Arki Noego - ZAWSZE MÓWIĘ KURWOM PROSTO W TWARZ A NIE ŻE JAKIES ZAMOTKI (22.07.2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Arki Noego - ZAWSZE MÓWIĘ KURWOM PROSTO W TWARZ A NIE ŻE JAKIES ZAMOTKI (22.07.2020)

Post autor: widzeszalenstwo »

najwięksi nieobecni kolejnej odsłony Młodych Wilków Popkillera, laureaci pierwszej edycji ŚLIZGAWKA GOLD CLOUD, autorzy takich hitów jak Nowe, zostań czy I tak to jest - kultowa kapela ARKI NOEGO i dzielo naszego zycia

:bowdown: ZAWSZE MÓWIĘ KURWOM PROSTO W TWARZ A NIE ŻE JAKIEŚ ZAMOTKI :bowdown:

Obrazek

1. pokemony albo tinder + luxair
2. wersalka
3. mandat
4. michał żewłakow + mruwa
5. 7up + polacky
6. poltergeist
7. spot pod mercedesem
8. robimy gnoj tu + flavis
9. to jest rap
Ostatnio zmieniony 22 lip 2020, 13:29 przez widzeszalenstwo, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Piters

Re: Arki Noego - ZAWSZE MÓWIĘ KURWOM PROSTO W TWARZ A NIE ŻE JAKIES ZAMOTKI (maj 2020) [Zapowiedź]

Post autor: Piters »

Jarekk co za refren :oops: Props chłopaki jak zawsze, szkoda że WSZ jakościowo średniawo, bo by jeszcze lepiej wchodziło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Luxair

Re: Arki Noego - ZAWSZE MÓWIĘ KURWOM PROSTO W TWARZ A NIE ŻE JAKIES ZAMOTKI (maj 2020) [Zapowiedź]

Post autor: Luxair »

Obrazek
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

o jezu co za powrot
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
mruwa

Re: Arki Noego - ZAWSZE MÓWIĘ KURWOM PROSTO W TWARZ A NIE ŻE JAKIES ZAMOTKI (22.07.2020)

Post autor: mruwa »

Dojebane, pozdro chłopy
Awatar użytkownika
Spenser

Re: Arki Noego - ZAWSZE MÓWIĘ KURWOM PROSTO W TWARZ A NIE ŻE JAKIES ZAMOTKI (22.07.2020)

Post autor: Spenser »

Dobrze mruwa że napisałeś bo bym przegapił.
Awatar użytkownika
Luxair

Ej dopiero zobaczyłem że to naprawdę wyszło!!! :lol:

Ale jestem na roamingu, sprawdzę niestety dopiero za tydzień, lecz doczekać się nie mogę
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Słucham se i zdaje się że widzeszalenstwo mnie wyjaśnił w szóstym tracku i dotknął sedna istoty i sensu całej płyty - 'jestes smutas to se odpal kuca, moje zwrotki się puszcza na melanzach'. Ide obczajac dalej.

Skończyłem. Ej tęsknię za ślizgowymi bengerami co pół roku i tymi szalonymi mikstejpami :( ale no chłopakom udaje się mniej więcej ta energię przetransformować na materiale więc jest git. Ja jestem raczej pospinanym kasztanem uważającym na każde słowo niż kimś kto potrafi się wyluzować i melanzownikiem, a to płyta zdaje się najbardziej do takich ludzi skierowana. Dużo funu i fajna energia jest na tej płycie, jakieś takie poczucie wspólnej zajawki i wyluzowania, jakieś takie właśnie slizgawkowo bengerowe nieszlifowanie materiału do przesady tylko raczej brzmi to gdzieś w okolicy powiedzmy Lavoramy Ortegi (a może to ten pierwszy bit mnie tak patr00wo nastraja?).

Spoko. Super że to wyszło.

Ps. Taka uwaga, Flint kiedyś jak była nielegalną akcja slg pisał żeby podpisywać w trackach kolejność raperów i myślę że to mogło by tu zdać egzamin, zwłaszcza jeśli to jakoś poza ślizgowe/znajomych hardkorowe grono ma w jakikolwiek sposób trafić, przyznam że nie rozpoznaje za bardzo kto jest kto (rozwiązanie zagadki!), za mało was słuchałem żeby rozpoznać po głosie poza wueszetem.
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

większość zwrotek tu została nagrana gdzieś między 2015 a pewnie 2017 rokiem, od baaardzo bardzo dawna to wszystko tylko leżało porozrzucane gdzieś na naszych dyskach twardych i tak sobie czekało aż w końcu komuś się przypomni - pewnie głównie stąd taki klimat i przede wszystkim jakość. nie chcemy być złymi kolegami z branży i zajmować od razu dwóch miejsc na podium w tym roku, ale jak kiedyś nagramy co mamy do nagrania, to nowych rzeczy będzie się na sto procent słuchać dużo lepiej.

co do flinta: gramy drużynowo, jesteśmy arki noego i tak się podpisujemy. kiedyś robiliśmy inaczej, ale @Jarekk zgarniał za dużo propsów, więc musieliśmy go usunąć z kapeli

ps
Spoiler
jestes smutas to se odpal hucza* xd
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Można kupić fizyk?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
elpe

Post autor: elpe »

Przesłuchałem, dojebane :bowdown:
Willxc

Post autor: Willxc »

kurwa ale to jest zajebiste, będzie słuchane
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Bolo pisze: 09 sie 2020, 20:20 Można kupić fizyk?
wszystko można panie kolego
Awatar użytkownika
Luxair

Ja bym poprosił wersję offline mp3 download, yo
Awatar użytkownika
elpe

Post autor: elpe »

Fizyka bym powinął
Awatar użytkownika
Luxair

Bardzo ładna płyta nurtu SCiB-wave - poza ostatnim, nie pasującym stylistycznie kawałkiem i moją pokiereszowaną zwrotką wszystko jest super :) WSZ mega stylówa, bardzo podoba mi się np. nie dokańczanie wersów. Mix, wiadomo, jak Sebek robiony samemu, ale to tylko dodaje podziemnego sznytu - patrz pierwszy Reno. Wersalka, Żewłakow, 7up - moje faworyty! Super że to wyszło.
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

SZMARAGDY I DIAMENTY czyli nowa plytka od naszego czlowieka lolasa i druzynowy numer:

Awatar użytkownika
Pteh

Post autor: Pteh »

mocno spóźniony :oops: ale równie mocno propsuję płytkę. Czemu o tym tak cicho? Pchaliście to gdzieś dalej?
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Uznaliśmy że dobra muzyka sama się obroni i będziemy mieć z niej w chuj kapusty ale albo to zdanie jest zupełna nieprawda albo ta muzyka akurat jest do dupy
ODPOWIEDZ