Rapowy offtopic
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
Re: Rapowy offtopic
slucham wszystkiego oprocz disco polo i rage
nie rozumiem obecnego hip-hopu jakeis beztalencia bez charyzmy, tak ze hh jest w takiej jakby ... stagnacji? i no
I jeszcze kuxwa jakaś og kamka co pozuje na TrUe RaPeRe a tak to huj się zna na oldschoolu i tylko jest na pokaz kolejnym produktem wyprodukowanym przez Talent Generation czy się to co zwało xd
I jeszcze kuxwa jakaś og kamka co pozuje na TrUe RaPeRe a tak to huj się zna na oldschoolu i tylko jest na pokaz kolejnym produktem wyprodukowanym przez Talent Generation czy się to co zwało xd
PRORAPERAPracujesz w TVN za słaby sos. Jest przerwa w nagraniach, bo w łazience pizgasz koks.
kontakt
mail: [email protected]
jabber/xmpp: [email protected]
catbox/t3dy8d.asc
Czy te mityczne podziemie na polskiej scenie skończyło się na Seansie Spirytystycznym Mediuma
Mam wrażenie, że w tamtym okresie wszystko stało się już zbyt duże na kolejne albumy wydawane w takich okolicznościach
Mam wrażenie, że w tamtym okresie wszystko stało się już zbyt duże na kolejne albumy wydawane w takich okolicznościach
co to znaczy "w takich okolicznościach"
bo imo prędzej Kilka numerów o czymś było takim "zamknięciem" podziemia
bo imo prędzej Kilka numerów o czymś było takim "zamknięciem" podziemia
Rap MATTers podcast
https://www.youtube.com/c/rapmatters
https://www.youtube.com/c/rapmatters
- marmolad_k2
Okoliczności wyjątkowe
Da się znowu zakochać w polskim hiphopie? Jak wiele osób w okolicach 2016 kompletnie sobie odpuściłem i od tego momentu przesłuchałem może pare nut. Pamiętam jak wtedy milion pod numerem to mainstream, pięć to absolutny hit, a jak więcej, jak w przypadku np sobota whisky ananas, to były to radiowe, imprezowe numery. Teraz jak widze na facebooku posty glamrapu i sprawdzam na youtube, to widze klipy 50 milionów wyświetleń, a ksywa kompletnie no name dla mnie. Więc założyłem konto na forumku i słucham.
Sprawdziłem co pr8bl3m, którego kiedyś byłem fanem, wydał po debiucie i większego rozczarowania w życiu nie doznałem. Kaz bałagane, to już nie to samo. Quebonafide nie jestem wstanie słuchać. Wszystko związane z Belmondo i Sentino jest zbyt przypałowe. Myślałem, żeby sprawdzić Tedego po vanillihajs, ale jak przypominam sobie o tych wszystkich promocyjnych akcjach gucci srucci jak chyba palenie yeezy i generalnie śmianie się ze streetwearowców, to z żenady mi się odechciewa. Włączyłem laika i jego trapowoelektroniczene rzeczy są asłuchalne, Rzeczy Naturalne były fajne, ale kariera zakończona.
Chyba sam sobie odpowiedziałem, że się nie da.
Sprawdziłem co pr8bl3m, którego kiedyś byłem fanem, wydał po debiucie i większego rozczarowania w życiu nie doznałem. Kaz bałagane, to już nie to samo. Quebonafide nie jestem wstanie słuchać. Wszystko związane z Belmondo i Sentino jest zbyt przypałowe. Myślałem, żeby sprawdzić Tedego po vanillihajs, ale jak przypominam sobie o tych wszystkich promocyjnych akcjach gucci srucci jak chyba palenie yeezy i generalnie śmianie się ze streetwearowców, to z żenady mi się odechciewa. Włączyłem laika i jego trapowoelektroniczene rzeczy są asłuchalne, Rzeczy Naturalne były fajne, ale kariera zakończona.
Chyba sam sobie odpowiedziałem, że się nie da.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Zalezy jakim jestes czlowiekiem, jedni rabini moga drudzy nie moga
W ogóle wczuwać się w rap to jak oddać kurwie serce
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Przez chwilę myślałem że zbliżasz się w oddali
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Przez chwilę myślałem że zbliżasz się w oddali
- scam_sakawa
Zastanawia mnie, co czuje fan O.S.T.R., którego to Adama szaleńczo broni i twierdzi, że HAOS to dobra płyta, a potem słyszy wers "Twoja sprawa jeśli lubisz jebać psa w chorą dupę".
[tu zdjęcie Bonusa BGC z podpisem "rozkminka"]
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- FruitOffTheWall
mi sie podoba w sumie z tej płyty intro i ten kawałek ktory podrzuciłem. Podobał mi sie jakies 10 lat temu znacyz i w sumie teraz jest to słuchalne, ale nie żebym wracał co dwa miechy xDscam_sakawa pisze: ↑04 cze 2025, 14:34 Zastanawia mnie, co czuje fan O.S.T.R., którego to Adama szaleńczo broni i twierdzi, że HAOS to dobra płyta, a potem słyszy wers "Twoja sprawa jeśli lubisz jebać psa w chorą dupę".
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
koniec pewnej epoki - Wilku WDZ zrobił sobie zęby
Spoiler
- scam_sakawa
kandydat do wydarzenia roku w plebiscycie ślizgawkowym
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no to jest sztos informacja!