Na instagramie widziałem już jakiś czas temu, że FIfty napisał, że Banks już nie jest w G-Unit i jest wolnym agentem, ale życzy mu powodzenia, nie widziałem nic sugerującego kosę między nimi.
Miałem wrzucać ale mi się nie chciało.
Czekam. The Hunger for More to dobra płyta (I'm So Fly nadal brzmi świeżo), a Cold Corner 2 to kapitalny mixtape. Liczę na poziom zbliżony do tego drugiego projektu.
No odejście od Centa może tylko pomóc jego muzyce a zwłaszcza częstotliwości releasów Sam nie śledze co sie dzieje od kuchni w rapie, nie wiedziałem tego w sumie. No powiedzmy szczerze taki weteran nie zrobi szumu beefami już. Nigdy nie był na pierwszych stronach. A jak sie to nie opłaca to tego nie ma, prawo biznesu.
imo nie ma co się jarać, wyjdzie nierówno jakościowo, klimatycznie niespójnie i refreny pewnie też cienkie będą, bo banks tak jak jadakiss nie umie wydać dobrego w całości albumu i huj
przeczytacie tego posta i zobaczycie w piątek że tak będzie
sebring pisze: ↑26 maja 2021, 18:18
bo banks tak jak jadakiss nie umie wydać dobrego w całości albumu i huj
Akurat Banks ma najlepszą dyskografię z G-Unit mimo, że nie ma krążka na miarę GRODT. Głównie świetne mikstejpy. Po takiej przerwie naprawdę myślę, że rozjebie - zresztą tegoroczny track na tym soundtracku od Griseldy to rozkurw
Co do Young Bucka to niezbyt się jaram ostatnimi rzeczami, nudny jest.
Też myśle że Banks ma najlepsze dysko z Gunit. Żadko wydaje ale jak już to jest rozkurw. Nie ma klasyka jak Cent ale ma najrówniejszy dorobek. Najbardziej go lubie z całego Gunit od kiedy pamiętam.