29.07 premiera nowego dokumentu. 5 odcinków
chyba dobra wymówka, żeby po raz kolejny polecieć z całym katalogiem. UGGHHH
[serial doc] No Limit Chronicles
Moderatorzy: gogi, con shonery
[serial doc] No Limit Chronicles
BOUT IT BOUT IT
Re: [serial doc] No Limit Chronicles
zabawne, bo wcześniej w tym miesiącu miałem chyba z tygodniowy maraton nadrabiania/powtarzania albumów i przebojów tej legendarnej wytwórni i nawet tak słuchając myślałem sobie jak bardzo przydałby się profesjonalny film dokumentalny ogarniający ten niewątpliwy fenomen
The Rise Of Master P & The 'No Limit Records' Empire - No Limit Chronicles Full Episode 1
BET na swój profil na youtube wrzuciło cały pierwszy odcinek, więc chyba wszystko będzie można obejrzeć legalnie i za w sieci.
Spoiler
jestem po 4 odcinkach i jest zajebiście, choć mogę być lekko stronniczy
. pojawia się na pewno kilka ciekawych (dla większości anonimowych) postaci jak v90, big boz czy king george i calli g. miło ich zobaczyć i usłyszeć po tylu latach. czekam na finał w środę.
BOUT IT BOUT IT
- przedszkolanek
a, to to całe lost tapes to przy okazji tego serialu, tak?
https://open.spotify.com/album/7qj89yEhGTQvS6QBim9sxh
https://open.spotify.com/album/7qj89yEhGTQvS6QBim9sxh
widziałem pierwszy odcinek tylko i fragmenty z innych odcinków.
Dokument wygląda na naprawdę dobrze zrobiony, wypowiedzi raperów na czarnym tle robią świetny klimat, dużo materiałów archiwalny i trudnych do znalezienia w sieci (BET widocznie otworzyło swoje zbiory) oraz część opowieści nieźle fabularyzowanych.
Jak BET na youtube wrzuci wszystkie epizody, to napewno obejrzę.
E:
Wiadmomo co się stało z lewym okiem Mr. Serv-On?
How Tupac Helped Master P At The Start Of His Career | No Limit Chronicles Ep 2
Drugi odcinek miał tylko 12 minut?
Master P Gives Suge Knight Millions To Make Snoop Dogg A No Limit Soldier | No Limit Chronicles Ep 3
Death Row Catches Snoop Dogg Slippin' & Master P Creates New Start for No Limit Soldiers | Ep 4 Clip
Dokument wygląda na naprawdę dobrze zrobiony, wypowiedzi raperów na czarnym tle robią świetny klimat, dużo materiałów archiwalny i trudnych do znalezienia w sieci (BET widocznie otworzyło swoje zbiory) oraz część opowieści nieźle fabularyzowanych.
Jak BET na youtube wrzuci wszystkie epizody, to napewno obejrzę.
E:
Wiadmomo co się stało z lewym okiem Mr. Serv-On?
How Tupac Helped Master P At The Start Of His Career | No Limit Chronicles Ep 2
Spoiler
Master P Gives Suge Knight Millions To Make Snoop Dogg A No Limit Soldier | No Limit Chronicles Ep 3