez TheD, łącznie zmieniany 2 razy.