Kaz Bałagane
- gods bidness
Re: Kaz Bałagane
Znów 100 lat za Sentino.
- gods bidness
On chce wykorzystać sprawdzony sposób Sentina, żeby te kasztanowe figurki popychać. Nitropizdek dystrybucja.
co za upokorzenie 

wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
- IvanPavlov
czy ta plota że matka boska pracowała w żabce podczas aresztu kaza to tylko plota czy faktycznie są jakieś dowody na to?
Baza wszystkich kawałków Kaza Bałagane by me:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
- zemsta1camzata
Ponad dwa miesiące siedział
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
ma ktoś story kaza jak gada tylko mleko od polskiej krowy MAAAN, tylko polskie topy MAAAAN
niezastąpiony @Burak ?
niezastąpiony @Burak ?
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
- bialyjelen
19:42 is the best i can do
Gówno obesrane, bicik spoko.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Moze byc nawet, te skrzypce wchuj przypominaja mi soundtrack z naruto, ciekawe czy to zamierzony zabieg
bedogie w teledysku tradycyjnie - probuje sie stylowo gibac przy nawijce, a wyglada jak te babki co w rogu ekranu na tvp machaja lapkami tlumaczac transmisje na jezyk migowy
i to akurat dobrze o nim świadczy, w przeciwieństwie do ludzi, którzy umieją się gibać do hip hopku
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
- Moltisanti
- Zbanowany
Wiadomo, jak coś jest kasztanskie ale robi to be do gie to jest zajebiste
-
ja dopiero zaczynam na forum wiec mnie nie zjedzcie jak temat juz byl albo kurwa sie ogólnie nie prujcie ale
czemu nikt nie wspomni o singlu u kubiego reducenta, który luźną skurą na chuju wpierdala cala jego poprzednia plyte ? na tym w dupe jebanym " anie mowilem" byly w sumie może 4 słuchalne tracki, w tym naturalnie ten z poldonem
w numerze "szlug prawdy" jarek uwalnia coś czego mi brakowało DOSLOWNIE od kawałka z cock.0z'a o tytule "Mgła", który w DSM miał odpowiednika "Fortaleza"
Wspomniana twórczość łączy losowość wersów, ale jednocześnie wspólny ich temat, alternatywny bit rodem ze skrajków bohemy najskorszych do narkoułudy uliczników, jakieś takie nieokiełznane pierdolnięcie liryczne.
I wy kurnia ani słowa na temat tego kawałka nie powiecie? ja jestem człowiekiem kultury ale sie poczułem jak zjeb nie wiedząc co to za słowo "ruminacje"
Tomasza mannna czytałemn, Deleuza x Guattariego, ogólnie kurnia Rothbarda Misesa Słowackiego Żulczyka i inne trzpiony intelektu
ale zaskoczyl mnie skurwiel w dupe jebany tym slowem i sie trzymam tego że to fajnie w sumie rze mnie zaskoczyyyl
https://www.youtube.com/watch?v=pRAcDKJ0AsM
czemu nikt nie wspomni o singlu u kubiego reducenta, który luźną skurą na chuju wpierdala cala jego poprzednia plyte ? na tym w dupe jebanym " anie mowilem" byly w sumie może 4 słuchalne tracki, w tym naturalnie ten z poldonem
w numerze "szlug prawdy" jarek uwalnia coś czego mi brakowało DOSLOWNIE od kawałka z cock.0z'a o tytule "Mgła", który w DSM miał odpowiednika "Fortaleza"
Wspomniana twórczość łączy losowość wersów, ale jednocześnie wspólny ich temat, alternatywny bit rodem ze skrajków bohemy najskorszych do narkoułudy uliczników, jakieś takie nieokiełznane pierdolnięcie liryczne.
I wy kurnia ani słowa na temat tego kawałka nie powiecie? ja jestem człowiekiem kultury ale sie poczułem jak zjeb nie wiedząc co to za słowo "ruminacje"
Tomasza mannna czytałemn, Deleuza x Guattariego, ogólnie kurnia Rothbarda Misesa Słowackiego Żulczyka i inne trzpiony intelektu
ale zaskoczyl mnie skurwiel w dupe jebany tym slowem i sie trzymam tego że to fajnie w sumie rze mnie zaskoczyyyl
https://www.youtube.com/watch?v=pRAcDKJ0AsM
@synfaziego feat u hewry z 2016 roku wpierdala całą jego dyskografie. Ja to tylko tu zostawie dla potomnych
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
@synfaziego dobry numer