ĆPAJ STAJL
- scam_sakawa
Re: ĆPAJ STAJL
dramat ten pierwszy kawałek, niebezpiecznie to skręca w stronę zjebanych tjunochujowyjców jak jakieś żapsąny
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
Jestem sajko, ale ten pierwszy kawałek to chyba najgorsza rzecz jaką słyszałem od nich, drugi w miarę ok, ale też bez żadnego wow 

- Rozpierdalator
To jaki zjazd ten projekt zaliczył to jest niesamowite
Wg. wywiadu dla Kalinowskiego bedzie wiecej wlasnich takich brzmien:scam_sakawa pisze: ↑14 lut 2025, 14:44 dramat ten pierwszy kawałek, niebezpiecznie to skręca w stronę zjebanych tjunochujowyjców jak jakieś żapsąny
O ile jednak autotune’owe wokale i trapowe patenty produkcyjne pojawiały się już na poprzednich albumach ĆPAJ STAJLu, to ten materiał ciąży właśnie ku uproszczeniu i pozostawia nieporównywalnie więcej miejsca na eksperymenty z flow i językiem czy też bełkotem.
- stratemirat
Bez Konego nawet nie sprawdzam, szkoda sobie psuć dobre wspomnienia z poprzednimi materiałami
kurwa a mi się wkręcił ten kawałek dziw- kochaj mnie nie może mi to wyjść z głowy, ale jak ten crank wjeżdża no to delikatny cringe
O, Kony jest w kawałku Big Up
-
kochaj mnie jest catchy wchuj, pierdolenie też spoko. szkoda że teraz crank all demoralizuje alicka, wolałem to jak robił kony...
bedoesowe są oba single ale nadal git
bedoesowe są oba single ale nadal git
Chciałbym zapoznać się z twórczością ĆPAJ STAJLu, co najlepszego wypuścili, co najważniejsze do przesłuchania? I czy w ogóle warto?
Jeszcze jak
1. Melodramat
2. Lato w ghettcie
3. Złoty strzał
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Warto, słuchaj wszystkiego od Lata w gettcie po kolei i będzie git
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Białe Szaleństwo możesz pominąć, resztę absolutnie warto obczaić.
- scam_sakawa
Z perspektywy czasu to Melodramat jest najlepszy, materiał kompletny
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
o sile Lata w Ghettcie, Melodramatu i Złotego strzału świadczy to, że wszystkie znajdą swoich wyznawców i każda na TOP1 będzie wyglądała normalnie
Rap MATTers podcast
https://www.youtube.com/c/rapmatters
https://www.youtube.com/c/rapmatters
też najczęściej do melodramatu wracam, zwieńczenie tego albumu młodym synkiem to mistrzostwo świata
- Ten Typ Gold
Akurat zwieńczenie lata w gettcie z tą gitarką i wersami "nawet najgorszy ćpun potrzebuje miłości" itd jest też PRZEkozackie
Melodramat może faktycznie najlepszy ale jako początek przygody LwG wydaje mi się lepsze