Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
no kurwa dusi sie ten moj laptop marny na tym Marvel Rivals, ludzie maja podobnie w sumie nawet na mocnych sprzętach. FPSy są, ale jakby czas generowania klatki/opóźnienia daje jakiś zjebany feeling. PS5 chyba lepszym wyborem jak na razie. Dziwne bo nie wyglada to lepiej niz Overwatch np. ehhh
@up
no mam nadzieje, ze laptop udzwignie apropo xD
@up
no mam nadzieje, ze laptop udzwignie apropo xD

no bo zjebany jest ten ue5 i chyba każda gra na tym silniku cierpi na stuttering
Nowe ip naughty dog wygląda spoczko star wars połączone z guardians of the galaxy
Mafia
Spoiler
Spoiler
Tow2
Spoiler
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Zajebisty pokaz ogólnie, najlepszy od dawna. Warto było zarwać nockę.
Ciekawy jest ten trend na wskrzeszanie starych serii jak Turok, Virtua Fighter czy Onimusha. W sensie, że spoko.
Ciekawy jest ten trend na wskrzeszanie starych serii jak Turok, Virtua Fighter czy Onimusha. W sensie, że spoko.

Beka z naughty dog zablokowali komentarze u siebie na kanale bo ludzie cisnęli że się gra space lesbian
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Od dawna mi się marzyła taka bijatyka, wygląda prześwietnie.

Spoiler
Ostatnio zmieniony 11 sty 2025, 4:36 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
chętnie zostałbym oficjalnym partnerem tej gry
- genocidegeneral
zajebisty trailer
- Rozpierdalator
Czekanko w chuj, jak dla mnie to może być jedna z lepszych gier roku kurwa uwielbiam te Doomy nowe
- checollada
ja też, to będzie w jakimś game passie może?
poprzednie dwa ograne, jestem fanem muzyki w tej grze, super tańczy się z demonami pod te ciężkie gitary
poprzednie dwa ograne, jestem fanem muzyki w tej grze, super tańczy się z demonami pod te ciężkie gitary
na wczorajszej konfie xboxa ogłosili że bedzie od 15. maja w passie
Pytanie do graczy. Mam ochotę wrócić do gier. Na ten moment chciałbym zagrać w Manor Lords (PC) i to nowe Kingdom Come. Mam PS4 ale na to nie ma Manor Lords ani chyba nie wyjdzie Kingdom Come. Nie wiem czy w ogóle mnie te gry wciągną i zastanawiam się co zrobić. Czy wypożyczyć wirtualną maszynę od nVidii (i tak muszę kupić gry), kupić nowego pleja i gry (ograniczony zasób gier), czy może zainwestować w PC - największy koszt ale największa użyteczność (i można piracić).
Ile trzeba dać za PC na na którym pogram w Manor Lords i Kingdom Come na high (max to pewnie dziesiątki tysięcy złotych)?
Ile trzeba dać za PC na na którym pogram w Manor Lords i Kingdom Come na high (max to pewnie dziesiątki tysięcy złotych)?
nic na potem
- bialyjelen
Manor Lands ma niskie wymagania ogolnie, ciagle chyba jest w becie jeszcze (?), na pewno jest w game passie wiec mozesz sprawdzic na starym kompie jesli posiadasz.
co do kingdom come to zasiegnalem pomocy gpt i tutaj breakdown czesci na ktorych pograsz na medium, zeby grac na high to koszt ok 10k PLN
Processor (CPU) AMD Ryzen 5 7600X 1,400
Graphics Card (GPU) NVIDIA GeForce RTX 3060 2,000
Memory (RAM) 24 GB DDR4 RAM 600
Storage 1 TB NVMe SSD 400
Motherboard Compatible with AMD Ryzen 5 7600X and DDR4 RAM 800
Power Supply Unit (PSU) 650W, 80+ Bronze certified 400
Cooling System Quality CPU cooler (air or liquid) 300
Case Mid-tower case with good airflow 300
co do tego czy wciagna - manor lands bylo ograniczone bardzo jak ja gralem (pol roku temu jakos), a nigdy nie slyszalem tyle pozytywnych recenzji co na temat nowego kingdom come, no ale wiadomo, chuj wi jak to bedzie, ogolnie hajp ogromny
co do kingdom come to zasiegnalem pomocy gpt i tutaj breakdown czesci na ktorych pograsz na medium, zeby grac na high to koszt ok 10k PLN
Spoiler
Processor (CPU) AMD Ryzen 5 7600X 1,400
Graphics Card (GPU) NVIDIA GeForce RTX 3060 2,000
Memory (RAM) 24 GB DDR4 RAM 600
Storage 1 TB NVMe SSD 400
Motherboard Compatible with AMD Ryzen 5 7600X and DDR4 RAM 800
Power Supply Unit (PSU) 650W, 80+ Bronze certified 400
Cooling System Quality CPU cooler (air or liquid) 300
Case Mid-tower case with good airflow 300
- bloodyhell
chatu gpt też trzeba umieć używać niestety więc sugeruje się podszkolić zanim cokolwiek takiego wrzucisz do neta jako sugestia dla kogoś
do grania w praktycznie każdą gierkę na high w 1080p jesteś w stanie do 4,5k złożyć kompa i być full zadowolonym.
Spoiler

- bialyjelen
ty jestes przyglupi czy przyjebany? zloz mi kompa DO 4.5 zeby grac na high 
i wszystko co napisal mi chat jest na twoim screenie osle wiec moze warto sie nauczyc czytac z obrazkow zanim cos wrzucisz jako pomoc

i wszystko co napisal mi chat jest na twoim screenie osle wiec moze warto sie nauczyc czytac z obrazkow zanim cos wrzucisz jako pomoc
- bloodyhell
ja cie od idiotów nie wyzywam chociaż mógłbym bo dawno głupszego wykorzystania chatu gpt nie widziałem. w ogóle czytałeś co tam jest napisane i jakie są ceny tych podzespołów czy jesteś jebaną amebą i stwierdziłeś, że skoro chat gpt pisze RTX 3060 2,000 to znaczy, że ta karta tyle teraz kosztuje i trzeba mu wierzyć na słowo?bialyjelen pisze: ↑03 lut 2025, 14:55 ty jestes przyglupi czy przyjebany? zloz mi kompa DO 4.5 zeby grac na high
- zemsta1camzata
no i masz wyżej za 4,5k w xkomie xD
kupując części po różnych sklepach ze smartem urwałbyś jeszcze stówę czy dwie pewnie
kupując części po różnych sklepach ze smartem urwałbyś jeszcze stówę czy dwie pewnie
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.