"Za drinem drin, za kreską kreska. Perypetie hip-hopowej wytwórni RRX" 13/10/2021
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: "Za drinem drin, za kreską kreska. Perypetie hip-hopowej wytwórni RRX" 13/10/2021
też zamówiłem, pozdro
Raptowny pisze: Duchowo? 10lat ćpania może człowieka oświecić, ale nie gadajmy o duchach
Re: "Za drinem drin, za kreską kreska. Perypetie hip-hopowej wytwórni RRX" 13/10/2021
Miałem kolegów, ale tak do 8 klasy podstawówki, bo potem przeszedłem na indywidualne nauczanie, bo mój stan psychiczny się mocno pogorszy.many-s pisze: ↑23 wrz 2021, 12:28Kurcze Krzychu, czy ty nigdy nie miałeś kolegów? Nie grałeś w kosza, piłkę nożną, nie piłeś alko na ławeczkach czy miejscówkach, na rowerze nie jeździłeś z ziomkami? Czasy były gorsze, ale namacalne. Było łatwiej kogoś poznać osobiście. Jestem odrobinę młodszy od Ciebie ale kurwa przestań w końcu być przegrywem mentalnie bo tu ludzie myślą o starszych rocznikach jak o jakichś jaskiniowcach. Rzeczy, które piszesz są kompletnie oderalnione w chuj. I mówię to jako osoba z Polski B a nie z Gdańska, który zawsze miał lepiej.
Przewijanie kaset nie było takie straszne, nie trwało kilku minut, w niektórych walkmanach miałeś opcję przewinięcia piosenki. Teraz masz reklamy kurwa na YT i to jeszcze bardziej wkurwia. Płyty CD oryginały nie przeskakiwały, piraty też jak wypalałeś na dobrej prędkości.
Wódki z kumplami nigdy nie piłem, ale błąkałem się z nimi po podwórku, albo siedziałem z nimi w ich domu jak nie chcieli z niego żyć i kurwa to był najgorszy okres w moim życiu.
Jak ktoś patrzy przez okulary nostalgii, to dla nich lata 90-te były rewelacyjnie, a tak naprawdę były chujowe jak wszystko przed 2010 rokiem.
Mnie to nie zachwycało, bo słuchałem głównie hiphopu z USA i sobie zadawałem pytanie, dlaczego ten polski jest taki chujowy?
To będzie dostępne tylko w empikach?
jasny wracaj na forum
Podeślij ktoś ebooka jak już dostanie
^ kogo to chuj obchodzi?
Potwierdzam potwierdzam, "Antyliroy" był klasykiem każdej domówki, na pamięć znali i razem rapowali metalowcy, normiki i dziewczyny z dobrych domów (chociaż jestem z Poznania więc NAS był tu siłą rzeczy bardziej popularny).
Co do książki to obawiam się że to jednak będzie niewypał i do żadnych naprawdę smakowitych akcji Kozak się nie przyzna, bo nie chce mieć dymów z Pihami, Onarami i Borixonami; poza tym jako ojciec zapewne mniej chętnie będzie bajał o zapinaniu kurew w sześciu...
KUPY SKURWIELI, YO! I STARE MINECIARY
Dokładnie takie same obawy mam, dlatego poczekam z zamówieniem na recenzje hip hopowych świrów.
jasny wracaj na forum
^ kogo to chuj obchodzi?
Warszafski Deszcz wywiad RapTime 1999 rok (Druh Sławek)
Tak sobie przypominam przed premierą książki.
Spoiler
pełne niepokoju głosy o rzekomym braku pikantnych anegdot w książce okazały się przedwczesne. jak widać na zajawce, krzysztof kozak nie kalkuluje i jedzie po bandzie
opowiadał o tym u wuwunia chyba, obyś się rozkręcił Krzychu
trójkąt bermudzki wola mokotów
Krzysztof Kozak podał ceny z wysyłką
Spoiler
ile kurwa
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
w empiku jest za 30,78 zł
Ale bez autografu - jebany sie ceni
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Właśnie dostałem smska z empiku, że kniga do odbioru.
skórzana kurtka pękawka
Beka z ciebie @cloud
Twoje nazwisko to jest chyba na czarnej liście wszystkich firm kurierskich w Polsce.
Już jest normalnie ta ksiażka w Empikach, ja sobie zarezerwowałem odbiór w salonie i jutro pojadę odebrać XD
Twoje nazwisko to jest chyba na czarnej liście wszystkich firm kurierskich w Polsce.
Już jest normalnie ta ksiażka w Empikach, ja sobie zarezerwowałem odbiór w salonie i jutro pojadę odebrać XD
Nie do rozjebania tak jak dom kombatanta
- scam_sakawa
Odebrane dzisiaj, props Empik za ogarnięcie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.