Oxon
- Bryx Fenrir
Re: Oxon
https://www.youtube.com/watch?v=ZYhI6crQobM
ŚLIWA - Ekskluzywny Styl Remix feat. KOJOT, ONAR, OXON, JANKES (prod. EDDIE BLOCK)
ŚLIWA - Ekskluzywny Styl Remix feat. KOJOT, ONAR, OXON, JANKES (prod. EDDIE BLOCK)
Ale mi utwor przypomnial spotify
Kurde lubilem tego takiego energicznego oxona z jakas motywcyjna gadka, z tym bedzie ci jeszcze latwiej imo troche niedoceniana plyta
Kurde lubilem tego takiego energicznego oxona z jakas motywcyjna gadka, z tym bedzie ci jeszcze latwiej imo troche niedoceniana plyta
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
No u mnie propozycje spotka na wielkim propsie, dzieki nim bardzo czesto odkrywam jakies utwory ktorych nie znalem ale ktore sa podobne do tego co aktualnie slukam. A najlepiej to dziala z niszowymi rzeczami typu slucham czegos co ma nwm 5k odtworzen i mi podsyla jakichs kompletnych noname'ow co maja 2k wyswietlen w utworach ale na podobnych podkladach nawijaja
Wracajac do twojego pytania, to tak tez tam ten kawalek byl ale jakos nie zapadl mi w pamieci, nigdy nie jaral mnie rap bonsona wiec przewaznie omijalem rzeczy z nim, greena nawet lubilem ale tez nie sluchalem niewiadomo ile. Ale ten kawalek ktory przytoczyles fajny nawet, moze po latach bardziej docenie.
Ja z tej plyty najbardziej zapamietalem wlasnie tamten kawalek oxona, ten z revem (chociaz jest denerwujacy wiec go za bardzo nie lubie ale no pamietam o nim
) no i ofc kawalek emasa z flojdem i erkingiem 
Wracajac do twojego pytania, to tak tez tam ten kawalek byl ale jakos nie zapadl mi w pamieci, nigdy nie jaral mnie rap bonsona wiec przewaznie omijalem rzeczy z nim, greena nawet lubilem ale tez nie sluchalem niewiadomo ile. Ale ten kawalek ktory przytoczyles fajny nawet, moze po latach bardziej docenie.
Ja z tej plyty najbardziej zapamietalem wlasnie tamten kawalek oxona, ten z revem (chociaz jest denerwujacy wiec go za bardzo nie lubie ale no pamietam o nim
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- piernikowyskoczek
trochę tak
ten track zapetlalem mocno, fajnie pokazuje, jak by brzmiał bez tej tryhardowej otoczki
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Muszę się kiedyś bardziej rozpisać w temacie o hot take'ach, ale jak nawinął Bałagane
Gdy nie ma charyzmy, no to nie ma nic
To jak chujowa zwrota zajebana pod dobry bit
Po latach stwierdzam, że Oxon jest jednym z gorszych raperów do słuchania. Niby pojedyncze składowe się zgadzają, ale typ ma tak słabą charyzmę i jak nawija to brzmi jak Saturn pytający Kitty jaką pizzę w Da Grasso chce zamówić.
Po latach stwierdzam, że Oxon jest jednym z gorszych raperów do słuchania. Niby pojedyncze składowe się zgadzają, ale typ ma tak słabą charyzmę i jak nawija to brzmi jak Saturn pytający Kitty jaką pizzę w Da Grasso chce zamówić.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
To był sztos
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Nwm czy to taki hot take, przynajmniej nie w bance zwanej slizgo-slizgawka, bo tu chyba nigdy nie bylo zbyt duzo fanow oxonaoldschool pisze: ↑18 gru 2024, 15:36 Muszę się kiedyś bardziej rozpisać w temacie o hot take'ach, ale jak nawinął Bałagane
A jezeli chodzi o charyzme i hot take'ach to imo jest ona w topce subiektywnych rzeczy, i jak slysze ze ktos mowi ze "no ale ten raper ma charyzme" to dla mnie podobnej jakosci argument jak nwm "ja lubie niebieski kolor a to jest niebieskie". Ja sam czesto lapie sie za glowe czytajac kto dla kogo ma charyzme, gdzie czasem nawet pisze to uzytkownik o podobnym guscie muzycznym. Ale doszedlem do wniosku ze to pojecie jest jakims mistycznym rezultatem splotu wszystkiego co dzieje i sie dzialo w naszych zyciach, wiec normalka ze jak zmieniasz wartosci po jednej stronie rownania (bo nie mamy tego samego zycia) to druga strona tez jest inna i mocno osobista. Wiec np jezeli chodzi o bohatera tego tematu to dla mnie ma charyzme, ale szanuje jak ktos tego nie czuje bo to znaczy ze po prostu jestesmy innymi ludzmi, nikt gorszy nikt lepszy
Taka rozkminka: mam wrazenie ze nasze gusta i to jak oceniamy muzyke mowi czesto wiecej o nas samych niz o tej muzyce
e: dlatego tez szanuje kaza za zmiane narracji i zdania o kasztanach, imo potezny lvl up zawodnika i nabralem troche szacunku do niego, ale to juz offtop wiec sie nie rozpisuje i tak za duzo tych zlotych mysli w tym poscie
Ech panie @Jose , jak można było nie zacytować Miałeś po tym supermoce, bądź super herosem z komiksu
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!