Trill Pem pisze:
Nie możesz kopiować nas
Noga na gaz, wyprzedzam to lewy pas
Wleciał samolot to gas, otworzysz dla mas
Otworzą to tylko elity
Perełki to moje bity
Moja załoga to vipy
Twoje ziomeczki to fifi
Ładuj palenie do fify
NFS wolę od fify
Ja łapię LTE i WIFI
Możesz nagrywać filmiki jak tańczę
Możesz nazywać to trapem czy cloudem
Możesz cały czas być taka (jaka?)
Mam na ciebie smaka, ey
Muzyka budzi emocje
Ja jestem Jay, a ona Beyonce, ey
Wyeliminowałem pośpiech
Śmieje się z tego, mój uśmiech to Colgate
Kiedy spotkałem ją, było pod prąd
Ona uwierzyła, bo cele kilimandżaro
Teraz spotykam ją, widzę dobro
Chowam w [?] moje kameleony
O czym on pierdoli, panowie?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Nie możesz kopiować nas - no czyli nikt go nie może kopiować, jest jedyny w swoim rodzaju i niedostępny dla innych Noga na gaz, wyprzedzam to lewy pas - logiczne jak przyciskasz gaz no to musisz coś wyprzedzać Wleciał samolot to gas, otworzysz dla mas - no czyli ma kołowrót po narkotyku, albo alko, otwarty umysł po tym Otworzą to tylko elity - no czyli skumają to tylko kumaci Perełki to moje bity - jego bity to perełki Moja załoga to vipy - no czyli jego załoga jest kimś więcej, tak zwana loża vip Twoje ziomeczki to fifi - no tutaj pojazd po twoich ziomeczkach, że są fifi czyli pewnie, że cipki coś takiego Ładuj palenie do fify - no tu wiadomo towarek do rurki NFS wolę od fify - Need for speed taka gra i woli sobie w to popykać niż się wkurwiać w ultimate team Ja łapię LTE i WIFI - no, że ma zajebiste zasięgi Możesz nagrywać filmiki jak tańczę - możesz go normalnie nagrywać jak nakurwia densa, bo ma do siebie dystans i ma w to wyjebane Możesz nazywać to trapem czy cloudem - jego muzyke tak mozesz nazywac Możesz cały czas być taka (jaka?) - no tutaj do kobiet skierowane żeby były takie jak on chce Mam na ciebie smaka, ey - pewnie seks, ruchańsko, albo macdonald Muzyka budzi emocje - tutaj pewnie ruchanie do hitu "Nicki" Ja jestem Jay, a ona Beyonce, ey - tutaj porównanie się do sławnej pary Wyeliminowałem pośpiech - tak sobie życie ułożył, że nie musi się już z niczym spieszyć Śmieje się z tego, mój uśmiech to Colgate - śmieje się z tego, że już nie musi się spieszyć i podkreśla tutaj swoje białe zęby po używaniu pasty Kiedy spotkałem ją, było pod prąd - kiedy spotkał kobietę nie było na początku łatwo w związku Ona uwierzyła, bo cele kilimandżaro - uwierzyła w jego sukces, bo chciała zwiedzić górę Teraz spotykam ją, widzę dobro - po takim czasie wszystko zmieniło się na lepsze Chowam w [?] moje kameleony -chowa w możinoto (może być to kieszeń, albo jakaś torba), kameleony, może chodzi o papierosy Camele