Łysienie
Moderator: wrubel
Re: Łysienie
ja to najgorzej wspominam jak zaczęło padać i ze starannie ułożonych wlosów żeby coś z tego skleić w miare sensownego robiło się takie gówno że szkoda gadać xd
za samo nieprzezywanie tych kmin czy sie gówno-fryzura nie rozpierdoli było warto
za samo nieprzezywanie tych kmin czy sie gówno-fryzura nie rozpierdoli było warto
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ta, albo jak zakładało się bluzę na koszulkę to wszystko w pizdu bo już nie było z czego ułożyć, bo te przerzedzone gówno się sklejało XD Zimą nie można było założyć czapki zimowej bo po zdjęciu był jeden wielki placek, który nawet jakby się spróbowało rozczesać to już by nie to samo, z resztą byle mocniejszy podmuch wiatru i humor zjebany. Dlatego łysina turbo wygoda w tym przypadku
MalinowyJogurt 2
A ten przeszczep zły? Przecież i to tanie i mało inwazyjne.
Interesowałem się tym w okolicach podjecia decyzji o ojebaniu się więc z 4 lata temu i od tego czasu co jakis czas zerknę sobie na czym stoją (klonowanie włosów brzmi jak cos zajebistego), więc nie wiem na ile aktualne ale
Jak lysiejesz dalej to musisz potem powtarzać, a na obecne standardy moze Ci kiedys zabraknąć juz włosów mozliwych do poboru. Zalezy wiec jak sie tam komus rozwija. Plus widzialem rozne badania, że u około 60-70% te przeszczepione włosy po ok. 4 latach tez zaczynały sie pierdolić, ale tutaj rabini są podzieleni. Ofc mozna temu zapobiec zajadając to finasterydem, ale do mnie bycie łysym bardziej przemawia
Dalej to imo wraca do tego rozkminiania ciagle o włosach czy sie przyjmie czy włosy dobrze zareaguje, smarowania jakis gowien lub właśnie brania itd itp. Jak ktoś się chce w to bawic i nie przeszkadza mu albo powtarzanie albo branie finasterydów to pewnie spoko opcja, ale ogolnie kwestia jest taka że często wielu ludziom to pasuje (samemu ciezko zauwazyc jak sie jest nakreconym na włosy), a katują się jakimiś sterydami rozpierdalającymi hormony i wydają gruby hajs.
Naprawdę zdziwiony byłem ilu chłopa na imprezach albo w barach jak już lekko albo mocniej popiło zaczynało poruszać temat, że czują się chujowo że coś tam im się z włosami psuje, więc gdzieś tam jako ze sam to zaakceptowałem i dobrze mi się zyje, to staram się normalizować bycie łysym bo pamiętam jak mi było trudno to przyjąć
pozdroweczki dla wszystkich obecnych i przyszłych łysolów
Jak lysiejesz dalej to musisz potem powtarzać, a na obecne standardy moze Ci kiedys zabraknąć juz włosów mozliwych do poboru. Zalezy wiec jak sie tam komus rozwija. Plus widzialem rozne badania, że u około 60-70% te przeszczepione włosy po ok. 4 latach tez zaczynały sie pierdolić, ale tutaj rabini są podzieleni. Ofc mozna temu zapobiec zajadając to finasterydem, ale do mnie bycie łysym bardziej przemawia
Dalej to imo wraca do tego rozkminiania ciagle o włosach czy sie przyjmie czy włosy dobrze zareaguje, smarowania jakis gowien lub właśnie brania itd itp. Jak ktoś się chce w to bawic i nie przeszkadza mu albo powtarzanie albo branie finasterydów to pewnie spoko opcja, ale ogolnie kwestia jest taka że często wielu ludziom to pasuje (samemu ciezko zauwazyc jak sie jest nakreconym na włosy), a katują się jakimiś sterydami rozpierdalającymi hormony i wydają gruby hajs.
Naprawdę zdziwiony byłem ilu chłopa na imprezach albo w barach jak już lekko albo mocniej popiło zaczynało poruszać temat, że czują się chujowo że coś tam im się z włosami psuje, więc gdzieś tam jako ze sam to zaakceptowałem i dobrze mi się zyje, to staram się normalizować bycie łysym bo pamiętam jak mi było trudno to przyjąć
pozdroweczki dla wszystkich obecnych i przyszłych łysolów
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
gruby hajs tzn ile??
sam obecnie nie mam z tym jeszcze problemów odpukać, ale słyszałem już o dwóch czy trzech ziomkach którzy są uwiązani do używania jakiejś magicznej buteleczki i gdyby ją rzucili prawdopodobnie włosy zaczęłyby znowu spierdalać. teraz mi sie przypomniało i jestem ciekawy czy takie zatrzymanie sie w czasie to bardziej wydatek miesięczny dwóch stówek czy dwóch tysi
Dobra wkurwiało mnie to golenia łba całkowicie do zera co 2-3 dni żeby nie wyglądać jak 50 letni Janusz po 4 dniach cugu w Pobierowie i stwierdziłem, że dam szansę masażerowi + wcierce i powiem tylko, że wcierka Grow Us Tender zostawiona na całą noc + masażer do głowy czynią cuda. W stosunku do końcówki lipca obecnie zagęszczenie góry jest około dwa razy większe. Jednak z dwojga złego chyba wolę dalej się wkurwiać na wiatr i deszcz i umiejętnie zakładać bluzy niż co 2 dni golić łeb do zera i kończyć z krostami i podrażnieniami, bo inaczej wygląda się jak zjeb.
Wrzucam porównanie - zdjęcie na górze wykonane około 5 dni po kolejnym strzyżeniu włosów całkowicie na zero (norwood jak chuj) nie dopuszczałem się nigdy do takiego stanu, dlatego co 2-3 dni musiałem lecieć całkowicie na gładko żeby było schludnie. Tutaj fotka zrobiona już po podjęciu decyzji o wcierce i zapuszczaniu.
Zdjęcie na dole wykonane dwa dni temu

Wrzucam porównanie - zdjęcie na górze wykonane około 5 dni po kolejnym strzyżeniu włosów całkowicie na zero (norwood jak chuj) nie dopuszczałem się nigdy do takiego stanu, dlatego co 2-3 dni musiałem lecieć całkowicie na gładko żeby było schludnie. Tutaj fotka zrobiona już po podjęciu decyzji o wcierce i zapuszczaniu.
Zdjęcie na dole wykonane dwa dni temu
Spoiler

MalinowyJogurt 2
- bialyjelen
czy to material sponsorowany?
widac ogromna roznice panie kierowco, elegancko
widac ogromna roznice panie kierowco, elegancko
ta wcierka to na bazie minoxidilu? chyba nie, a efekt jak po przeszczepie w Turcji, props
- scam_sakawa
@saturn zobacz, łysienie androgenowe można zwalczać
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
przeciez cwel tyski nawet nie lysial tylko sobie upierdolil to w glowie xD
- marmolad_k2
Spróbuj zwalczać łysienie androgenowe bez żadnego doświadczenia zawodowego - powodzenia.
Nie warto poza tym gdyż wymagałoby to jakiegoś zaangażowania i nakładów finansowych, poza tym z chujowymi genami nawet przeszczep chujowo wyjdzie, jebać
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Przez chwilę myślałem że zbliżasz się w oddali
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Przez chwilę myślałem że zbliżasz się w oddali
Z rossmana taki zwykły
https://www.rossmann.pl/Produkt/Masazer ... 6415,13223
I dzień w dzień wieczorem psikałem górę głowy tym płynem (uwaga bo jebie) i potem 5 minut masowania skóry masażerem. Regularnie stosowałem to przez sierpień i wrzesień, w październiku już co 2-3 dni, teraz jak mi się zachce
@2do5 nie, to ziołowe jest, ale bardzo mocno rozgrzewa, przy pierwszym użyciu aż piecze i kiedyś barberka powiedziała mi, że tak można pobudzić to co wydaje się martwe dołączając do tego regularny masaż, no i w sumie zastosowałem się do tego, bo co mi szkodzi i cyk efekty są bardziej niż zadowolające
MalinowyJogurt 2
- piernikowyskoczek
pod światło to może inaczej wyglądać, na focie ewidentnie w cieniu
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- FruitOffTheWall
kurwa bumpuje bo tez lysieje, ciekawe
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
Nie no wiadomo, że w pełnym mocnym świetle lub pod słońce jak przechylisz łeb na dół to są prześwity, cuda nie istnieją, ale nadal jest zdecydowanie lepiej niż było, włosy są mocniejsze, prześwity są mniejsze i skóra głowy też już nie jest tak sucha i przeorana. Nie mówię, że u każdego się uda, chociaż opinie co do tej wcierki to częściej props niż hejt, nagle afro też nikomu nie urośnie, ale jak ktoś ma cierpliwość i chce spróbować to wrzucam swój efekt na zachętę, bo ja widzę różnicę nawet w mocnym świetle, znajomi również. Pewność siebie znów powróciła, a to wszystko za około 40 zł biorąc pod uwagę wcierke i masażer. Na łyso też siebie lubiłem i pewność siebie była na wysokim poziomie, ale tylko pierwszego dnia po zgoleniu łba i to jak udało się to ogarnąć bez krost. Kolejne dni bez golenia to look jak na zdjęciu u góry, więc leciałem tą maszynką co drugi dzień. Niech każdy sobie sam odpowie czy chce spróbować, a jak tak to koniecznie chociaż te 5 minut masażu codziennie
Dodano po 4 minutach 54 sekundach:
Pod lampą i z fleszem
Dodano po 4 minutach 54 sekundach:
Pod lampą i z fleszem
Spoiler

MalinowyJogurt 2
moja panna korzysta z tych wcierek (mi też się zdarzyło kilka razy) i faktycznie smród jest, kurwa, okropny
ty, ale normalnie można z tym spać? zawsze myślałem, że trzeba ją zmyć mimo wszystko
ty, ale normalnie można z tym spać? zawsze myślałem, że trzeba ją zmyć mimo wszystko
No normalnie można z tym kimać, na butelce w zaleceniach nawet jest napisane
MalinowyJogurt 2