Słuchawki
Moderator: wrubel
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
Re: Słuchawki
pozdrawiam kolejnego zadowolonego zawodnika, daj znac dzien albo dwa wczesniej jak bedziesz sie chcial calowac
- checollada
Soundcore Liberty Pro 3 to nowe LG OLED 55"
Narobiliście smaka, ale widzę że nigdzie niedostępne za normalną cenę
Bo nie są już produkowane dłuższy czas, liberty 4 pro to produkt tegoroczny, wypuszczony z miesiąc temu.
Chciałbym kupić słuchawki nauszne, ale rozumiem, że różnica jakości między kablem a bluetooth w sprzęcie za jakieś 100 zł nie będzie zauważalna? 
edit: a już nieważne, widzę, że można do nich podłączyć też kabel.

edit: a już nieważne, widzę, że można do nich podłączyć też kabel.
Jakieś zdanie na tematem słuchawek Steel Series Arctis Nova 5 ?
Widziałem ostatnio reklamę na kanale Quaza9 i wyglądają OK...?
Widziałem ostatnio reklamę na kanale Quaza9 i wyglądają OK...?
I know they are thinking bout killing me
Some niggas that voted for Trzaskowski
Some niggas that voted for Trzaskowski
- yungXpaproch
o tych konkretnych sluchawkach ci dokladnie nie opowiem ale ogolnie raczej odradzalbym sluchawki od steel series. oni myszki dobre robia, sluchawki nie. w ogole gamingowe sluchawki to zwykle zly deal. po prostu bardzo overpriced sprzet, ktory samym dzwiekiem nie blyszczy. wyjatkiem moze jakies jazdy z wyjatkowa technologia jak jakis dzwiek przestrzenny dojebany czy cos ale to tez tak szczerze nie robi zbytnio roznicy. tak to zwykle sa srednie sluchawki z wyjebanymi basami/opcja wyjebania basow. sam steelseries sluchawki mialem kiedys (tez nauszne ale inne) i mi sie szybko rozjebaly tak, ze sie nie trzymaly na bani, byly do wyjebania. a no i czesto gamingowe sluchawki sa w chuj ciezkie co meczy uszy po paru godzinach. te, o ktorych mowisz wygladaja na takie wlasnie z tych ciezszych
nie ma sensu kupowac sluchawek gamingowych niestety, chyba, ze ktos musi miec ten mikrofon zintegrowany
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
- zemsta1camzata
Jak do grania to ma sens
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
nie widzisz co znawca powiedział? nie ma sensu, logitech właśnie spalił wszystkie g pro x na świecie
widze marketing miedzynarodowych korpo działa w grajewie hah xD! i łykajo
wysrano z iphone
Co byście polecili do 350 zł typowo douszne tylko i wyłącznie na siłkę ma fajnie grać i chuj w sumie ja bym był za liberty 4 od soundcore ale to nie dla mnie więc wolę poznać opinie bardziej wprawionych słuchaczy żeby na minę kumpla nie wjebać, może coś macie konkretniejszego @ART
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
wybralbym tak jak ty bratku bo soundcore liberty 3 pro juz nie sprzedaja
Dzięki za info, ja właśnie z twojego polecenia powinąłem jeszcze te 3 pro i jedyne co moge powiedzieć to wielkie 5 dla ciebie
Poszukuje słuchawek bezprzewodowych do tysiąca złotych. Air pods pro 2? Czy coś znajdę lepszego w tej cenie?
Jak duze nauszne to hifiman deva pro stealth, jak te malutkie douszne dokanalowe to wyzej bylo duzo polecen
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
wszystkie polecenia opieraly sie o wycofane juz sluchawki ehh
No ale czwóreczki dużo gorsze są?
to liberty 4 czy jabra elite active 4 bo w sumie w tej samej cenie do powinięcia, ogólnie to do robienia ruchów na mieście i bieganka