[BEEF] Frosti Rege vs Teabe
[BEEF] Frosti Rege vs Teabe
Podczas nawijania w Newonce Frosti zaczepia Teabe kolejny raz:
Zbijam pięć z wariatami, bo jest tak w Warszawie
Jesteś dobry chłopak lub pizda jak Teabe
i pojawiła się odpowiedź
TEABE - PODPASKA (frosti rege DISS)
Zbijam pięć z wariatami, bo jest tak w Warszawie
Jesteś dobry chłopak lub pizda jak Teabe
i pojawiła się odpowiedź
TEABE - PODPASKA (frosti rege DISS)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: [BEEF] Frosti Rege vs Teabe
"trochę Chujowe ale trochę dobre też
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
siedzę se na kompie w urzędzie, zabijam czas czekając w kolejce, więc odpaliłem rapgenius i se tylko przeczytałem tekst - wierszyk jak z gimnazjum na ostatniej stronie zeszytu pisany. Aczkolwiek może być całkiem ciekawie jak się posypią odpowiedzi bo Frosti w formie.
słabe ;/ (jeśli historie z traka są prawdziwe to takie sobie)
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
wcale nie taki zły ten diss, przesluchałem bez jakichś większych ciarek żenady choc troche często padają chuje, kutasy i wszelkie inne synonimy 
/////
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2025, 14:00 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Czekanko na odpowiedź Frostiego z jakimś one-shot wideo jak rapuje z pełnym bebzonem bez koszulki.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dobry ten diss jest, czekanko na Frostiego. Szacun dla Teabe, że atakuje wtedy kiedy Frosti jest chyba w najlepszej formie dzięki temu może wyjść interesujący beef. 
Nie wydaje ci się.
Słaby diss, jakieś historie z dzieciństwa, że był słabym raperem (a kto nie był jak zaczynał), jakaś beka ze szkolnej ksywy. Nic ciekawego, nie wyciągnął żadnych brudów które mogłyby zdyskredytować to co mówi Frosti. Czekam na odpowiedź.
przecież hujowy ten diss jest XD co on tam niby nawinął oprócz jakichś losowych bzdur
wers o tym że jego ojciec pobił frostiego
wers o tym że jego ojciec pobił frostiego
Ostatnio zmieniony 03 paź 2019, 14:34 przez tsuko, łącznie zmieniany 1 raz.
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
„Ide przed siebie jak Edzio” XDD
Tam jest Ezio.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ma momenty ten diss (np. wejście), ale no chujowe linie też
generalnie to nie ma opcji by go frosti nie wpierdolił
generalnie to nie ma opcji by go frosti nie wpierdolił

W sumie jedyny moment przy którym się uśmiechnąłem to ten że ojciec pobił frostiego reszta Chujowa
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- Bunnymen77
Dobrze, że jakieś brudy wychodzą, ale nie mogę powiedzieć, że elekryzuje mnie ten beef, frosti jest cienki a teabe usłyszałem teraz pierwszy raz.
Moj stary to jest ktos ma sprawe za przestepcza

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- Kotei
Jebać teabe, banana jebanego. Frosti, jedziesz z kurwą
Rychu Peja Solufka listener
Xddddddd no fajnie to brzmi bo Teabe umie rapowac, ale tu nie padlo kompletnie nic xD
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
ktos slusznie napisał, ze to brzmi jak wierszyk z podstawowki. Imo skonczy sie wpierdolem, frosti, chyba największy spinacz w polskim rapie, go wpierdoli
cztery żubry i dwie kurwy
To jest akurat beef typu dwóch koleżków znających się na żywo licytuje się szemranymi historiami i przegrywa ten, którego fani głośniej pomyślą 'o kurwa, coo?' o swoim idolu, więc ja tam się nie spodziewam jakichś fajerwerków lirycznych ani gier słownych opartych na psychologii i mitologii greckiej, będę po prostu wpierdalał popcorn dowiadując co się wyprawia po drugiej stronie Wisły i kto kogo będzie gonił na ulicy.
I nie ukrywam, że szczerze mówiąc wolę takie beefy, bo zawsze interesował mnie bardziej real talk, niż wielokrotne w kierunku zmyślonej niuni.
I nie ukrywam, że szczerze mówiąc wolę takie beefy, bo zawsze interesował mnie bardziej real talk, niż wielokrotne w kierunku zmyślonej niuni.