Problemy w działaniu forum
Moderator: Moderatorzy
- ebismolarek
Re: Problemy w działaniu forum
U mnie też taki problem gdzieś od powiedzmy 2 dni, a jak odswieze aktywne tematy, to tematy w ktore dawno nie wchodziłem albo nigdy oznacza na przeczytane xd
no tak zemsta najlepszy ziomek SWN to mu wszystko działa...
Problem już zaadresowany, chociaż na pewno nie pomaga fakt, że jak to się mówi U MNIE DZIAŁA i ciężej jest się temu przyjrzeć. Rozmawiałem m.in. z Burakiem i mam nadzieję, że będzie dało się to wyjaśnić w ramach optymalizacji istniejącej strony i plików, bez przesiadki na coś nowszego/większego.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Pogarsza się: kliknięcie w nieprzeczytane poczty oznacza wszystkie posty jako przeczytane 

Rap MATTers podcast
https://www.youtube.com/c/rapmatters
- zemsta1camzata
wszystko zajebiście działa, bimbru się najebałeś i kliknąłeś oznacz jako przeczytane pewnie
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
smiga normalnie nie pierdolcie glupot tam
no nie no, dwa razy dzis mi się to zdarzyło (na telefonie, na laptoku działa normlanie), żeby oznaczyć jako przeczytane trzeba się postarać przecież i kliknąć 2xzemsta1camzata pisze: ↑06 paź 2024, 18:42 wszystko zajebiście działa, bimbru się najebałeś i kliknąłeś oznacz jako przeczytane pewnie
natomiast bez zarzutu działają powiadomienia o nowych postach saturna
Rap MATTers podcast
Wypierdala mnie ciągle z forum nawet po kilka razy dziennie, tematy nie wysyłają do ostatniego nieprzeczytanego postu tylko losowo. Co się dzieje? Atak masonów
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- zemsta1camzata
no to co się prujesz jak najważniejszy content działa
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
@SWN
Coś się popsuło czy tylko u mnie jest ten problem?
Coś się popsuło czy tylko u mnie jest ten problem?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
nie, to z wylogowanie też się powtarza i umnie choć nie z taką częstotliwością
to co wspomnaiem wcześniej też dalej nie działa
to co wspomnaiem wcześniej też dalej nie działa
- ebismolarek
Chciałbym żeby jeszcze kiedyś forumek działał normalnie...
no jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. jest git pozdrawiam całą ślizgawkę, dobrych chłopaków i niech sie to trzyma
- Korben Dallas
U mnie losowo raz nowe posty w temacie były oznaczone jako przeczytane, mimo że ich nie widziałem, raz było normalnie, a obecnie już wszystkie nieprzeczytane posty po wejściu do tematu są od razu już zaznaczone jako stare
Anybody else want to negotiate?
Nieprzeczytane/nowe działają u mnie ok, ciężko mi się wypowiedzieć
Z wylogowaniem faktycznie sam spotkałem się ze dwa razy w ciągu ostatnich ~5 dni
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- piernikowyskoczek
mnie wylogowanie spotyka najczęściej, gdy przełączam źródło internetu
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
mam tak samo
- zemsta1camzata
to wyłączcie te vpny xp
mam to samo od ponad roku, niesamowicie wkurwiapiernikowyskoczek pisze: ↑09 paź 2024, 13:36 mnie wylogowanie spotyka najczęściej, gdy przełączam źródło internetu