nie wiem czy był temat, ale wrzucam. Jakiś profil na YT, zrobił quiz w korym raperzy odpowiadają na tematy rapowe. W chuj proste pytania, więc czekam na kompromitacje jakiegoś rapera z uśmiechem na twarzy
Rapowy quiz z raperami - jak nasza rap scena zna sie na rapie
- MyEvenement
Rapowy quiz z raperami - jak nasza rap scena zna sie na rapie
Siema,
nie wiem czy był temat, ale wrzucam. Jakiś profil na YT, zrobił quiz w korym raperzy odpowiadają na tematy rapowe. W chuj proste pytania, więc czekam na kompromitacje jakiegoś rapera z uśmiechem na twarzy
Wrzucam dwa, na kanale jeszcze Keke, Slon i opiat ktory nie umie wymienic plyt Kanye
Re: Rapowy quiz z raperami - jak nasza rap scena zna sie na rapie
Jest jeszcze z Kabe, który ogólnie zdaje się mało wiedzieć o rapie, Paluch, który wymienia jedną płytę Outkast, Janusz Walczuk i Kobik, do których chyba nie ma się do czego dopierdolić (tzn. nie skiśli na jakimś pytaniu, na które kodeks mobbyn zabrania nie znać odpowiedzi). Prawda jest taka, że rzeczy wylatują z głowy, w momentach kiedy jest się pewnym że powinny w niej być. Dwa Sławy widać że rapowe freaki, a we dwójkę męczyli się z niektórymi pytaniami, np. o nazwy rapowych duetów.