Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Warny/Bany

Post autor: wujot »

nie ma żadnego
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Bo pokazałoby to tylko, że będąc wystarczająco upartym i złośliwym możesz wymusić olanie zasad, nie mówiąc już o tym, że on MIAŁ zalegalizowany przeze mnie powrót (co i tak było przywilejem względem 99% reszty zbanowanych), ale porzucił oryginalne konto, bo stwierdził że znudziła mu się kreacja i teraz ma inny pomysł, no to sorry ale zabawa w mafię jest tylko w jednym osobnym dziale.

W pierwszej kolejności pytaj bakłażana czemu nie został na bakłażanie tylko zachciało mu się cosplayować, a nie mnie czemu tego pilnuję.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

uwolnić bakłażana
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Smly

Post autor: Smly »

Skandaliczny ban jak akurat rozkręcił ciekawą dyskusję o Chinach, można się poczytać jego ciekawe opinie o różnicach kulturowych między południem a północą Chin itd.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

no fajnie tym razem wjechał
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

No to mógł se wjeżdżać z og bakłażanowego konta, jak lubicie posting poszczególnych userów to nie pytajcie moderacji czemu banują im multikonta, tylko userów po chuj je zakładali :dunno:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Czyli og konta bakłażana jest odbanowane?
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Nie jest, wszędzie używam czasu przeszłego
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

SWN pisze: 01 lut 2025, 13:42 Bo pokazałoby to tylko, że będąc wystarczająco upartym i złośliwym możesz wymusić olanie zasad
brzmi niebezpiecznie podobnie do kadłubowego pierdolenia
ja jego wielkim fanem nie jestem, większości postów nie czytam bo za długie to w chuj, a do tego część z nich na temat jakiś jebanych ezoteryzmów,
ale
kogoś to interesuje, jakieś dyskusje pobudza, generalnie bakłażan nie rozrabia, to na chuj kombinować z jakimiś banami
no a generalnie na forum dużo się obecnie nie dzieje i więcej już raczej nie będzie, więc tym bardziej nie wiem czy taka restrykcyjność ma sens jakikolwiek
Awatar użytkownika
ART
Mistrz Fantasy NBA

Post autor: ART »

niech wypierdala
4-HO-MET pisze: 22 maja 2025, 12:42 Zdrowe chłopy z poprawnym popędem płciowym jak nie mają kobiety to walą gruchę. Proste jak jebanie.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

przedszkolanek pisze: 01 lut 2025, 13:51 brzmi niebezpiecznie podobnie do kadłubowego pierdolenia
Proszę cię, zakaz używania multikont jest na tym forum jedną z i tak niewielu stosowanych zasad, żeby wylecieć tutaj na bana trzeba serio się postarać. Jeśli dla ciebie pilnowanie tego jest kadłubizmem to spoko, natomiast nawet w białym społeczeństwie prawo nie działa tak, że jak 10 razy zostaniesz złapany na próbie zajebania czegoś ze sklepu, to na końcu słyszysz "doobra, jak tak tak bardzo chcesz, to weź se" i chyba domyślasz się jak skończylibyśmy wcielając to w życie.
przedszkolanek pisze: 01 lut 2025, 13:51 kogoś to interesuje, jakieś dyskusje pobudza, generalnie bakłażan nie rozrabia, to na chuj kombinować z jakimiś banami
Będę to pisał w kółko jeśli będzie trzeba - skoro umie pisać dobre posty które ludzie chcą czytać, czemu nie mógł robić tego na oryginalnym koncie? "Kreacja" bakłażana znudziła mu się raz, potem znudziła mu się inna, po tym jak zalegalizowałbym aktualne wcielenie prędzej czy później też by mu się znudziło i postawiłby sobie nowe.

Po chuj ja mam być więźniem takiej osoby, skoro jak już tłumaczyłem - MIAŁ NA STOLE DEAL NA ZASADZIE USTALAMY KONKRETNE KONTO NA KTÓRYM ZOSTAJESZ I NIE ODPIERDALASZ, ale go nie przyjął?

EDIT: Dosłownie w tym temacie viewtopic.php?p=1039992#p1039992
przedszkolanek pisze: 01 lut 2025, 13:51 więc tym bardziej nie wiem czy taka restrykcyjność ma sens jakikolwiek
Po tym jak zdjęlibyśmy zasadę dot. multikont za pół roku zastałbyś forum na którym bakłażan debatuje z samym sobą, bortwick bowdownuje swojego posta z drugiego konta, a ankiety polityczne są rozstrzygane przez 15 głosów z kont wxdupa123 (co i tak już miewa miejsce). "Normalni" użytkownicy uznaliby, że to pierdolą i odchodzą, a ja słyszałbym (słuszne) narzekania, że forum nie da się przeglądać. No ale hej, przynajmniej coś by się działo co nie.

Dodano po 3 minutach 4 sekundach:
Oczywiście props dla bakłażana, bo zawsze grał ze mną w otwarte karty, zapowiadał poszczególne zamiary i nie ukrywał zbytnio że on to on, co różni go od pospolitych bortwicków, ale no kurwa, powiedz to sobie na głos, mam komuś dawać możliwość zmiany płci tożsamości raz na pół roku, bo "znudziła mu się kreacja".
Smly

Post autor: Smly »

Zamiast zdejmować zasadę można zrobić wyjątek za zasługi. Może już nie umie legalnie postować tylko musi nielegalnie, mógłbyś chociaż dać mu parę dni zanim zbanujesz albo udawać że nie ma twardych dowodów.

Powiedziałem na głos i brzmiało logicznie co napisałeś o zmienianiu płci i kreacji
Awatar użytkownika
ART
Mistrz Fantasy NBA

zaslugi tj robienie z mordy dupy
4-HO-MET pisze: 22 maja 2025, 12:42 Zdrowe chłopy z poprawnym popędem płciowym jak nie mają kobiety to walą gruchę. Proste jak jebanie.
sredniagranakompa
Zbanowany

Post autor: sredniagranakompa »

to co mówi swn to generalnie prawda, i ja tam rozumiem jego podejście. będę szczery, siedzę na l4 rozjebany jak ta lala więc postanowiłem tu zajrzeć co nie.

generalnie zawsze wkuriwa mnie to pytanie przy rejestracji "piąta litera naszego alfabetu" - piąta litera naszego alfabetu to jest Ć, a nie E, no ale dobra.

poprawię swna w dwóch kwestiach:
SWN pisze: 01 lut 2025, 13:42 znudziła mu się kreacja
SWN pisze: 01 lut 2025, 14:09"Kreacja"
SWN pisze: 01 lut 2025, 14:09 "znudziła mu się kreacja".
ja tam nie przypominam sobie żebym w ogóle używał tego słowa. napisałem ci że konto baqlashan było trochę głupawe bo w dużej mierze pisane pod wpływem, ale przede wszystkim to sam przeszedłem na chrześcijaństwo w tak zwanym międzyczasie więc dużo z tych postów które tam pisałem było już dosyć nieadekwatnych, więc jebać.

no i miało to miejsce raz, jak się przesiadłem na 8na10. potem faktycznie mi się znudziło, no i tutaj cię rozumiem, ale nie za bardzo wiem o co miałoby tu chodzić z jakąś kreacją. kreację to miałem jedną - gwailo, gdzie se pisałem dla beki jakieś pierdolety bez puent.

kolejna kwestia.
SWN pisze: 01 lut 2025, 14:09 MIAŁ NA STOLE DEAL NA ZASADZIE USTALAMY KONKRETNE KONTO NA KTÓRYM ZOSTAJESZ I NIE ODPIERDALASZ, ale go nie przyjął?
trochę się pogubiłeś w akcji, bo kiedy padło to zapytanie to dawno byłem zbanowany a rejestracja zamknięta:) nie miałem nawet jak przystąpić na te warunki wówczas. a że smly to moje konto to mogły się nabrać jakieś postronne osoby, no ale chyba nie administrator, co nie? btw nie wiem o co chodzi z tym kolesiem i czemu mnie tak broni no ale pozdrawiam go serdecznie skoro tak

a tak w ogóle to jeśli przyczyniłem się do zamknięcia tej rejestracji to gitara, zawsze byłem zwolennikiem tego pomysłu.

dobra ide w tego metal girka piąteczke popykać bo bez kitu dobrze to wchodzi
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

1. Miałem w pamięci PW o braku możliwości dalszego utożsamiania się z poprzednim kontem/kreacją/postacią/cokolwiek, ale nie mam go już w skrzynce, stąd postawiłem na jedno z określeń, jak widać błędnie, ale ogólny sens zachowany.

2. Żeby nie było, ja ogólnie zgadzam się z teorią, że lepiej jest trzymać postacie na jednym, znanym koncie, niż pierdolić się z ich kolejnymi iteracjami z VPNów z całego świata (i podobny deal miał też choćby bortwick). Szkopuł w tym, że za każdym razem jak - niesprawiedliwie wobec reszty zbanowanych - ktoś otrzymywał taką szansę i tak po pół roku stawiał kloca na podpisaną umowę.
sredniagranakompa
Zbanowany

Post autor: sredniagranakompa »

ja do ciebie nie mam żadnego żalu jak coś, jest jak mówisz - szedłeś mi na rękę a ja stawiałem kloca
Awatar użytkownika
przedszkolanek

tak na moje @SWN to wygląda, że ty za bardzo emocjonalnie i pryncypialnie do tego podchodzisz, pamiętaj, że to jest tylko niszowe forum, a nie tajna grupa do sterowania amerykańskim potencjałem nuklearnym
no ale może to się tylko tak z drugiej strony wyświetlacza wydaje, chuj wie jakie wy guziczki macie w dziale moderacja
Awatar użytkownika
ART
Mistrz Fantasy NBA

przejebane swn czemu ty chcesz zeby ktos mial minimum poszanowania dla swoich slow albo do regulaminu wczuwasz sie za bardzo imo :joint:
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Nie wiem, co jest w tym emocjonalnego, to po prostu banowanie kolejnych wcieleń tej samej osoby :dunno:
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Jose pisze: 01 lut 2025, 16:03 Nie wiem, co jest w tym emocjonalnego
tonem postów się sugerowałem
ale może to mylne wrażenie
ODPOWIEDZ