Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- the badman
- Artysta
Re: Premier League - liga angielska
Celowo nie wymieniam Gerrarda bo kwestia czy patrzymy na trofea. Ciężko zrobić taką 11 bo taki Vidić też był genialny
- ConeyIsland
Tak tak, chodzi mi o nazwiska które powiedzmy w 9 na 10 jedenastek się pojawią.
Co do argumentu o braku trofeum to zawsze podchodzę do niego z rezerwą.
=
Co do argumentu o braku trofeum to zawsze podchodzę do niego z rezerwą.
=

Spoiler

Salah, ktoś musi mieć niepokolei w głowie, żeby go umyślnie pominąćConeyIsland pisze: ↑04 kwie 2025, 15:24Easy. Z takich bezdyskusyjnych oprócz niego i Henry'ego kto jeszcze jest zapewne w każdej top11 PL ever?
De Bruyne przereklamowany, nigdy nawet nie dostał nagrody piłkarza miesiąca w premier league, cienias.
Piękne prowo, zarazem interesująca ciekawostka.
He has the joint most Premier League Player of the Season awards with two - in 2019-20 and 2021-22 - alongside Thierry Henry, Cristiano Ronaldo and Nemanja Vidic. Surprisingly, he has never won a Player of the Month award.
Bo rudy nie rozmieniał sie na drobne

Między 2017-2023 nie było lepszego na tej pozycji w lidze.
A tak total, to po Giggsie (162), który się nie liczy, bo rozegrał milion gier - top asyst w lidze ever (118).
Top asyst od 2015 (117), drugi Salah (85).
Jedynie, jeśli mowa o jego całej karierze to późno się odpalił i szkoda, że już kończy. City nie lubię, ale KDB to był gość, jak był w prime to był kocurr.
- Cz4rny1337
- Moderator
Fofana out do końca sezonu japierdoooleee, a pamiętam jak broniłem jego kontuzji, a Pan @potter mowil…

zostaw pottera on ma inne zagwustki teraz
I prefer not to speak, if i speak i am in big trouble
jefecito pisze: ↑18 sie 2022, 15:26 To jest niesamowite jak jakiś przeciętny Anglik 2 razy prosto kopnie piłkę i kluby Angielskie go kupują za 50M. Przecież takich Gordonów albo MGB to jest od groma w Hiszpanii tylko bez takiego piaru. Chyba tylko Brighton z tych klubów środka tabeli ma rozsądną politykę transferową i szukają perełek w innych ligach odrzucając tych przereklamowanych Anglików i za to props.
Trochę średnio się zestarzało skoro mówimy już o reprezentancie kraju a dziś wszyscy piszą, że to główny kandydat do zastąpienia De Brujna w City
ten co wyciągnął z przed 3 lat
fajny grajek, ale czy on wskoczy w buty rudego to bym polemizował, Nunes też średnio sprawdził się w tym City, ostatnio Pep bez pierdolenia powiedział że gra w obronie bo jest zbyt głupi na środek pomocy xd
Mo podpisze nowy kontrakt, Van Dijk też blisko porozumienia
fajny grajek, ale czy on wskoczy w buty rudego to bym polemizował, Nunes też średnio sprawdził się w tym City, ostatnio Pep bez pierdolenia powiedział że gra w obronie bo jest zbyt głupi na środek pomocy xd
Mo podpisze nowy kontrakt, Van Dijk też blisko porozumienia
Salah blisko nowego kontraktu? Pokaz mi jego mecze od meczu z psg 

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Czyli TAA raczej out, szykuje się wymiana dwóch wahadeł w jednym okienku.
Liverpool i tak nie gra na wahadłowych
- bialyjelen
Salah 2027
Luka Modric z udziałami w Swansea
- ConeyIsland
Śledzi ktoś zaplecze? Wiadomo już, że awansują dwie z trzech wymienionych drużyn: Leeds, Burnley, Shefield Utd, a w barażach na pewno zagra Sunderland. Zapowiada się walka o 6. miejsce, bo aktualnie siódme Middlesborough będzie w ostatniej kolejce grało bezpośredni mecz z Coventry, a na dziś dzielą ich tylko 3 punkty. Coventry w dwóch najbliższych kolejkach musi jeszcze grać z walczącymi o życie Plymouth i Luton, więc powinno być ciekawie
Z drużyn będących aktualnie na miejscach barażowych najbardziej chciałbym powrotu Sunderlandu, ale Coventry i Bristol City też w sumie git

Z drużyn będących aktualnie na miejscach barażowych najbardziej chciałbym powrotu Sunderlandu, ale Coventry i Bristol City też w sumie git