Buty
Moderator: wrubel
Buty
Temat o butach. Jakie polecacie na lato? Takie dość uniwersalne.
Buty
nie no byku nie bede 7 stów wydawał na buty, myślałem o nmd na promkach są i po 300 parę
Buty
Polećcie jakieś butki na lato, najlepiej nie wiązane tylko wsuwane, na szeroką człapę.
W zeszłym roku kupiłem jakieś Cloudfoamy i były zajebiste, tylko zaczęły się rozlatywać. Ultraboosty mierzyłem i są są wąskie na mnie + źle wyglądają na mojej stopie, a takie typowe buty do biegania mają często szpetne podeszwy i chujowo wyglądają same w sobie. Ktoś coś?
W zeszłym roku kupiłem jakieś Cloudfoamy i były zajebiste, tylko zaczęły się rozlatywać. Ultraboosty mierzyłem i są są wąskie na mnie + źle wyglądają na mojej stopie, a takie typowe buty do biegania mają często szpetne podeszwy i chujowo wyglądają same w sobie. Ktoś coś?
Buty
Ja to zacząłem uderzać w najzwyklejsze trampki. Świetna cena i bardzo wygodne. Myślicie, że jest sens kupowania trampek typu Converse zamiast zwyklejszych z CCC? Zawsze odstraszała mnie cena, ale niektóre promocje jeszcze są w miarę rozsądne.
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
Buty
w vansach czy conversach płacisz głównie za markę, nie sądzę, że to wielka różnica jakościowa.
- ToMojaStaraKsywka
Buty
kupiłem sobie https://worldbox.pl/buty-reebok-club-c-85-mcc-1.html
Spoiler
Ezio_Wroclaw pisze: Ja się nigdy nie przewoże. Ja zawsze rozważam tylko dwie opcje na konflikt fizyczny - teleskop w łeb, ostatecznie nożem po mordzie.
Koń, optujesz za poderznietym gardlem śmieciu?
Re: Buty
adidaski eqt support adv, drugie lato już, kupiłem na promce w asos za 220zł, bardzo lubię, ładne cw (triple black), leciutkie, przewiewne i zakładam je jak kapcie, cudo.kshaq pisze: ↑17 kwie 2019, 19:45 Polećcie jakieś butki na lato, najlepiej nie wiązane tylko wsuwane, na szeroką człapę.
Ja zamowilem na antonioli kod wchodzi -15%, ale to ci powiem po swietach dopiero jak dojda
@kshaq yeezy polecam for real, moja pierwsza parka tera i najwygodniejsze kapcie w jakich smigalem + zapierdalam w nich teraz w upałach 37 stopni i stupka w ogóle nie poci
możesz mi mówić daquan
A to nie trzeba, bo ja dzisiaj je dostanę i byłem ciekaw.
Podbijam polecanko Yeezy - 350 v2 są genialne na lato, ale tak ogólnie najlepszy model to 700, idealna ilość boosta w nich jest.
eqt supporty 93/17 - mam od zeszłego lata i polecanko full. efekt chodzenia po chmurach. podobno jeszcze wygodniejsze od ultraboostów, ale tych drugich nigdy nie miałem, więc nie potwierdzę
when the beat is dope, I get excited