Kizo
Re: Kizo
Kizo albumy robi chujowe, ale niektóre z tych singli są naprawdę bez przypału
myślałem że się szykuje jakiś lepszy materiał bo Patryk I Waza, Discopolo czy nawet ten cały Patocelebryta to dość solidne numery
ale się właśnie okazało że pomiędzy tym wjechały jakieś kurwa najchujowsze Taxi i inne Avatary więc znów będzie przeplatanka
a z albumów to chyba Posejdon miał najmniej skipów imo, szczególnie pierwsze pół albumu gdzie nie ma aż tylu chujowych featuringów
myślałem że się szykuje jakiś lepszy materiał bo Patryk I Waza, Discopolo czy nawet ten cały Patocelebryta to dość solidne numery
ale się właśnie okazało że pomiędzy tym wjechały jakieś kurwa najchujowsze Taxi i inne Avatary więc znów będzie przeplatanka
a z albumów to chyba Posejdon miał najmniej skipów imo, szczególnie pierwsze pół albumu gdzie nie ma aż tylu chujowych featuringów
- marco_pantani
akwenMietek pisze: ↑03 lip 2023, 22:40 Ej byki, poleci ktoś jakieś najlepsze kawałki Kizo. Nie słuchałem gościa bo słyszałem, że kasztan, a trafiły do mnie te dwa kawałki i dojebane są.
https://www.youtube.com/watch?v=I7FuKS945uk
https://www.youtube.com/watch?v=kDLbsNlNll8
Rzeczy w tej stylistyce bym przytulił. Zwłaszcza to drugie mi mega siedzi.
stile di vita
czempion
driftem
korytarze
miasto 24h
młody tytan
ortalion
mr gino
posejdon
złote plany
światła na nas
fvck enemies
tryb komfort
Nie do rozjebania tak jak dom kombatanta
- Bryx Fenrir
- Bryx Fenrir
Bicik piękny, tam jest w nim naprawdę coś mocnego, Kizo trochę nierówny w tym numerze, bo jest sporo wersów, gdzie tak naprawdę już było to przez niego nawinięte w inny sposób, a jest fajna zabawa z flow w drugiej zwrotce. Taki numer na raz ostatecznie
- Bryx Fenrir
Matko ten teledysk. No ale staram się nie oceniać teledysków, jednak sama treść kawałka poza bitem jest nadal słaba