ponieważ...
Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
wow..no to grubo. nie wiedziałem, że mam do czynienia z takimi trendsetterami. Może zmieńcie temat wątku bo myśłałem, że jest o butach. Swoją drogą możesz dać namiary, w którym to deichmanie można kupić superstary, varial midy czy levisy. Nigdy tam nie kupowałem więc nie wiem a widze, że zorientowany jesteś.
kurwa, typie. polecam zapoznać się z kanałem swojego wybitnego imiennika, dzięki czemu liźniesz trochę wiedzy i zdobędziesz trochę rozeznania w kwestii szeroko pojętego streetwearu i dopiero wtedy zacząć się udzielać w tym dziale. po butach już ci nie będę cisnął. pozdro
ps. nie polecam tej nutki, którą nagrał
ps. nie polecam tej nutki, którą nagrał
jak zapowiadam wpierdol ściągam okulary
Typie to do swojego starego wypierdalaj nawijać...typie. Wyjebane mam w ten twój pożal się boże "szeroko pojęty streetwear". temat jest o butach czy coś popierdoliłem ? Naruszyłem jakiś regulamin ? W chuju mam vo sobie myłśisz o moich butach i jak duży masz problem z klasycznymi adidasami.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2019, 15:30 przez Bart, łącznie zmieniany 1 raz.
jak nutka to koniecznie ta d(-.-)b
https://www.youtube.com/watch?v=girDJx5jfWw
https://www.youtube.com/watch?v=girDJx5jfWw
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz
Kupiłem sb białe minimalistyczne skórzane trampki... Macie protipy jak o to dbać? Planuję kupić białą pastę do skóry, mam taki protektor, który teoretycznie chroni przed plamami, ale wiem że na tych dwóch rzeczach te buty i tak będą zaraz brudne. Wiadomo, że się z tym liczę i chcę do tego podejść użytkowo i nie nakładać co 2 dni nowej warstwy pasty, ale jeśli są jakieś protipy w tym zakresie to duża prośba o podesłanie 

Kurwa to już wolę śmigać w adidas varial mid niż polecać highbarta XDPROBLEM pisze: ↑23 sie 2019, 15:22 kurwa, typie. polecam zapoznać się z kanałem swojego wybitnego imiennika, dzięki czemu liźniesz trochę wiedzy i zdobędziesz trochę rozeznania w kwestii szeroko pojętego streetwearu i dopiero wtedy zacząć się udzielać w tym dziale. po butach już ci nie będę cisnął. pozdro
Chuj już w ten streetwear, chodzenie w wysokich ciepłych butach za kostkę w lato i jeszcze do krótkich spodenek? Miałem takie pomysły w gimnazjum zajarany modą koszykową przełomu wieków ale to nie 2005.
Superstary to całkiem fajny but ale mega przeruchany głównie przez panienki
A ja kocham śmigać w moich jedyneczkach i szósteczkach latem. Buty za kostkę do krótkich spodenek git, ale zawsze długa skiepa.santo januszo pisze: ↑24 sie 2019, 0:22 Chuj już w ten streetwear, chodzenie w wysokich ciepłych butach za kostkę w lato i jeszcze do krótkich spodenek?
wlasnie zamowilem kolabke Conversa z jedna z moich ulubionych marek Neighborhood:

chcialbym tez dostac Takashi Murakami x PORTER, ale zdaje sobie doskonale sprawe, ze nie ma szans. ;(
https://www.highsnobiety.com/p/takashi- ... ate-price/

chcialbym tez dostac Takashi Murakami x PORTER, ale zdaje sobie doskonale sprawe, ze nie ma szans. ;(
https://www.highsnobiety.com/p/takashi- ... ate-price/

wysoki a niski but w lecie dla mnie bez róznicy tym bardziej że nigdy nie sznuruje do samej góry na sztywno więc dla mnie to śmieszny argument. Co do reszty pełna zgoda ale jakoś mam na to wyjebane, chociaz wkurwia ten wysyp podjebek superstarów z aliexpres.santo januszo pisze: ↑24 sie 2019, 0:22 Chuj już w ten streetwear, chodzenie w wysokich ciepłych butach za kostkę w lato i jeszcze do krótkich spodenek? Miałem takie pomysły w gimnazjum zajarany modą koszykową przełomu wieków ale to nie 2005.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2019, 16:59 przez Bart, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak idę gdzieś i mam ściągnąć buty, to nigdy krótkie spodnie i buty za kostke. Sama długa skieta i krótkie spodenki akurat dla mnie wyglądają komicznesanto januszo pisze: ↑24 sie 2019, 9:19 To jesteś koszykarzem
A nie walą Ci stopy jak potem zdejmujesz to u kogoś?

A jeszcze się pochwalę dziś sprawiłem sobie pierwsze Yeezy. 500 Bone white, wydropiłem dwie parki

yeezy sa out. wydropic 500setki to przeciez zaden problem.