Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
trzeci awans z rzędu
-
salah z vvd nowe kontrakty graja na anfield tutaj innego scenariusza nie ma
Aż przyjemnie się oglądało końcowe sceny po wczorajszym meczu Liverpoolu, po tym jak w 2019 podczas covidu cieszyli się do pustych trybun.
propsz liverpurz, ale na stamford byście mogli dupala nadstawić
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

My im szpaler, oni nam punkty, kto mówi nie
Dodano po 21 godzinach 1 minucie 13 sekundach:

Dodano po 21 godzinach 1 minucie 13 sekundach:

Deweloperzy arabscy ehh, jak oryginalnie. Samsungu wróć.
Co sądzimy? Ja bym trochę zmienił, boki obrony do rozważenia jeszcze Ola Aina, Munoz czy Cucurella (ale te też nie są złe), natomiast w drugiej linii absolutnie Caicedo kosztem Rice i Mbuemo za Palmera i gramy wtedy 4231 z Cunhą na dyszce
Mbuemo, Watkins, Saka > Cunha
Bez niespodzianki, fenomenalny jest
no Marinakis to ciekawa postać, polecam każdemu przeczytanie artykułu o jego powiązaniach z największym zatrzymanym transportem heroiny do Europy
https://newrepublic.com/article/159252/noor-one-vampire-ship-heroin-turkey-greece-corruption-scandal
Dodano po 2 minutach 58 sekundach:
@2do5 ładnie mnie w konia zrobiłeś usuwając posta
w każdym razie odpowiadałem na ten albo podobny filmik:
https://newrepublic.com/article/159252/noor-one-vampire-ship-heroin-turkey-greece-corruption-scandal
Dodano po 2 minutach 58 sekundach:
@2do5 ładnie mnie w konia zrobiłeś usuwając posta

w każdym razie odpowiadałem na ten albo podobny filmik:

Przecież wytłumaczył że to chodziło o złą ocenę kontuzji Awoniyiego czy jak to napisać, przez sztab medyczny. I ogółem to do sędziów leciał, bo Grecy tak już mają w zwyczaju, a Gary Neville idiota już nawołuje Nuno do rozwiązania kontraktu, a sam Portugalczyk powiedział że nic tam się wielkiego nie wydarzyło i że właściciel ma po prostu pasję.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że to wariat jest.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że to wariat jest.
- ConeyIsland
A co ma powiedzieć, że prezes go opierdolił na oczach kamer za to że oddalają się im szansę na LM...? 

Spoiler

Piłkarz sezonu:
-Gibbs-White
-Gravenberch
-Isak
-Mbuemo
-Rice
-Salah
-Van Dijk
-Wood
O co chodzi z tym pchaniem Rice'a tak? Tylko to że Angol? Przecież on nawet w Arsenalu nie był najlepszy, chyba że mówimy że sezon trwa tylko od lutego do teraz. Mbuemo też w 11 sezonu się nie znalazł ale na piłkarza nominowany. Wiadomo, że Salah zgarnie ale dziwne nominacje.
Trener sezonu:
-Howe
-Nuno
-Slot
-Pereira
-Frank Lampard
Pewnie dadzą dla Holendra, ale dla mnie między Portugalczykami się to powinno rozstrzygnąć ze wskazaniem na Nuno raczej chociaż oczywiście doceniam Slota co zrobił w pierwszym sezonie
Młody piłkarz:
-Delap
-Elanga
-Huijsen
-Gravenberch
-Palmer
-Pedro
-Rogers
-Saliba
Najrowniejszy przez cały sezon był raczej Ryan G., ale co trójka z Liverpoolu zgarnie? Oby nie
-Gibbs-White
-Gravenberch
-Isak
-Mbuemo
-Rice
-Salah
-Van Dijk
-Wood
O co chodzi z tym pchaniem Rice'a tak? Tylko to że Angol? Przecież on nawet w Arsenalu nie był najlepszy, chyba że mówimy że sezon trwa tylko od lutego do teraz. Mbuemo też w 11 sezonu się nie znalazł ale na piłkarza nominowany. Wiadomo, że Salah zgarnie ale dziwne nominacje.
Trener sezonu:
-Howe
-Nuno
-Slot
-Pereira
-Frank Lampard
Pewnie dadzą dla Holendra, ale dla mnie między Portugalczykami się to powinno rozstrzygnąć ze wskazaniem na Nuno raczej chociaż oczywiście doceniam Slota co zrobił w pierwszym sezonie
Młody piłkarz:
-Delap
-Elanga
-Huijsen
-Gravenberch
-Palmer
-Pedro
-Rogers
-Saliba
Najrowniejszy przez cały sezon był raczej Ryan G., ale co trójka z Liverpoolu zgarnie? Oby nie
- rozklad_gaussa
O co chodzi z tym pchaniem Palmera tak? Tylko to że Angol? Przecież on nawet w Chelsea nie był najlepszy, chyba że mówimy że sezon trwa tylko od sierpnia do końca grudnia.
Też uważam, że brakuje Caicedo ale już się nie chciałem powtarzać
Rice strzelił dwa gole z wolniaczka niby inne rozgrywki ale co to za różnica