u Reno klasyk "tu gdzie bloki wysokie to domy są niskie" zamiast "tu gdzie bloki wysokie dochody są niskie"
u Kękę kiedyś się kłóciłem na melanżu że jest "Masz numer od tej grubej? Te, Alvaro, jesteś pussy", a podobno serio serio jest tam "Masz numer od tej grubej? Te, Alvaro, jesteś ósmy"
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
99mayday pisze: ↑14 sie 2019, 2:33
u Kękę kiedyś się kłóciłem na melanżu że jest "Masz numer od tej grubej? Te, Alvaro, jesteś pussy", a podobno serio serio jest tam "Masz numer od tej grubej? Te, Alvaro, jesteś ósmy"
Co ty, nigdy w życiu bym nie wpadł na to, tam wyraźnie pada mocny ÓSmy.
Chcieli "I love you" i "Te amo", potem chcieli "Je t'aime"
Pragną mieć miłość idealną jak widzieli we France
zamiast
Chcieli "I love you" i "Te amo", potem chcieli "Je t'aime"
Pragną mieć miłość idealną jak widzieli we "Friends"
I go up the stairs like tup tup tup, oh, frühstück awaits me - well this is a cliché.
I live at home, I always go down the stairs for breakfast you know what I mean.
I go up the stairs like tup tup tup, oh, frühstück awaits me - well this is a cliché.
I live at home, I always go down the stairs for breakfast you know what I mean.
daveyo pisze: ↑02 paź 2019, 21:23Kaz Bałagane - Trendsetter
"Cała szafa jebie chanel, może cię to boli"
kiedy jest
"Cała szafa jebie chrzanem, może cię to boli".
to tam nie ma że jebie sianem? o kurwa
a skoro już tu jestem to przekleję
przedszkolanek pisze: ↑02 paź 2019, 18:02
się ciągle zastanawiałem o co wy się dopierdalacie do tego Tarantula, no owszem najlepszy numer na płycie to nie jest, ale całkiem dobry afrotrap itp, aż czytam
Ona lubuje się w owłosionych kulach, jak bez nóg tarantula
i już rozumiem ja tam słyszałem w określonych klubach tylko nie wiedziałem na co tam ten pająk
i bardzo się martwiła, że Bałagane zrobił Sebkowi coś niedobrego. Oczywiście szybko jej wyjaśniłem, że to Kaz wychowuje dziecko Sentiego, jeśli już coś.