Fallout [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Re: Fallout [seria]

Post autor: 8na10 »

Godhand pisze: 17 cze 2022, 17:36 Jest wzorowany na Pfeifer Zeliska .600 Nitro Express, który jest single-action.
no wygooglowałem i faktycznie, dzieki że sprostowałęś moją ignorancję

ale w realu to potworne bydle jest, nadgarstki do wymiany po obsłudze takiej bestii
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
Yayo

Post autor: Yayo »

8na10 pisze: 09 cze 2022, 17:24 a co się tam odjebało? jeszcze nie wziąłem się za robienie dlc więc nwm.
Zginąłem jakieś tysiąc razy próbując uciec z tą zjebaną obrożą na szyi.
Przeczytałem w poradniku co robiłem źle.
Spoiler
Nawet jak zaatakuje, nie zabijaj. Uciekaj tak długo, aż przestanie być wroga. Rozmowa z nią powinna sprawić, że znów Ci zaufa.
No tak, logiczne, że w grze postacie zmieniają zdanie podczas ataku :bag:
Jeszcze wrócę do tego, bo gra miodna, ale na ten moment mam jej dość.
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

zaczalem wczoraj grac po raz pierwszy w trojke na series x i 3h zlecialy jak z bicza strzelil. klimat w tej grze jest cudowny i czuc, ze wojna nuklearna byla stosunkowo niedawno i cywilizacja dopiero zaczyna wstawac z kolan - czego w ogole nie czulem w F4, pewnie przez ten motyw budowania swojej bazy.
jestem teraz na etapie podrozy do rivet city, ale musialem sie cofnac w okolice megaton, zeby troche podlevelowac, bo byly ciezary z super mutantami.
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Godhand pisze: 17 cze 2022, 17:36
8na10 pisze: 17 cze 2022, 14:14 jakoś w 3/4 gry zdobyłęm se jakiegoś ranger sequoia
Jest wzorowany na Pfeifer Zeliska .600 Nitro Express, który jest single-action.
buhahah, ale bydlak :bowdown:
po wystrzeleniu zabije oponenta i uzytkownika
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

zbrodnią to będzie dla wielu, ale muszę powiedzieć po ograniu nu wegasa, że trójka lepsza. nie lepsza jako rpg - ale ogólnie jako doświadczenie growe.
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
Yayo

Post autor: Yayo »

No wreszcie udało mi się skończyć ten zjebany dodatek "Dead Money", nie pamiętam żebym przez ostatnie 10 lat się męczył tak z jakąś grą.
Teraz trochę za łatwo, bo mam ponad 40 level i w chuj stimpaków, amunicji itd. Teraz tylko dokończyć podstawkę, jaram się :D
Z dodatków najlepszy był ten z tubylcami, a jeżeli chodzi o przylevelowanie to ten z robotami.
Nie kumam hejtów na trójkę, jak będzie na jakiejś fajnej promocji to kupię i przejdę jeszcze raz na laptopie z jakimiś dlc albo modami.
Hazardzista

Post autor: Hazardzista »

Obrazek

Stare fallouty na epicgames do odebrania za free.
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

Doszedł na epicgames Encased za free, dla fanów starych Falloutów.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
Awatar użytkownika
sebring

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Hazardzista

Post autor: Hazardzista »

https://store.epicgames.com/pl/p/fallou ... te-edition

Fallout: New Vegas – Edycja Ostateczna za free od Epica przez cały tydzień
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Dzisiaj czy tam jutro miał wyjść mod typu total conversion do czwórki: Fallout London. Dzieje się w niespodzianka, Londynie, ma być lore-friendly i generalnie wygląda bardzo dobrze, ale na fali popularności serialu Bethesda akurat postanowiła wypuścić dzisiaj czy tam jutro aktualizację do FO4, która m.in. spierdoli działanie większości modów xd W związku z tym, premiera moda została przesunięta na czas nieokreślony, bo London korzysta z wielu modów tworzonych przez innych twórców, którzy może nigdy nie naprawią swoich modów tak, żeby działały na najnowszą wersję, bo np. umarli, albo naprawią je dopiero za miesiąc.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

No i dożyliśmy premiery Londynu, jaranko.
Mod, określany jako „wysokiej jakości, rozszerzenie o rozmiarze pełnej gry”, oferuje zupełnie nowe doświadczenie w uniwersum Fallouta. Gracze mogą spodziewać się oryginalnej fabuły, szczegółowo odwzorowanego środowiska, w pełni dubbingowanych postaci, nowych frakcji, broni oraz elementów rozgrywki — wszystko to całkowicie za darmo.
Podobno na 90h rozgrywki.

Official launch trailer
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Mam crasha zaraz po kliknięciu New Game, pewnie coś spierdoliłem przy instalacji, a nie mam teraz siły z tym walczyć.

Generalnie strasznie niestabilny ten mod podobno, na GOGu ma 3.5/5 głównie z racji bardzo częstych wysypek do pulpitu.
Awatar użytkownika
sebring

Jebnalem jedynkę ostatnio dla relaksu i przypomniałem se, jak pokurwienie mocny i fajny do grania jest build pod kryty idąc w luck i biorąc finesse jako trait. jak pod sam koniec jeszcze wjedzie sniper na perk to uuu panie

tera se chyba jebne dwójkę z modami na więcej gadających głów czy coś, bo tak się wkręciłem
Rymekk

Post autor: Rymekk »

ODPOWIEDZ