Bisclavret pisze: ↑12 cze 2024, 20:53
Italiano ma odchodzić z Fiorentiny chyba, do Monzy wbija Nesta, Lazio i Roma zmieniły trenera w końcówce sezonu więc też można podpiąć. W czołówce jedynie Inter i Atalanta mają trenera dłużej niż pół roku.
Lazio już zdążyło zmienić tego z końcówki sezonu xd
O już wypierdolil poszlo chyba o to, że Tudor i Lotito mieli bardzo rozjechane wizje na temat kadry na przyszły sezon, to znaczy Tudor chciał wzmocnień, a Lotito jak to Lotito chciał nie wydać pieniędzy i Chorwat miał być niespecjalnie zadowolony z tej strategii, jak widać nie dogadali się.
ktoś oglądający AV coś więcej o nim powie? Generalnie wszędzie widzę zachwyty nad tym transferem, na wymianę mają iść Illing jr. i McKennie + dopłata ok 20 baniek
edit: kurwa w transferach to miałem napisać, już chuj, chyba, że dobry admin przeniesie
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
ConeyIsland pisze: ↑13 cze 2024, 12:19
Paulo Fonseca w milanie
O ile rozumiem potrzebę zmiany Pioliego mimo całkiem niezłych wyników to pójście w tym kierunku ni w ząb dla mnie nie ma sensu. Przecież to jest gość który da dokładnie to samo co łysy. W Romie dostawał w pizde z czołówką praktycznie za każdym razem, na Europę Milan za bardzo nie ma jeszcze kadry. Jak Milan ma ambicje na coś więcej niż spokojne top 4 i sześć derbów z rzędu w plecy to już chyba większa szansa na to była z piolim.
rozklad_gaussa pisze: ↑13 cze 2024, 13:11
gosciu byl wiodaca postacia w srodku pola villi
przez pierwsze pół sezonu, w drugim trochę zjechał jak cała Villa.
Generalnie dobre sfg, (zdarzało mu się z 2-3 razy wkręcić gola z rożnego + karne dobrze bije), dużo fauluje i często łapie kartki, ale też sporo gra bez kontuzji, w tamte lato mocno łączony z Arsenalem, ma fajną dupę piłkarkę AV Alishę Lehmann
A Fonseca fajny, dobrze się patrzyło na jego drużyny, ładne granie