Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
ja po ostatnich wywiadach już chyba nie mam siły, ale jakby kogoś interesowało - wjechała nowa rozmowa z... Nosowską i jej synem XD
Ostatnio zmieniony 03 lut 2025, 16:27 przez Woozard, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sprawdziłem, jest kilka cringowych momentów, ale o niebo lepszy wywiad niż ten u numera. Nosowska jakoś w ogóle mi nie podchodzi, a mimo to potrafiła lepiej poprowadzić rozmowę niż Numer Zraz.
- Karko_Nape
Jedyną ciekawą rzecz jaką wyłapałem, to sugestia że na płycie będzie w jakiejś formie diss na (prawdopodobnie) sariusa. Mes powiedział a pro pos zmiany zdania, że jako raper on sobie na coś takiego nie może pozwolić i np. gadanie że kończy się kariere a potem za tydzień udaje się że nie było tematu to robienie z mordy dupy i za takie coś można dostać od niego dissa. Czyli tak ja się można było spodziewać - do żadnych konkretnych zawodników się nie przypierdoli, bo strach mu paraliżuje recę na samą myśl o potencjalnym wpierdolu przy odpowiedzi albo przez fanów w komentarzach więc bedą zaczepki do jakis sariusów tego rapu co od kilku lat wizerunkowo leżą i kwiczą.
Quebo tez zapowiedzial koniec kariery, a wraca. Wyobrazacie sobie taki beef? Moze mes na lekach przypisuje inne wagi do niektorych decyzji i nie bedzie mial oporow zeby zaczepic Kube.
Ale by bylo, jednym wersem moglby odzyskac milosc i szacunek slizgawki.
Ale by bylo, jednym wersem moglby odzyskac milosc i szacunek slizgawki.
Wyłączyłem po tym jak powiedział do Nosowskiej "shoot, girl" (w sensie że ona pierwsza ma odpowiadać)

I know they are thinking bout killing me
Some niggas that voted for Trzaskowski
Some niggas that voted for Trzaskowski
-
Nie wiem czy dissowanie kogokolwiek przez mesa to dobry pomysł, chłop sam dał na siebie tyle materiału do potencjalnej odpowiedzi że gdyby takowa powstała i zostałoby to wszystko wypunktowane jak należy to istnieje opcja magika w wykonaniu piotra szmitta.
No chyba że on w całej swojej megalomanii zwyczajnie nie dostrzega swoich ostatnich baboli (prawdopodobne)
Terapeuto piotrka jeśli to czytasz nie pozwól mu na to
No chyba że on w całej swojej megalomanii zwyczajnie nie dostrzega swoich ostatnich baboli (prawdopodobne)
Terapeuto piotrka jeśli to czytasz nie pozwól mu na to
- gods bidness
Będzie diss na Quebo, Taco, Tedego, Sariusa.
za kończenie kariery w rapie jest chuj do dupy i wszystkie osobowości mesa z wami jadą
-
Aż wstyd czytać. Nie chciałbym być ojcem tego typa, albo bratem.
mimo wszystko najgorzej miała siostra
siostra akurat wyprowadziła się do swojego dwumetrowego faceta i miała spokój
czy ciebie to dziwi w jakiś sposób, że numer raz, czyli typ który ma elokwencję podrzędnego budowlańca zatrudnionego na czarno u lepszego cwaniaka nie potrafi prowadzić rozmowy? ma zero charyzmy i zero pewności siebie, jego zdanie się zmienia w zależności od zdania rozmówcy, gdyby nie był ex raperem i nie znał kilku osób to w życiu nie dostałby pracy w mediachOportunistycznyebaka pisze: ↑03 lut 2025, 13:40 Sprawdziłem, jest kilka cringowych momentów, ale o niebo lepszy wywiad niż ten u numera. Nosowska jakoś w ogóle mi nie podchodzi, a mimo to potrafiła lepiej poprowadzić rozmowę niż Numer Zraz.
mestentyp przy konflikcie kapoty z tdfem lajkował wszystkie posty kapoty, w których ten cisnął tedego, a ostatnio promował nawet kapota car rental ale wątpie, żeby miał tyle jaj, żeby wyskoczyć do jacka.
generalnie ten wywiad lepszy, tym bardziej uważam, że był naćpany u numera, bo w tym wywiadzie przynajmniej nie miotał się i pocił jak wieprz u yetiego w 2009
A dodatkowo wrócił stary Piotrek hustler i wrzucanie zdjęć szlaufow na storki
Zamknij tą morde kurvva Eustachy, szczerzysz się jebana kurvvo, zamknij tą pizde z twoją kurvva dziwną średniowieczna kurvva gwarą kurvva, gadaj kurwa slangiem normlanie, bo ja słowa nie rozumiem, co ty kurvva Mickiewicza kurvva czytałeś?
- FruitOffTheWall
po tym co tedas ostatnio pokazał w ,,beefie" to nawet najebany mes go robi w pierwszej rundzie. Łatwy frag tede dla mesa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
nie ma szans na taki beef. to, że się nie lubią wiadomo od zawsze. ale jeden i drugi docenia zasługi i umiejętności drugiego.
mes będzie strzelał jedynie w witka michalaka i stasiaka. takie to będą ksywki, nic więcej.
mes będzie strzelał jedynie w witka michalaka i stasiaka. takie to będą ksywki, nic więcej.