Oni zawsze mieli takie ofiary z których się smiali, a szczególnie takie które nie grzeszą inteligencją. Fusznik też był u nich długo na celowniku i dalej jest.
Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
-
Niestety kolego sympatyczny muszę Cię rozczarować, na 99 procent z tego co widzę to będą jakieś stare video z czasów gdzie na hobby sujbitrona łożył jeszcze Pan Ryszard taxi. driver. Wnioskuje po aparycji Dareczka.
Mam zadanie przynieść jedzenie na spotkanie, które z legendarnych przepisów Suji najlepiej zrobić?
picaweczka i parowki barykenty
jak na spotkanie to skorupki jajek faszerowane
Kup 2kg cebuli, obojętnie które danie zrobisz, to się przyda.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
na spotkanie towarzyskie to nalepiej hot dogi z barykentami albo hamburgiery
Po wszystkie przepisy zapraszamy oczywiście na SujbitTV
chociaż nie wiem czy jest filmik z gocławskimi barrykentami
chociaż nie wiem czy jest filmik z gocławskimi barrykentami

fajnie że zaczął nagrywać w slowmo
Apropos cebuli to elegancko wjechała do dzisiejszego bolonieze, na sam koniec razem z sosem z proszku żeby czasem nie zmiękła za bardzo, a niby pierdolą ze Darko zębów nie ma
Przecież gdyby nie glamrap to mało kto wiedziałby, że Suka z THS Kliki nadal żyje (ja nie wiedziałem)
W sumie o ślizgawce tez się dowiedziałem z glamrapu
A wchodzę może raz na 2msc
W sumie o ślizgawce tez się dowiedziałem z glamrapu
A wchodzę może raz na 2msc
Salutens sjemano w czwartek rano
Glamrap, zamiast zajmować się higieną Pana Darka lepiej niech zainterweniuje w sprawie warunków w jakich mieszka ze swoją Mamą
bo zaraz przekręcą się od jakiegoś grzyba. Dobrze byłoby go naprowadzić żeby zamiast w kolejne koszulki i poprawki krawieckie robione u Pani na Rechniewskiego 5 zainwestował w odświeżenie mieszkania.
Glamrap, zamiast zajmować się higieną Pana Darka lepiej niech zainterweniuje w sprawie warunków w jakich mieszka ze swoją Mamą
Spoiler

- scam_sakawa
Dareczek dzisiaj kozackie hot dogi z tzw. wursta, szybki test (czy to naprawdę dobre jest) jak zawsze zaliczony śpiewająco
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Nie najebal cebuli surowej, może to początki utraty pamięci spowodowane paleniem ziółka
ciekawe co se myśli matka jak tak go słucha dzień w dzień jego pierdolenia do telefonu czy to dobre jest cyk
no chyba że siedzi w słuchawkach przed telewizorem
no chyba że siedzi w słuchawkach przed telewizorem
Stara pewnie przed telewizorem ale w takim stylu jak matka milicjanta w Gruz 200
Sujbitron, weź zainwestuj kasiore z zaiksu w nowy telefon z lepszym aparatem prosimy
https://glamrap.pl/suja-w-niebezpieczen ... pe0ZW_ynVw
@kapec
https://glamrap.pl/suja-w-niebezpieczen ... pe0ZW_ynVw
@kapec