Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
a jest szansa, że mnie wylosuja jeszcze na finał LK??? Bo wybrałem opcje, że jedynie jak Chelsea sie zakwalifikuje, ale może to był błąd - myślałem, że wszystko na raz będą losować jak już znani będą finaliści

Mój kolega też wybrał, że tylko na Chelsea i nie dostał tego maila ze się nie udało więc chyba tak było lepiej zrobić, bo chociaż wziąć ma nadzieję a ja już nie xd
no ja też wybrałem chelsea i chuj z tego
Marciniak będzie sędziował rewanż Inter vs Barcelona
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- genocidegeneral
- Cz4rny1337
- Moderator
Czyli już maila dostałeś??? Hmm, to u mnie cisza
Wybrałem jak cebulak te najtańsze z opcją na wyżej jak się nie uda, mogłem średnie i opcje na najdrożej ehhhh

tak dostałem i też wybrałem tak jak ty xd
Gdzie online w dobrej jakości można wykupić i obejrzeć dzisiejszy mecz LM? 65 zł za Canal+ Online to mi się totalnie nie opłaca.
wykupić to nie wiem, ale za darmo na strimsach zobaczysz
proste ze strumyk tylko trzeba jakis niszowy jezyk full hd zero lagow i opoznien zapodac i caly szpil smiga bez zastrzezen. ja ostatnio hiszpanski latynoski komentarz na el klassiko i to bylo cos dla mnie prawdziwy spektakl robia ci ziomusie a fach ich wyuczony to sztuka i juz wiecej polskich dukaczy na hiszpansskie partidazo nie odpale choc piate przez dziesiate rozumialem
mi nie zacina, ale zawsze można połączyć obraz z niszowego języka i polski komentarz, otwórz sobie w drugiej zakładce polskiego streama, niszowy język wycisz, dopasuj i masz
no w sumie tak, na jakichś dziwnych językach to hula ale mnie to średnio jara, lubię cebulacki komentarz
nic na potem
No właśnie dlatego strumyk odpada, bo zacina się, zerwie streama, jakość to pikseloza. Stąd pytanie czy jest jakaś opcja płatna, ale w granicach zdrowego rozsądku. No i komentarz najlepiej polski.
- scam_sakawa
Nie ma innej opcji po polsku i bez zacięć na dzisiaj.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Nie ma nic oprócz canalu/playera.
Nie ma opcji pojedynczych meczów na playerze czy innym wp pilot? Niestety mimo full pakietu Canal + w Play dalej nie mam opcji wykupu Ligi Mistrzów, a obejrzałbym mecz na TV z legalnego źródła, a nie z laptopa i strumyka
MalinowyJogurt 2
nie wiem ale na Amazon leci za free ale to pewnie trzeba mieć konto uk bo vpn wątpię że zadziała
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
ja poklikałem tak samo jak Ty i też nic nie dostałem jeszcze jbcCz4rny1337 pisze: ↑01 maja 2025, 15:39Czyli już maila dostałeś??? Hmm, to u mnie cisza
Wybrałem jak cebulak te najtańsze z opcją na wyżej jak się nie uda, mogłem średnie i opcje na najdrożej ehhhh