Okładka:
1. Wolf [prod. Tyler, The Creator]
2. Jamba (feat. Hodgy Beats) [prod. Tyler, The Creator]
3. Cowboy [prod. Tyler, The Creator]
4. Awkward [prod. Tyler, The Creator]
5. Domo23 [prod. Tyler, The Creator]
6. Answer (feat. Syd) [prod.Tyler, The Creator]
7. Slater (feat. Frank Ocean) [prod. Tyler, The Creator]
8. 48 [prod. Tyler, The Creator]
9. Colossus [prod. Tyler, The Creator]
10. PartyIsntOver/Campfire/Bimmer (feat. Frank Ocean & Lætitia Sadier) [prod. Tyler, The Creator]
11. IFHY (feat. Pharrell Williams) [prod. Tyler, The Creator, Pharrell Williams]
12. Pigs [prod. Tyler, The Creator]
13. Parking Lot (feat. Casey Veggies & Mike G) [prod. Tyler, The Creator]
14. Rusty (feat. Earl Sweatshirt, Domo Genesis) [prod. Tyler, The Creator]
15. Trashwang (feat. Lee Spielman, Left Brain, Travis Taco, L-Boy, Na'kel Smith, Lucas Vercetti & Jasper Dolphin) [prod. Tyler, The Creator]
16. Treehome95 (feat. Coco O. & Erykah Badu) [prod. Tyler, The Creator]
17. Tamale [prod. Tyler, The Creator]
18. Lone [prod. Wilson das Neves]
https://itunes.apple.com/us/album/wolf/600946351Wolf
Gdyby
ślizgawka istniała 2 kwietnia 2019, prawdopodobnie wtedy założyłbym ten temat, bo
Wolf świętował wówczas swoje 6 urodziny. Drugi studyjny album Tylera był moją pierwszą stycznością z jego muzyką, a pojawił się w takim okresie mego życia, że stanowi dla mnie do tej pory mocny ładunek sentymentalny, i nie ukrywam - pomógł w ciężkich chwilach. Uważam, że to najmocniejsza pozycja spośród całej jego dyskografii, a przykuła moją uwagę poprzez dość niekonwencjonalne - przynajmniej z ówczesnej perspektywy - podejście do hip-hopu. Pełna osobistych zwierzeń z problemów historia została idealnie wypełniona świetnymi występami gości i równie świetnymi klipami (Tamale

). Nie jest to album wyzbyty nudnych momentów, ale tworzy bardzo spójną całość. Śmiem twierdzić, że produkcja ta nie zestarzała się wcale i wracam do niej bardzo często, a przede wszystkim
Wolf sprawił, że zapoznałem się z poprzednim dorobkiem artysty i zostałem wielkim fanem Tylera, niemal na każdej płaszczyźnie. Jakie jest Wasze zdanie? Zapraszam do dyskusji.