Białas
Re: Białas
jeden z najlepszych singli w pl erape vs jakieś gówno, wybór oczywisty
Mes rapował na przystanku ponad 10 lat temu.
też miałem spropsować Knapa, zajebisty fragment od Przyleciałem tu z Londynu jako dziecko...
Kurwa beezy fajny kawałek. Kilka razy śmiechłem, ale ten wers o wpierdalaniu mc to do wyjebania bo mi psuje cały numer
Coś pięknego, polecam obejrzeć całe
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
On się nie wstydzi tego wstawiać do neta?
Słabe. Co on bredzi o jakiejś gangsterce, i miskach, jak ma kobietę i dziecko co podkreśla w co którymś numerze
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
kurwa to brzmi jakby to nagrywał mamm0n na 4 wersy 3 o dupie i sraniu

@wrubel @Korben Dallas relatable
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
- bilderberg
Mój stary jak poszedł na emeryturę górniczą to kupił dom parę km od tej gdzie Jaworek zajebał triple killa i pojechałem do niego tydzień mu pomóc coś tam w robocie ale w sobotę się nudziłem to stwierdziłem że pojadę do Częstochowy bo stamtąd pekaes akurat jedzie do Częstochowy. Chciałem na necie sprawdzić rozklad ale coś było nie jasne to mówię idę na przystanek bo jest paręset metrów. Idę a tam siedzi gościu z taką mordą wsiurską właśnie podobną do Białasa. Podobny poziom ulania, kształt głowy i ten głupkowaty wyraz twarzy, siedział z dwoma karynkami jedna ewidentnie była jego a druga pewnie koleżaneczka. Patrzę na ten rozkład i dalej nic nie wiedziałem bo przy godzinie odjazdu były napisane literki od a do z i na dole była legenda ze np h jeździ podczas roku szkolnego od poniedziałku do piątku. Nie rozumiałem nic to stwierdziłem że zapytam się tego gościa czy to ogarnia. On zmierzył mnie wzrokiem, zrzucił karynke z kolan, wstał, zobaczył na rozkład i po minucie powiedział: mordo nie wiem zadzwoń do pekaesu do dyspozytora to ci powie.
Poddałem się, wróciłem do starego i ściągałem azbest ze starej stodoły. Ale morda klona Białasa jest dalej w mojej pamięci a mija już 10 lat.
Poddałem się, wróciłem do starego i ściągałem azbest ze starej stodoły. Ale morda klona Białasa jest dalej w mojej pamięci a mija już 10 lat.
Ale gówno obserane, czekać tylko jak @SiNi przypomni sobie, że nie ma bana i zacznie propsować.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
myśle że odpowiedz na to pytanie była jasna, gdy rok temu puścił płytę z 50 numerami

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Z iloma kurwa? 

Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
- yungXpaproch
typowo czestochowskie. syf, kila, mogila, wiesniactwo i menelstwobilderberg pisze: ↑18 paź 2024, 23:51 Mój stary jak poszedł na emeryturę górniczą to kupił dom parę km od tej gdzie Jaworek zajebał triple killa i pojechałem do niego tydzień mu pomóc coś tam w robocie ale w sobotę się nudziłem to stwierdziłem że pojadę do Częstochowy bo stamtąd pekaes akurat jedzie do Częstochowy. Chciałem na necie sprawdzić rozklad ale coś było nie jasne to mówię idę na przystanek bo jest paręset metrów. Idę a tam siedzi gościu z taką mordą wsiurską właśnie podobną do Białasa. Podobny poziom ulania, kształt głowy i ten głupkowaty wyraz twarzy, siedział z dwoma karynkami jedna ewidentnie była jego a druga pewnie koleżaneczka. Patrzę na ten rozkład i dalej nic nie wiedziałem bo przy godzinie odjazdu były napisane literki od a do z i na dole była legenda ze np h jeździ podczas roku szkolnego od poniedziałku do piątku. Nie rozumiałem nic to stwierdziłem że zapytam się tego gościa czy to ogarnia. On zmierzył mnie wzrokiem, zrzucił karynke z kolan, wstał, zobaczył na rozkład i po minucie powiedział: mordo nie wiem zadzwoń do pekaesu do dyspozytora to ci powie.
- bialyjelen