Mamy jakiegoś psychologa, psychiatrę na forumie ? Weź ktoś sportretuj jego portret psychologiczny , na co choruje Pioter i jak mu pomóc .Po tym co odpierdala w necie ostatnio, mam wrażenie , że wszyscy się od niego odwrócili, Piotrek nie ma kolegów i szuka atencji na instagramie. Żyje jedynie czasem spędzonym z synem i knuciem przeciwko eks ziomeczkom i eks pannie, jakiego to pancza im zajebać na nowej płycie
A może przy okazji „sportretuje” twój portret na podstawie aktywności w tym temacie? Bo się tu często wyświetlasz, żyjesz jego życiem i rozkładasz na czynniki pierwsze, do tego czekasz tylko, żeby zajebać pancza mesowi w nowym poście.
Sotnikov pisze: ↑25 sty 2025, 21:55
A może przy okazji „sportretuje” twój portret na podstawie aktywności w tym temacie? Bo się tu często wyświetlasz, żyjesz jego życiem i rozkładasz na czynniki pierwsze, do tego czekasz tylko, żeby zajebać pancza mesowi w nowym poście.
To ja sam siebie mogę sportretować jednym słowem - hejter, nic trudnego
To ja trochę wezmę koleżkę w obronę, bo zawsze rozpierdala mnie ta argumentacja że "żyjesz jego życiem" itd.No w wolnej chwili poza robieniem siermiężnych ruchów sam sobie np. wejdę w temat o mesie i zobaczę czym tym razem się skompromitował (bo umówmy się ostatnie jego poczynania to nic poza kompromitacją).Tylko tyle i aż tyle, nie oznacza to bynajmniej że z wypiekami na twarzy czekam aż mes wrzuci nowe foty fury, czy jak suja ths klika ugotuje bigos w stylu bombaskim.
Niepotrzebnie patrzycie na niego przez pryzmat jakiegoś pana artysty. Jak popatrzycie na powyzszy wpis przez pryzmat losowego idioty alkoholika (ktorym jest) który za dużo postoje w internecie, to ten wpis nie jest niczym nadzwyczajnym. Debil pisze głupoty w internecie
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
musze wam powiedziec ze ten typ mes z pewnoscia ma swoje problemy, i dawno nie nagrał dobrego utworu - moze juz nie nagra dobrego albumu, chciałem go nawet ostrzec zeby nie obrażał papieża bo to sei zle skonczy, natomaist jak czytam wasze komentarze mieszajace chlopa z błotem za dosłownie kazde mrugnięcie powieki, to jednak to nic przy was, takich moralizatorach najgorszych na ktorych wyszloby jeszcze wieksze gówno gdyby kogokolwiek to co robicie interesowalo, nie wiem moze taki kolorowy ptak jak mes czy inni jemu podobni odbiegający od normy nieco bardziej sprawiwaja, ze wlasny zywot enpeceta dobiija jeszcze mocniej, wiec trzeba syzybko ten glos uspic i jebac chlopa jeszcze bardziej, nie no dojebane to jest. Zastanowcie sie, zarzuty kurwa o brak kolegow?? ze stary go finansuje?? mocne w chuj chlopie z internetu. Dalej, wrzuca sobie z NYC jakies rozkminy z dupy jak z ziomkami na osiedlu sie rozkminia (ale czy wy to robicie jeszcze czy juz tylko tikotong?) a wy chlopa recenzujecie z poprawnosci politycznej, odsądzacie od czci i wiary bo wrzucil foto samochodu kurwa. Naprawde tez mozecie zarobic na fajne auto. Niech se bedzie taki mes, pierdoli to pierdoli, zawsze pierdolił, kto normlany nagrywa kurwa numery o autobuscah ikarusach, wysoce prawdopodobne ze te stasiaki faktycznie go wyjebali, chlop nigdy nie byl biznesowy tylko ideowy, naiwny, pewnie sobie zasluzyl ze kobita go wyjebala, no i dobra - karma, ale cos zrobil na tej scenie i dowiozl wiele muzycznie i te porownania caloksztaltu twórczosci do belmondo ktory nagral dwa i pół numeru to sa jakies kurwa karygodne, zatem niech se bedzie taki mes-zjeb, nie kazdy czlowiek musi byc pozbawiony kantów, co drugi taki na ulicy to chyba wystarczajaco macie? nie trzeba kadzego kurwa recenzowac i przykladac do szablonu, mozecie przejsc obok czasami bo na końcu to chuja wiemy o sobie a co dopiero o innych elo, ale dobra wkurwiajcie go z calym zastepem hejterow, to moze w koncu nagra cos co da sie sluchac chociaz wątpie Spoiler
No to skoro "chłop sobie wrzuca z NYC rozkminy z dupy" to rozumiem że nikt nie ma prawa się odnieść do tych rozkmin?
Swoją drogą dziwne że, skoro ma problemy, żaden terapeuta nie doradził chwilowego zniknięcia z socjali.
nescafeklasyg pisze: ↑27 sty 2025, 10:48
No to skoro "chłop sobie wrzuca z NYC rozkminy z dupy" to rozumiem że nikt nie ma prawa się odnieść do tych rozkmin?
Swoją drogą dziwne że, skoro ma problemy, żaden terapeuta nie doradził chwilowego zniknięcia z socjali.
satry, mozesz sie odniesc i spekulowac, krytykować jak sie wybitnie nudzisz (co miałoby sie niby podobac w kodziarskiej przewózce mesa?) ale możesz tez z nieskrywaną ekscytatcją chlopa osądzić z góry na dół jak na sądzie ostatecznym, a z samego faktu istnienia uczynić zarzut - to już absurd, to sa dwie rozne postawy
No mordo witamy w internecie, tak to działa, ktoś coś wrzuca a ludzie reagują a że dodatkowo mes wrzuca debilizmy i się puszy to tymbardziej go ludzie dopierdalają, no bardzo zabawne spostrzeżenie o tych zburzonych wieżach wtc zeby było więcej słoneczka, opowiedzmy sobie jeszcze kawały o hansie i obozach.