Now playing, czyli co jest grane?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Re: Now playing, czyli co jest grane?

Post autor: Rozpierdalator »

@Globe

+1 najlepsza platformówka 2D na switcha. Jak w to grałem to miałem flashbacki z Mario Galaxy (czyli najlepszej platformówki ogólnie)

W temacie Switcha to zacząłem ogrywać Zeldę ToTK i też zostawiam :bowdown: nie wiem co oni biorą w tym Nintendo że mają takie rozkminy na mechaniki do umieszczenia w grze
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

włączyłem przedwczoraj avowed od obsidian i po 5h stwierdzam, że jest to bardzo fajna gierka action rpg z przyjemna walką oraz mapą, która zachęca do eksploracji swoją wertykalnoscia i skrzętnie poukrywanymi skrzynkami. dialogi, animacje npcow i ich reakcje na nasze zachowania są gorsze niż w oblivionie, ale wszystko poza tym jest git.
no i jak ktoś lubi pillars of eternity, to akcja dzieje się w tym samym świecie
Awatar użytkownika
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Ile Ci zapłacili? :mad:
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

cloud pisze: 21 mar 2025, 6:11 @Prez, trochę łatwiej w tym Wukongu jest potem? :lol:

nie spodziewałem się, że już na początku będą takie ciężary, najpierw pan z wielką głową, a teraz ten cham w białej szacie, trochę szarpaniny i nerwów jest, nie ukrywam

mimo to gra się dość przyjemnie, choć denerwujące są niewidzialne ściany na niektórych lokacjach, no i performance gry na ps5 to momentami jakieś nieporozumienie
Prez pisze: 21 mar 2025, 8:22 Pan z wielką głową i ten cwel w białych szatach są w top5 bossów pod względem trudności dla mnie, potem większość jest latwiejsza, chociaż trafiają się też inne ciężkie skurwysyny jak np tygrysek w 2 rozdziale
Jestem na 4 rozdziale i bez kitu, pan z wielką głową (którego wcielenia używam do teraz) i jebany tygrys na którym siedziałem pół dnia :lol: to najtrudniejsze bossy. Gra bardzo fajna i jest klimacik. Nawet jeżeli grafika nie jest wybitna i bywa dość powtarzalna, to naprawdę fajnie się rozwija postać i napierdala, polecam.
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
cloud
091 SICARIOS

Post autor: cloud »

dzięki za dawkę motywacji, bo mnie trochę przygniotł ten drugi chapter i właśnie ten pierdolony, kurwa, tygrys

wracam w takim razie i walczymy
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

@cloud,

zajebista to jest gra. props za deisgn wielu postaci, kreatywne skurczybki :bowdown:
dzisiaj skończyłem 4 rozdział, który mnie mega usatysfakjonowal fabularnie. mimo że do ubicia final bossa musiałem skorzystać z jednego tipu z neta :oops: , to i tak jebany tygrys nadal najgorszy.

btw może to mylne wrażenie, ale chyba gra mi się w to łatwiej po szkole jaką mi zrobił Elden Ring (którego nadal nie skończyłem, heh)
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

finalnie stwierdzam, że najgorszy jest ten opcjonalny cwel kowal, nie dałem mu rady skurwysynowi
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

w niedziele wbiłem swoja pierwsza platyne w życiu :) machnąłem spidermana2 - no jest to kozak gra. uwielbiam takie. teraz jade z jedynką ponownie, a potem ponownie miles morales :)
Awatar użytkownika
Prez

zainstalowałem dzisiaj The First Berserker: Khazan i będzie napierdalane
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Z tego co widziałem na streamach to jest w chuj trudne. Ale walka wygląda funowo i jest sprawiedliwa mimo wszystko.
https://www.last.fm/user/Parlae

Don't get mad at me
should've get mad at your dentist
Awatar użytkownika
Prez

jest easy mode w razie co ale nie po to ogrywało się soulsy żeby się obsrać na jakiejś mieszance Nioha i Lies of P
Awatar użytkownika
kastracja

Post autor: kastracja »

elo elo
ja gram aktualnie w Assasina Shadows, klasyczny assasyn
i God of War Ragnarok!!
pozdro
Awatar użytkownika
Prez

Prez pisze: 08 kwie 2025, 14:35 zainstalowałem dzisiaj The First Berserker: Khazan i będzie napierdalane
3 bossow mam za sobą i póki co jest zajebiście, system walki bardzo angażujący i satysfakcjonujący i nawet ten podzial na misje póki co totalnie mi nie przeszkadza, zobaczymy jak będzie dalej
Awatar użytkownika
Prez

Khazan skończony, fantastyczny soulslike, chyba najlepszy w jaki gralem. Finalowy boss dal mi niezle w pizde, ale finalnie gryzie glebe po 3 dniach

Teraz Clair Obscur
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Clair Obscur to chyba arcydzieło, ale poczekam do końca - na razie rewelacja, choć mam niedosyt, że być może nie umiem wykorzystać do końca potencjału [drzewo postaci etc].
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Pograłem 10 godzin w gamepassie w Metaphor ReFantazio i tragiczny jest ten system walki, w Personie słabości też mają duże znaczenie, ale nie aż takie i da się dosyć prosto głowną postacią dostosować. Tutaj natomiast walka na razie polega na tym, że jak masz akurat archetyp na słabość to git, jak nie to reset bo masz 4x mniej tur (ty tracisz swoją podwojną, a przeciwnik zyskuje jak cie kontruje). Strasznie to spłyca rozgrywkę i zanudza, czytam na reddicie to ludzie piszą że to ma "głębie" ale dla mnie to rzut monetą po prostu. Trudne i wymagające to nie jest, ale nudne po prostu. Nie wspominając o tym chujowym systemie walki w czasie rzeczywistym

Nwm, może dogram bo historia jest ok, postacie różnie ale też ogólnie ok, ale no ten system walki to porażka na raze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

Cities skylines, typowa sesja 4 godziny, gówno tak wciąga że nawet w pracy jest rozkminka o dalszym kierunku ekspansji mojego Kanaan. Ta gra jest super bo oprócz samego powiększania miasta zawsze znajdzie się coś do poprawy, zawsze jest coś co można zrobić lepiej: drogi, komunikacja miejska, przemysł, public services, ograniczyć hałas czy zazielenić
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
wupees

Post autor: wupees »

Ogrywam South of Midnight z passa i jest to bardzo przyjemna produkcja.
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

Prawda ja łyknąłem całość parę dni po premierze
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

dobra kupilem to clair obscur zobaczymy wieczorem jak to chodzi
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek