Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
kojarzycie które gierki z serii Final Fantasy mają taki system walki jak FF7 Remake? chodzi mi o wykorzystywanie active time battle w czasie napierdalanki
No zyskuje, bo jakiś czas temu o tym już na forum pisałem i wszystkie 4 talie kosztowaly 400 zł, a teraz tyle trzeba dać na allegro za dwie. A jak zafoliowane jeszcze to za wszystkie widzę po 900 zł.onizuka pisze: ↑16 wrz 2024, 15:45 https://allegro.pl/oferta/nowe-4-talie- ... 5514558356
Myślicie ze coś takiego zyskuje z czasem na wartości? Zafascynowalem się gwintem i szukam fizycznej formy ale still wolałbym traktować to jako inwestycje niż kaprys
Sam mam nieruszone wszystkie te talie. HOLD
- yungXpaproch
GRACZE
chce ktos popykac w geoguesser? ziomale juz nie chca ze mna grac bo za wysoki poziom
chce ktos popykac w geoguesser? ziomale juz nie chca ze mna grac bo za wysoki poziom
- genocidegeneral
grał tu ktoś może w grę "starsand"? to taki surwiwal na pustyni.
ktoś może polecić jakąś fajną wyścigówkę do pogrania na splitscreenie? (ps5) ten crash nitro fueled jest warty zachodu?
- zemsta1camzata
gt7.
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Zamówiłem sobie książkę Archona z autografem o graniu w pokoleniu millenialsów, heh
I know they are thinking bout killing me
Some niggas that voted for Trzaskowski
Some niggas that voted for Trzaskowski
ja mam wybuchające beczki z autografem bestii z tokio xD
@cloud sonic racing to gry w typie mario kart i widzę że ta cześć z 2019 ma nawet dobre opinie, ale nie grałem bo mam mk8. są też dwie części hot wheelsow i włączyłem kiedyś jak była w game passie, ale mario kart lepsze i usunąłem xd
@cloud sonic racing to gry w typie mario kart i widzę że ta cześć z 2019 ma nawet dobre opinie, ale nie grałem bo mam mk8. są też dwie części hot wheelsow i włączyłem kiedyś jak była w game passie, ale mario kart lepsze i usunąłem xd
- Rozpierdalator
Te Mario kart to na wszystkich "pojemnościach" takie łatwe jest? Bo gram tą pierwszą i trochę się odechciewa bo nawet nie ma sensu z powerUpów korzystać
tylko online gram, te singlowe cupy są tylko do zapoznania się z trasami
mario kart online jest przerażająco trudne xD
A kto grał w takie coś jak Stunt GP? mi się przypomniał wóz o nazwie Wikidajło i nie wiedziałem skąd a to taka fajna gierka była
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ja nawalałem w to długimi godzinami
nawet wróciłem kilka lat temu, ale no jednak za łatwe to już było żeby grac dłużej
nawet wróciłem kilka lat temu, ale no jednak za łatwe to już było żeby grac dłużej
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Wyszło coś w tym roku dobrego na PS5 ? Myslalem o tej małpie z chin, "Wukong" chyba, ale poza spamem chińczyków to oceny nie powalają. Star Warsy to chyba tylko z przeceny bo Ubi to wiadomo, że gówno puściło.
- zemsta1camzata
nic nie wyszło
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
W Street Fightera ktoś śmiga/śmigał, warto?
podbijam, stellar blade zdecydowanie, sam ostatnio przeszedłem w ~35h, kilka słabszych momentów, ale naprawdę solidny tytuł
Aktualnie napierdalam w stellar blade i to prawda, piękna gra