SWN pisze: ↑18 mar 2022, 14:10
W zeszłym roku przed kolejnym przeniesieniem zdążyli jeszcze ogłosić, że Thugger zostaje. Oby w tym było podobnie, bo jeśli wyleciał i na jego miejsce wrzucili wiankary i kacperczyki to niezły kwas.
Przecież Young Igi jest, więc nie masz, co narzekać.
I go up the stairs like tup tup tup, oh, frühstück awaits me - well this is a cliché.
I live at home, I always go down the stairs for breakfast you know what I mean.
thugger jest dla zarzadu, dla pana jest to co co roku czyli tyler i florence
ale na nasa, charli, stormzyego i earla bym skoczyl, szkoda kurwa ze cena w kosmos wyjebana
4-HO-MET pisze: ↑22 maja 2025, 12:42
Zdrowe chłopy z poprawnym popędem płciowym jak nie mają kobiety to walą gruchę. Proste jak jebanie.
Sprawdziłem sobie teraz, bo nie dawało mi to spokoju - Thugger ma już zabookowany jakiś festiwal w Kanadzie 8 czerwca (czyli ewentualnie 4-5 dni po OWF), co biorąc pod uwagę harmonogramy większości wykonawców będących już przy forsie nie napawa za dużym optymizmem. Średnie odstępy pomiędzy wcześniejszymi występami w sezonie to dwa tygodnie do miesiąca, jeśli jakimś cudem uda im się go przekonać do zapierdalania samolotem po całym globusie od koncertu do koncertu to zostawię linijkę bowdownów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dodano po 4 dniach 15 godzinach 33 minutach 20 sekundach:
Joey Badass dołącza do line-upu OWF! Jeden z najciekawszych reprezentantów nowojorskiego rapu otworzy Orange Stage 3 czerwca! Współzałożyciel hip-hopowego kolektywu Pro Era, którego 2 ostatnie płyty trafiły do Top 5 w USA, w czerwcu wydaje swój kolejny album i już za 9 dni pojawi się w Warszawie!
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Mającym możliwość polecam skoczyć po wymianę biletu na opaskę już wcześniej, 1-2 czerwca, bo raz, że w dni festiwalowe zazwyczaj jest z a p i e r d o l i stoją tam całe kolejki łącznie z tymi którzy przyjechali na sam festiwal, dwa że opłaty serwisowe
No i zapraszam na wódeczke
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag