Malik Montana
Re: Malik Montana
Malik założył swój kanał na YouTube. Czy coś mnie ominęło? Coś sie stało z GM2L?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Podbijam pytanie, choć na okładce singla, który wychodzi niedługo nadal widnieje logo GM2L, więc z wytwórnią nie stało się zapewne nic.
Ptaszki ćwierkają o zmianie dystrybutora, ale to się okaże jak kawałek wyjdzie. Skąd ten kanał? Nie mam pojęcia
Ptaszki ćwierkają o zmianie dystrybutora, ale to się okaże jak kawałek wyjdzie. Skąd ten kanał? Nie mam pojęcia
Pewnie podpisał nowy kontrakt z innym majorsem, stąd taki ruch. Zobaczymy.
Natomiast GM2L to dzisiaj i tak już tylko Malik, Diho i Kazior, z czego dwa ostatnie wydawnictwa Diho i Kaziora wyszły tylko w cyfrze. Już nawet nikt w fizyki się nie bawił. Cała reszta ekipy poszła na swoje: Alberto, Josef, Kronkel, Kazar & Francuz, Nate.
Swoją drogą, taka ciekawostka: kanał GM2L oryginalnie byl kanałem Diho.
Natomiast GM2L to dzisiaj i tak już tylko Malik, Diho i Kazior, z czego dwa ostatnie wydawnictwa Diho i Kaziora wyszły tylko w cyfrze. Już nawet nikt w fizyki się nie bawił. Cała reszta ekipy poszła na swoje: Alberto, Josef, Kronkel, Kazar & Francuz, Nate.
Swoją drogą, taka ciekawostka: kanał GM2L oryginalnie byl kanałem Diho.

Nowy numer.
Zgadza się, kanał chyba pod nowy kontrakt, bo na streamingach singiel wyszedł z nowym dopiskiem, w którym dalej widnieje GM2L:
© 2025 GM2L distributed by Warner Music Poland
℗ 2025 GM2L distributed by Warner Music Poland
Swoją drogą ciekawy zabieg, bo wcześniej przez jakiś czas wydawał pod niemieckim Epic Records Germany distributed by Sony Music Entertainment i wtedy chyba stawki za streamingi miał w ojro. Zresztą w Polsce od Spotify jest przelicznik 0,012 zł od 1 streama, to na niemieckich stawkach pewnie lepszy przelicznik.
Dodano po 1 godzinie 27 minutach 19 sekundach:
Zgadza się, kanał chyba pod nowy kontrakt, bo na streamingach singiel wyszedł z nowym dopiskiem, w którym dalej widnieje GM2L:
© 2025 GM2L distributed by Warner Music Poland
℗ 2025 GM2L distributed by Warner Music Poland
Swoją drogą ciekawy zabieg, bo wcześniej przez jakiś czas wydawał pod niemieckim Epic Records Germany distributed by Sony Music Entertainment i wtedy chyba stawki za streamingi miał w ojro. Zresztą w Polsce od Spotify jest przelicznik 0,012 zł od 1 streama, to na niemieckich stawkach pewnie lepszy przelicznik.
Dodano po 1 godzinie 27 minutach 19 sekundach:
Światem kręcą pieniądze
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
props malik ze po wylewie nadal rapujesz
hahaha ta nawijka XD
dwa razy sprawdzałem czy nie mam zmienionej prędkości odtwarzania
z miejsca top 5 najgorszych numerów malika
dwa razy sprawdzałem czy nie mam zmienionej prędkości odtwarzania
z miejsca top 5 najgorszych numerów malika
Coś poszło nie tak, zgadzam się, że top najchujowszych numerów Malika.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ten tytul jakas skomplikowana gra slowna z francuskim "sac à dos" czy po prostu literówka?

przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
katastrofa, ten styl nawijki. 

If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
jakie to jest kurwa dziwne xD
Przeczytałem niusa na glamrapie i głupi uwierzyłem, że on coś ciekawego zapodał, jak małolat się dałem zrobić
Popi.jaku
- przedszkolanek
cudne, kto mu pozwolił to puścić 

Pojebało was zajebiste ogłuchła slizgawka
- przedszkolanek
- The Bitch Fucker
+1
Swoją drogą zawsze mi smutno jak mi wpadnie jakiś kawałek tego typu, czy kawałek white 2115 i sobie pomyślę, że życiowe przesłanie chłopaków to głównie to jakich brandów mają rzeczy.
jaki to jest kurwa debil, rapuje o torebeczkach, a nawet nie wie jak sie poprawnie wypowiada nazwę. Weź zadzwoń do sebka , to ci zrobi szybkie przeszkolenie, gamoniu
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
^i to jest flex
props tez malik za coming out
props tez malik za coming out
Liżę znowu jaja, no bo lubię kawior