Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
czy numer BIAUY TEESZERCIK jest oficjalnym remixem numeru BLACK TEE, czy nie ma żadnej informacji na ten temat?
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
co to znaczy oficjalnym
Jak się nazywa taki raper, podziemny, nawet był lubiany na ślizgu,co zaistniał gdzieś przed 2010, miał dużo takich gierek słownych, podwójnych znaczeń (zapadło mi w pamięci, że miał taką linijkę gdzie słowo "boje" było użyte (jako walka, strach, boja taka w wodzie) i ksywę w stylu: Oskarowy Oskar, Markowy Marek. Pierwsza myśl, że litera O lub P, ale może być inaczej. Wkurwia mnie to, że już chyba 3 rok sobie nie moge przypomnieć 

Taki Jeden Krzysiek
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
Bingo, dzięki. Bezczelne Gówno EP. Krzyśkowy Krzyś 

W jakim kawałku był wykorzystany ten dialog:
"mom give me some fucking money please what are you doing i'm your son"
Wydaje mi się że coś Tuzzy, ewentualnie Hewry, ale nie mogę znaleźć.
Spoiler
Wydaje mi się że coś Tuzzy, ewentualnie Hewry, ale nie mogę znaleźć.
No tak
Dzięki!

Dzięki!
Ile prawdy jest w tym że Kartky w Bytomiu i VNM w Elblągu poodwalali jakieś krzywe akcje przed karierą? Ma ktoś jakieś szczegółowe informacje? O VNMie czytałem w komentarzach na yt że ludzie z Elbląga go nie szanują, a o Kartkym było że ziomków na hajs niby wyjebał w Bytomiu.
Spoiler
Spoiler
co do kartkiego to w jego temacie na slg/slgawka, podczas afery dt. napierdalania dupy, były wyciągane brudy w stylu że pożyczał hajs od ziomków i nie oddawał, cośtam obiecał w obszarze muzycznym, nie pro bono oczywiście, a po otrzymaniu tego czego potrzebował nagle się ulatniał, generalnie jakieś kwitflipy i walenia w chvja i to wszystko raczej jako stały pomysł na siebie, a nie jednorazowy błąd młodościSivestro pisze: ↑24 mar 2025, 16:46 Ile prawdy jest w tym że Kartky w Bytomiu i VNM w Elblągu poodwalali jakieś krzywe akcje przed karierą? Ma ktoś jakieś szczegółowe informacje? O VNMie czytałem w komentarzach na yt że ludzie z Elbląga go nie szanują, a o Kartkym było że ziomków na hajs niby wyjebał w Bytomiu.
Co tam było z akcją że Kukon podpierdalał głośniki ziomalom?
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Pamiętacie jak w 2013/2014 minimum kilku raperów wzięło udział w jakiejś akcji nagrywania dzwonków na telefon? Trafiłem w odmętach karty SD starej na wersje Mesa, pamiętam że byli też jacyś inni, ale nie mogę znaleźć. Jak ktoś ma to chętnie bym sobie przypomniał
Tutaj Mes jak ktoś chce to obczaić https://jumpshare.com/s/nIHX0oHTh2YthdKcB6Nl
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
halo
TO JA
TWÓJ TELEFON
JA DZWONIE
I ŚWIECE W CIEMNOŚCI
SKURWYSYNU
TO JA
TWÓJ TELEFON
JA DZWONIE
I ŚWIECE W CIEMNOŚCI
SKURWYSYNU
A to nie była jakaś solo akcja promocyjna singla Mesa? Pamiętam że była jakaś strona na której podawałeś swoje imię i miałeś opcję pobrania singla w mp3 gdzie to twoje imię było jakoś na końcu wklejone, w sensie Mes je wypowiadał.Piters pisze: ↑14 kwie 2025, 22:58 Pamiętacie jak w 2013/2014 minimum kilku raperów wzięło udział w jakiejś akcji nagrywania dzwonków na telefon? Trafiłem w odmętach karty SD starej na wersje Mesa, pamiętam że byli też jacyś inni, ale nie mogę znaleźć. Jak ktoś ma to chętnie bym sobie przypomniał
Dodano po 8 minutach 50 sekundach:
To o czym ja pisze było przy premierze single "Czy ty to ty?" było kilka wersji którą kończyli różni raperzy oraz pozdrowienia o których pisałem wcześniej. Znalazłem je u siebie na kompie:
https://mega.nz/folder/nE4T3RZb#VVeEcfsN6unWHOoAg30zag
Nie jestem pewny czy to to o czym piszesz bo nie mam jak tego odsłuchać, ale podejrzewam że tak.
Niee, to już za późno zdecydowanie, to mógł być ew. max 2015
Ale nie wiedziałem o tej stronie z pozdrowieniami, że im sie chciało to nagrywać
Tam w moim jest dosłownie z 15 sekund i tekst "może to wredna ciotka albo chciwy wuj, przywita cie poczta" i "nie odbiore" w tle
kurwa jutro pewnie pół dnia w pracy przewale zeby to odszukać jakos, wydaje mi sie ze to była jakaś współpraca z t-mobile? ale nie pamietam
Ale nie wiedziałem o tej stronie z pozdrowieniami, że im sie chciało to nagrywać

Tam w moim jest dosłownie z 15 sekund i tekst "może to wredna ciotka albo chciwy wuj, przywita cie poczta" i "nie odbiore" w tle
kurwa jutro pewnie pół dnia w pracy przewale zeby to odszukać jakos, wydaje mi sie ze to była jakaś współpraca z t-mobile? ale nie pamietam
Na chomikuj znalazłem coś takiego, ale nie jestem pewny czy o to chodzi: https://limewire.com/d/T2J27#V5Why6grXUPiters pisze: ↑14 kwie 2025, 22:58 Pamiętacie jak w 2013/2014 minimum kilku raperów wzięło udział w jakiejś akcji nagrywania dzwonków na telefon? Trafiłem w odmętach karty SD starej na wersje Mesa, pamiętam że byli też jacyś inni, ale nie mogę znaleźć. Jak ktoś ma to chętnie bym sobie przypomniał
Wrzucone w październiku 2015 więc by się zgadzało w sumie.
o to to zdecydowanie, nie jest to coś specjalnego, ale miałem ciśnienie żeby to odszukać, dzięki 

Bezsensowne wersy
Który rap jest lepszy?
Ten co ma sens, czy ten co jest piękniejszy?
Który rap jest lepszy?
Ten co ma sens, czy ten co jest piękniejszy?
To jakieś pytanie ziom?
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo