La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: La Liga - liga hiszpanska
No cóżgambler pisze: ↑05 kwie 2025, 14:22 no i dobijamy do ostatniej prostej sezonu, jest 'przejebane jak w czołgu'.
Las Palmas nie wygrało od grudnia, 12 spotkań bez zwyciestwa i znowu powtarza się schemat z katastrofalną drugą częścią sezonu.
'walka' o spadek, ciężko życzyć Valencii czy Espanyolowi żeby się zjebały, no ale też nie utrzymać się kosztem Leganes... Alaves też nie wzbudza sympatii od kiedy nie pracuje Luis Garcia.
najgorzej że Kanarki mają ciężki kalendarz, no ale mecze U SIEBIE z valencią, rayo i leganes będą o wszystko... i może Espanyol się w ostatniej kolejce podłoży jeżeli będą utrzymani
ps dzisiaj NA PRZEKÓR myślę że Real wygra gładko (wreszcie), a Barcelona - Betis będzie jakiś sexi remis 2-2 i super meczycho.
PS2 jebać pana marude i niszczyciela dobrej zabawy, Javiera Tebasa

jednak NA PRZEKÓR nic nie wydarzyło i spodziewana strata punktów 
Do listy dołączamy:
0-1 Espanol
1-2 Betis
1-2 Valencia

w zasadzie w grze, pomyśle, organizacji, przygotowaniu meczu pod rywala nic się nie zmieniło od tamtego posta z przed 2 miesięcy.
Najgorszy Real od czasów jak Lopetegui wziął to 7 lat temu po Cristiano i Zidanie, a drużyna pół roku tańczyła po 3x LM z rzędu.
Ale walczymy, dzieciaki, wszystko jeszcze w grze. Jedyny klub na świecie, który umie wygrywać grając takie gówno i wypierdalając piłki na oślep na dynamiczny talent z przodu

Spoiler
0-1 Espanol
1-2 Betis
1-2 Valencia

w zasadzie w grze, pomyśle, organizacji, przygotowaniu meczu pod rywala nic się nie zmieniło od tamtego posta z przed 2 miesięcy.
Najgorszy Real od czasów jak Lopetegui wziął to 7 lat temu po Cristiano i Zidanie, a drużyna pół roku tańczyła po 3x LM z rzędu.
Ale walczymy, dzieciaki, wszystko jeszcze w grze. Jedyny klub na świecie, który umie wygrywać grając takie gówno i wypierdalając piłki na oślep na dynamiczny talent z przodu

yer a wizard, Harry
- genocidegeneral
Mówi się o jednym meczu zawieszenia dla Mbappe, cudownie 
Jako wszystkie kluby niebędące Realem Madryt oczywiście w pełni popieramy działania sędziów oraz władz ligi, Franco = HIV

Jako wszystkie kluby niebędące Realem Madryt oczywiście w pełni popieramy działania sędziów oraz władz ligi, Franco = HIV

- ConeyIsland
- bialyjelen
dobrze ze nosa nie dotknal bo by ze trzy mecze dostal
Spoiler
@bialyjelen, bez kitu jakby chłop przeklnal, albo wykonał jakiś nic nieznaczący gest to by dostał więcej
Niesamowite kurwa, że co się da zrobić w tej lidze, to jest robione źle. Teraz jak można zrobić z kretyna przykład i podejść zdrowym rozsądkiem, to pewnie wybroni go artykuł 130.1 i nieelastyczne podejście do protokołu meczowego.
nie ma jeszcze ofi decyzji, ale typuję że to będą dwa mecze. wątpię żeby ktoś tam miał jaja żeby go zawiesić na finał Pucharu Króla. Skandal

Niesamowite kurwa, że co się da zrobić w tej lidze, to jest robione źle. Teraz jak można zrobić z kretyna przykład i podejść zdrowym rozsądkiem, to pewnie wybroni go artykuł 130.1 i nieelastyczne podejście do protokołu meczowego.
nie ma jeszcze ofi decyzji, ale typuję że to będą dwa mecze. wątpię żeby ktoś tam miał jaja żeby go zawiesić na finał Pucharu Króla. Skandal
yer a wizard, Harry
- genocidegeneral
całego siebie chłop włożył w to wejście, a jak na fb czy yt nazywam rzeczy po imieniu i określam ten faul bandyckim to mnie jakieś madryckie kurwy wyzywają od barceloniarza i pytają gdzie był gondor gdzie byłem jak w meczu z espanyolem typ nie wyłapał czerwa za faul na kylianie

Rel
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- ConeyIsland
ale to sędzia debil bo do raportu wpisal nadmierne użycie siły czy coś (XD) max 3 mecze
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
No ale właśnie o to chodzi, że sędzia wpisał w protkole że to jest nadmierne użycie siły w WALCE O PIŁKĘ, więc przepisem może to być tylko 1 mecz.
Wg mnie powinna być większa elastyczność i nwm szef sędziów moze powiedzieć: ok, protokół i decyzja jedno, ale po obejrzeniu powtórek i wzięciu łyka wody dajemy 5-7 spotkań zawieszenia, bo to był irracjonaly pokaz agresji zagrażający zdrowiu rywala. Ale oni oczywiście syndrom oblężonej twierdzy i się bronią przed całym światem, kontynuując chujową robotę.
Można z ataku Mbappe zrobić przykład dla całej ligi, a tak dano wysyłamy wiadomość - łamiemy nogi, todo bien.
lewy dostał za nic nie znaczący gest 3 mecze, a bellingham za powiedzenie "it's a fucking goal" 2 mecze, kiedy sędzia w skandaliczny sposób zakończył mecz na Valencii.
W ogóle ten arbitro stał idealnie ustawiony jak Manu atakował Viniciusa i masz tutaj:
- flying attack
- od tyłu
- ostatni obrońca zatrzymuje wychodzącego sam na sam
i chłop jeśli dobrze pamiętam PUSZCZA GRĘ i wraca do tego dopiero później
Niesamowite jak VAR rozmył decyzyjnosc i branie odpowiedzialności przez sędziego głównego.
Wg mnie powinna być większa elastyczność i nwm szef sędziów moze powiedzieć: ok, protokół i decyzja jedno, ale po obejrzeniu powtórek i wzięciu łyka wody dajemy 5-7 spotkań zawieszenia, bo to był irracjonaly pokaz agresji zagrażający zdrowiu rywala. Ale oni oczywiście syndrom oblężonej twierdzy i się bronią przed całym światem, kontynuując chujową robotę.

Można z ataku Mbappe zrobić przykład dla całej ligi, a tak dano wysyłamy wiadomość - łamiemy nogi, todo bien.
lewy dostał za nic nie znaczący gest 3 mecze, a bellingham za powiedzenie "it's a fucking goal" 2 mecze, kiedy sędzia w skandaliczny sposób zakończył mecz na Valencii.
W ogóle ten arbitro stał idealnie ustawiony jak Manu atakował Viniciusa i masz tutaj:
- flying attack
- od tyłu
- ostatni obrońca zatrzymuje wychodzącego sam na sam
i chłop jeśli dobrze pamiętam PUSZCZA GRĘ i wraca do tego dopiero później

Niesamowite jak VAR rozmył decyzyjnosc i branie odpowiedzialności przez sędziego głównego.
yer a wizard, Harry
jeden mecz zawieszenia, kolejna kompromitacja tych skurwysynów
świetne pożegnanie Pana Trenera...
sky sport XD
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Plotki są, że Klopp wbija.