Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
kapec

Re: Transfery

Post autor: kapec »

Zubimendi w Arsenalu, here we go
Spoiler
zuperhero

Post autor: zuperhero »

btw, ktoś od premierleague może mi wytłumaczyć na chvj w arsenalu mają tylu bocznych obrońców? dodatkowo dobrych* w sensie że zazwyczaj na zmiennika kupujesz kogoś trochę słabszego a tam wyceny ludzi jak na pierwszą 11sktę
Obrazek
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

Teoretycznie tak, praktycznie Tomiyasu cały sezon był kontuzjowany, White ponad pół sezonu, Calafiori co chwilę był kontuzjowany i rzadko dostępny. MLS wykreował się w trakcie sezonu. Właśnie przez kontuzję pozostałych. I kolejna kwestia z tych „bocznych” obrońców Kiwior, Timber, White, Calafiori są też opcjami na ŚO. A z tych są tylko Saliba i Gabriel. I nawet pomimo tylu opcji i tak szanse musiał odstawać odstawiony na boczny tor Tierney. Więc głębia w obronie, była mega potrzebna i szkoda że ta głębia była tylko w obronie.
Awatar użytkownika
2do5

Post autor: 2do5 »

pięknie panie berta, ruszyła maszyna

lewis-skelly wyklarował się dopiero w trakcie sezonu z potrzeby uzupełnienia składu, zinchenko to defensywny sabotażysta i arteta niechętnie z niego korzystał, tierneya zawsze lubiłem, ale gdyby nie problemy kadrowe to pewnie reprezentowałby już barwy innego klubu. czyli po prostu podbijam uż kejmart
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

merino - zubimendi - odegaard

ale to u mnie chodziło w fmie 20 w realu sociedad
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

takefusa kubo magic skills missing brick in arteta puzzle

najwyzej na mojej wishliscie transferowej po tym sezonie jest powrot do stylu gry z 22/23 i gdy widze ze zaklepany jest zubimendi a nie normalna 9 albo przecinak na lewym skrzydle to bez wiekszej podjarki ten ruch
Awatar użytkownika
KejMart

To jeszcze Isak by pasował ❤️ wiadomo że mało prawdopodobne i raczej przyjdzie Gyokeres. Najbardziej mnie ciekawi kogo Arsenal sprowadzi na lewy atak bo tu akurat możliwości jest multum.
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

tamten styl gry juz nie wroci, arteta zostal zlamany przez dlugie pilki na halanda na etihad w tamtym sezonie
Awatar użytkownika
2do5

Post autor: 2do5 »

KejMart pisze: 11 maja 2025, 11:34 To jeszcze Isak by pasował ❤️ wiadomo że mało prawdopodobne i raczej przyjdzie Gyokeres. Najbardziej mnie ciekawi kogo Arsenal sprowadzi na lewy atak bo tu akurat możliwości jest multum.
idąc tropem plotek transferowych to chyba nico ;)

florian nieeeeeeee
Spoiler
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Rodrygo do Arsenalu pójdzie na LS, mój typ, widać że w Realu spalony już
Awatar użytkownika
KejMart

Chyba za drogi, Inaki klauzula 58 mln, Rodrygo pewnie jakieś 80 plus 20 bonusów, ale chciałbym się myślic. Rodrygo byłby idealny, prime przed nim, a już bardzo doświadczony, dużo już wygrał, a wciąż czuje się bardzo niedoceniony, wreszcie grałby na lewej stronie plus od razu łata dziurę zmiennika Saki na prawej stronie w razie kontuzji Bukayo, same plusy. Dlatego kurwa trafi do City
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Wygląda na to, że Frimpong zastąpi TAA w Liverpoolu, klauzula 35 mln euro więc nie ma tragedii, Tah odchodzi (Bayern?), Wirtz też do Bayernu pewnie, rospat Leverkusen
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Szybki murzyn lubię to
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
travis1

Post autor: travis1 »

Pimpong świetna opcja, spokojnie może obskoczyc rotację z Salahem
za takie pieniądze, kradzież, świetny transfer
ogólnie jak kiedyś była kolonia hiszpańska w Realu, która okazała się fiaskiem
tak kolonia holenderska jest siłą napędową nowego Liverpoolu
od Wijanlduma oby do Frimponga, przez Van Dijka, Gakpo, i jak się okazało w sumie to chyba najlepszego pomocnika premier league tego sezonu Gravnbercha(jedynie Caicedo trzymał poziom); każdy w klubie dał albo duża, albo bardzo dużą siłę dodana, ogólnie ci Holendrzy w Liverpoolu są zajebisty mi zawodnikami, niech jeszcze dołączy Xavi Simmons, mimo że są inne priorytety, może w następnym oknu ale pasowałby tutaj do taktyki słota i jako powiększenie rotacji..no
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Huijsen fichado, kolejny białas do hiszpańskiej kolonii w Realu, a było już tak pięknie
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

zastanawia mnie jak juventus to spartolil, zadnej klauzuli odkupu/pierwokupu? @Prez jak to wygladalo z tym hujsenem za kulisami przy jego odejsciu
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Niczego do rozkminiania tu nie ma, po prostu Giuntoli (cwel) potrzebował kasy na swoje głupie pomysły, Huijsen został szybko odsunięty od zespołu i sprzedany za psie pieniądze, jedyne co ma z tego Juventus to 10% od zysku wisienek (czyli ok 4 mln) i chuja w dupie, najgorszy ruch transferowy ostatnich lat
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

E tam od razu najgorszy ;)
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Biorąc pod uwagę jeszcze fakt, ze za niego przyszedł Lloyd Kelly (za więcej pieniędzy) to nie przypominam sobie gorszego ruchu
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

może kupicie od nas araujo co???
ODPOWIEDZ