Ogólnomuzyczny offtopic
Re: Ogólnomuzyczny offtopic
Koncert Hani Rani na Torwar - ogólnie średnio było, muzyka brzmiała jak jedna wielka plama, instrumenty ledwo co było słychać, nagłośnienie i oprawa wizualna słabe, ten materiał nadawał się bardziej do filharmonii czy gdzie indziej z lepszą akustyką, nie na Torwar. Sama muzyka nudna, zwłaszcza jak zaczynała śpiewać, ale czasami brzmiało jak Tangerine Dream i wtenczas podobało mi się
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
props dla pana prezydenta za wprowadzenie zaloby w 11 rocznice najwiekszej straty w historii swiata, RIP DJ RASHAD
- FruitOffTheWall
przekonuje sie do popu ostatnio
nie wiem pod co to wrzucic ale ladna dupeckza i ładna muzyczka
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
patrzcie co znalazlem, zapomnialem ze ten teledysk istnial
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
wielkie pozdro dla francuskich animatorow postaci blizej nieokreslonych
Spoiler
- ConeyIsland
uwaga się zapytam o zespół Led Zeppelin teraz
Black Dog (z 4. płyty) i The Ocean (z 5. płyty) mają wykurwiste riffy. Na którym ich krążku znajdę najwięcej takich rozpierdoli?
Black Dog (z 4. płyty) i The Ocean (z 5. płyty) mają wykurwiste riffy. Na którym ich krążku znajdę najwięcej takich rozpierdoli?
Spoiler

Ja mało słuchałem lz IV, w ogóle nie słuchałem lz iii ale pierwsze dwa, physical graffiti i Houses of the holy jest pełne rozpierdoli. Dawno nie słuchałem pierwszych dwóch ale akurat wczoraj słuchałem physical graffiti i połowa piosenek to potezne rozpierdole
Lz III ma opinię folkowego bardziej chyba ale wszystko inne pewnie będzie pasować ci pod ten opis (wybralbym drugi lub szosty)
Lz III ma opinię folkowego bardziej chyba ale wszystko inne pewnie będzie pasować ci pod ten opis (wybralbym drugi lub szosty)
II i Physical Graffiti tak jak kolega wyżej prawi. Ale generalnie wszystkie płyty rozdupcają
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
- ConeyIsland
dziękuję chopaki
Dodano po 1 dniu 9 godzinach 47 minutach 20 sekundach:
Kolejny temat. Występy na żywo. Czy możecie polecić mi waszych faworytów, wasze ulubione numeru zagrane na żywo? Numery które lepiej brzmią w danej wersji właśnie live?
Ode mnie pare typów z pamięci które uwielbiam.
Ekko napisał ten numer który znamy jako kawałek Rihanny. Co tu dużo mówić, widać / słychać że to Mikky właśnie pisał. Ciary.
Szklana whisky, wieczór, Gregory i nie potrzebuję więcej.
Co Kimbra tu jedzie to ja nawet nie. Emocje z kosmosu.
Dodano po 1 dniu 9 godzinach 47 minutach 20 sekundach:
Kolejny temat. Występy na żywo. Czy możecie polecić mi waszych faworytów, wasze ulubione numeru zagrane na żywo? Numery które lepiej brzmią w danej wersji właśnie live?
Ode mnie pare typów z pamięci które uwielbiam.
Ekko napisał ten numer który znamy jako kawałek Rihanny. Co tu dużo mówić, widać / słychać że to Mikky właśnie pisał. Ciary.
Szklana whisky, wieczór, Gregory i nie potrzebuję więcej.
Co Kimbra tu jedzie to ja nawet nie. Emocje z kosmosu.
Spoiler

- scam_sakawa
Co sądzicie o muzyce Macieja Maleńczuka? Jeśli lubicie to jakie piosenki lub albumy?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.