Now playing, czyli co jest grane?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
2do5

Re: Now playing, czyli co jest grane?

Post autor: 2do5 »

Ja ostatnio oprócz football managera odpalam sobie w robocie diablo 2 nową postacią i farmie itemki, ponadczasowość tej gry jest niesamowita. Jeśli nigdy nie grałeś to polecam, ale wątpię że nie grałeś, kto w tym kraju nie grał w diablo 2 :oops:
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Akurat diablo 2 to jedna z nielicznych gier(niesportowych) w które grałem nałogowo jak heroes III i country strike

e; @oldschool męczę się od godziny z zainstalowaniem(błąd e2). Teraz zobaczyłem, że mam win11 a gra jest na 7,10. To może przez to.

W takim razie może coś innego polecicie?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Gram se w Quake 1 w VR, ale super
I know they are thinking bout killing me
Some niggas that voted for Trzaskowski
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

bialyjelen pisze: 11 kwie 2024, 11:52 daj znac bo zdania sa mocno podzielone
Wczoraj skończyłem i jednak im dalej w las tym gorzej. Mało rodzajów potworów, przez co walka staje się szybko nudna i powtarzalna, a jest jej dużo, bo dużo się chodzi na piechotę. Fabuła też mnie nie porwała, bossowie też nudni, jest ich tak naprawdę z 5 rodzajów (nie chce mi się dokładnie liczyć) i nie ma za bardzo satysfakcji z ich ubicia. Smoków ujebalem z 5, na mapie widziałem potem, ze jest ich sporo więcej ale jw - nie chciało mi się nawet do nich iść. Sama walka finałowa też się niczym specjalnym nie wyróżnia. Wiem, że jest dodatkowy content po zakończeniu, ale wczoraj zjebalem i musiałbym jeszcze raz przejść ostatnią walkę żeby zmienić zakończenie, ale szczerze mówiąc nie chce mi się tego robić i dłużej w to grać, wolę wrócić do BG3 czekając na dodatek do Elden Ringa.

Na plus na pewno system pawnów i multiklasowosc, mozna sie sprawnie przełączać między klasami i rzeczywiście zmienia to rozgrywkę, bo każdą gra się inaczej. Ja nawet nie odblokowalem wszystkich i też nie testowałem wielu (grałem chyba trzema w sumie) no ale tak jak wyżej napisałem - nie chce mi się do tego wracać. Gierka już wystawiona z powrotem na OLX
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Gram sobie w XC3 i no slabiutko w porownaniu z dwojeczka, postaci jakies niemrawe nie to co Mythra.
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

ja robię nie wiem już które podejście do jedynki na switchu i jak na razie nie mogę się przekonać za bardzo do tej gry. jestem w chapterze 8 gdzie według reddita fabuła powinna mnie już chwycić, a jest nudno, bieganie na auto-runie po
tych za dużych miejscówkach nuży, a sama walka choć widowiskowa to sprowadza się do spamowania tych samych skilli w kółko. pamiętam za to ciągle pierwszą cutscenke i ta epicka walkę z robotami i liczyłem, że to tak będzie wyglądała ta gra.
warto brnąć w to dalej?
Awatar użytkownika
Prez

u mnie Nioh 2 na tapecie od wczoraj, 1 przeszedłem z połowę i mnie znudziła, tutaj jest od początku trochę różnic i ulepszeń względem 1, więc dam szansę
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

insane pisze: 17 maja 2024, 10:31 ja robię nie wiem już które podejście do jedynki na switchu i jak na razie nie mogę się przekonać za bardzo do tej gry. jestem w chapterze 8 gdzie według reddita fabuła powinna mnie już chwycić, a jest nudno, bieganie na auto-runie po
tych za dużych miejscówkach nuży, a sama walka choć widowiskowa to sprowadza się do spamowania tych samych skilli w kółko. pamiętam za to ciągle pierwszą cutscenke i ta epicka walkę z robotami i liczyłem, że to tak będzie wyglądała ta gra.
warto brnąć w to dalej?
Jak nie podeszlo to olej, bierz sie za dwojke z mega dlc.
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

kupiłem smash bros i nie mogę się oderwać od adventure mode :lol:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ogrywam pierwsze Breath of fire. Spoko giereczka, licze, ze kolejne czesci beda jeszcze lepsze
Niepublikowane Zkibwoye, Reno, Smarki, Bisze, Laiki itd.

https://youtube.com/playlist?list=PLu7W ... 7ZTz-byFiY
Awatar użytkownika
Luxair

Animal Well, czyli taka metroidvaniowa wariacja na temat Celeste, z wbudowanym efektem CRT
Ciekawostka: większość gry zrobiona przez jednego człowieka, na własnym enginie. Cała gra zajmuje 33 MB :) i ma spoko efekty świetlne, płyny, particle itp.

EDIT

Pograłem trochę i naprawdę fajna gra! Jest pozbawiona elementów których nie cierpię, czyli:
- zarządzania lootem i ekwipunkiem, kraftingu, ulepszania broniek
- pojebanych sekwencji zręcznościowych opartych na dashach i double jumpach
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Gra już ktoś w Silent Hilla? Podobno Bloober jednak dowiozło.
https://www.last.fm/user/Parlae

Don't get mad at me
should've get mad at your dentist
Awatar użytkownika
poziomki

Post autor: poziomki »

Hollow Knight 99% bez walkthrough

Wybitna gierka
Wciąż mam hip hop we krwi
Awatar użytkownika
Prez

kurde spotkalem sie z wieloma takimi opiniami, a jak oglądam gameplay to nie wiem, nie czuje tego totalnie. Wyjaśni ktos ten fenomen?
Awatar użytkownika
poziomki

Post autor: poziomki »

Przyjemna i naturalna progresja postaci, wynagradza zaangażowanie, cierpliwość i eksplorację. Fajne lore, podawane w małych dawkach, więc wymaga samodzielnego łączenia kropek. Do tego przyjemna animacja i często urocza muzyczka.
Wciąż mam hip hop we krwi
Awatar użytkownika
Luxair

Powtórzyłem sobie Limbo i Inside, obie gry nadal świetne - w Limbo ciekawsze zagadki, w Inside oczywiście grafika.
Awatar użytkownika
Prez

Po skończonym dodatku do Elden Ringa wjechało Lies of P jakiś czas temu, mega props, bardzo fajny soulslike, mieszanka Bloodborna i Sekiro
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

naszło mnie na stardew valley bo rozne patche byly, sto lat nie gralem, wrzucilem na Switcha i wsiąkne w chuj coś czuje
Obrazek
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

niebezpieczna gra. wyjmuje z zycia
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

pewnie ktoś już tutaj się wypowiadał ale przeszedłem se właśnie Doom Eternal i to jest kurde wybitna gierka, nie wiem czy grałem kiedyś, a przynajmniej ostatnio w tak dobrego FPSa :bowdown: a grałem w 2016 z 3 miechy temu i był spoko, ale nie spodziewałem się że Eternal będzie aż o tyle lepszy

zajebiście przekminiona walka gdzie co kilka sekund trzeba podejmować decyzję co dalej zrobić żeby nie zostać rozjebanym bo poziom trudności całkiem konkretny. dynamika walki, te sekcje platformowe gicik, jakieś tam proste zagadki, muza dojebana, działa to to w 4k z Ray Tracingiem w 60fps na XSX, 10/10 totalnie nie idzie się do czego dojebać przez całą grę.

muszę se poczytać o procesie powstawania tej gry bo widać że wszystko jest zrobione z zajebistym postarankiem i pewnie tak jak chcieli twórcy
ODPOWIEDZ