9 lutego czyli w najbliższy piątek startuje serwer 8.0 realera.org i ja będę grał jakby co to zapraszam do kontaktu i do gildii. gildia posiadać będzie guildhall wymagania:
Doświadczenie Spore
Zaczynamy Od razu Na Start Serwera
No-toxic ale nie zabraniamy
Dużo pvp
Ale obrona ma priorytet
Posiadamy sojusze
Wymagania
14+
Ogar PvP
Nie Bycie Idiotą , Oszustów Wycinamy
TYLKO PL!!!
jeden z pierwszych postrachow na niskich lvlach, pamiętam expienie na dwarfach i soldierach potem to zawsze zwacha na tych szybkich skurwysynow z mocnym pierdolnieciem
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
dwarfy pod kazo najbardziej oblegane i pkowane expowisko w grze
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Prez pisze: ↑10 lut 2024, 18:10
jeden z pierwszych postrachow na niskich lvlach, pamiętam expienie na dwarfach i soldierach potem to zawsze zwacha na tych szybkich skurwysynow z mocnym pierdolnieciem
na low levelu jeszcze orki berserkery, w dodatku szybkie skurwysyny, często je lurowali na zamku koło Ab, a tam się przyjemnie expiło
po drodze na deserta też się zdarzyło go spotkać z tego co pamiętam, sraka w gaciach zawsze, w ogóle to chyba najbardziej poza demcem przerażały mnie gsy nawet na wyższych lvlach później, jak na nich expilem to full czujka zawsze i momenty paniki jak sie zrespily za plecami
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
szkoda kurwa, że nikt nie jest w stanie uciągnąć nowoczesnego serwera na mechanikach z dawnych lat, granie na tibiantisie, o ile szanuję ich zajawkę na odtwarzanie wszystkiego w 100%, jest karkołomne, ten archaiczny klient się kurwa nie nadaje do współczesnego sprzętu, medivia z kolei z fajnym klientem poszła w opcję full retard pay2win 1000 level orshabaal OTS, jakieś customowe miasta, jebać takie coś
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze: ↑22 maja 2025, 7:08
Dlatego polacy to głównie kurwy bez zasad i godności.
hey gra ktoś na realce? jak tak to jaki serwer? bo nie wiem czy nie przenieść się gdzieś bo u mnie na solidierze same brazole i nawet qwesta nie mam z kim zrobić :/