Wiki - Half God (2021)
Wiki - Half God (2021)
do OOFIE w sumie nie wracałem od 2019, ale lubiłem i spędziłem przy tamtym projekcie trochę czasu jak wyszedł więc czekam
Re: Wiki - Half God (01/10/2021)
OOFIE super płyta, wracam co jakiś czas. bardzo świeżą i oryginalną stylówkę ma ten chłopaczyna i nadal jest trochę niedoceniony wydaje mi się. tegoroczny projekt z NAH całościowo mnie nie porwał, ale na to solo czekam.
Re: Wiki - Half God (01/10/2021)
Bardzo fajnie, że Wiki zakręcił się wokół sLUmsowych chłopaków. Cieszy też produkcja Navy Blue, bo bardzo lubię jego bity. Czekam do jutra z wypiekami na twarzy
Re: Wiki - Half God (2021)
I jak Wam się podoba? Dla mnie super, single wcale nie okazały się najlepszymi numerami i jest to plus, bo niektóre z nich były sredniawe. Navy dał świetne bity, Wiki poleciał po swojemu, a goście nie zawiedli (jesse james solomon szczególnie). Bardzo dobrze się bawiłem podczas odsłuchów i będę wracał na pewno.
Kurka wodna super wyprodukowana ta płyta jest. Poprzedniej w ogole nie pamietam.
Dodano po 2 godzinach 6 minutach 48 sekundach:
Ja pierdole jaki dobry jest ten album
Dodano po 2 godzinach 6 minutach 48 sekundach:
Ja pierdole jaki dobry jest ten album
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- gonny_trebor
- Moderator
nie słuchałem jeszcze całości, ale chłop mógłby sobie tę protezę w końcu zrobić, bo takie braki w uzębieniu to tragedia kurwa
Dodano po 25 sekundach:
ej @gawi ty jesteś w temacie przecież
Dodano po 25 sekundach:
ej @gawi ty jesteś w temacie przecież
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Jestem ale jeśli braki w uzębieniu pomagają mu wydawać takie albumy jak ten, to wybaczam 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Wiki mimo że jest bardzo dobrym raperem i telephobebooth z tego roku jest ciekawym projektem i niezwykle klimatycznym, to od czasu tego albumu jeszcze w w grupie ratking, która przypominała mi najwspanialsze albumy def jux niczym mnie nie zachwycił, ale jako że to jest na bitach navy blue, single mi się bardzo podobały a wy bardzo entuzjastycznie oceniacie to wydawnictwo to późnym wieczorem posłucham, może też się zachwyce
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Bardzo ciekawa płyta, beaty robią dobrą robotę. Poprzednie albumy mi się w całości tak nie podobały.
Zasłużone BNM, trzeci odsłuch wlatuje.
Zasłużone BNM, trzeci odsłuch wlatuje.
Kurwa, w końcu Wiki odmulił i nagrał płytę na miarę możliwości. Najlepszy krążek w jego dyskografii, bardzo go te bity niosą.
A deliv i teksty zawsze skurczybyk miał, zwrotka w PROMISED to jest real talk, o który nie walczyłem, ale kocham.
A deliv i teksty zawsze skurczybyk miał, zwrotka w PROMISED to jest real talk, o który nie walczyłem, ale kocham.
Cały album mega ale dla mnie Never Fall Off, Wiki Da God, Ego Death, All I Need czy Gas Face to nadnumery. Świetna symbioza głosu i muzyki.
przed odsłuchem odświeżyłem sobie OOFIE i to była super płyta
tutaj zasnąłem 5x przy odsłuchu jak Akademiks przy CLB
tutaj zasnąłem 5x przy odsłuchu jak Akademiks przy CLB
to fakt, bez podjazdu do OOFIE. są momenty i kilka traczków wyjąłem dla siebie, ale ogólnie nudki no.
Jak widać - co człowiek to opinia.
Dla mnie właśnie na takich samplach te jego nowojorskie opowieści najlepiej brzmią i płyną.
Dla mnie właśnie na takich samplach te jego nowojorskie opowieści najlepiej brzmią i płyną.
Ależ to jest super album, muzycznie Navy rozjebał. Wiki też pięknie na mikrofonie. Jeden z moich ulubionych albumów tego roku.
Never Fall Off
Never Fall Off
- Hytry Wałek