Pocenie sie
Moderator: wrubel
Pocenie sie
No kurwa jego mać pierdolne zaraz, wyszedłem z domu i po 10 minutach już mam całą głowe spoconą i z czoła mi sie leje no ja pierdole no kurwa jak sobie z tym radzicie?
Pytam się Boga co chce, sam nie wiem dokąd ja dojdę w tej grze
Pamiętaj o odkopaniu Ślizgawkowej Kapsuły Czasu w 2030
Pamiętaj o odkopaniu Ślizgawkowej Kapsuły Czasu w 2030
Re: Pocenie sie
Polecam lodowaty prysznic przed wyjściem.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
- krakowski łotr
Panowie jak żyć? Wczoraj jak jechałem pociągiem to bite 1,5h się obcierałem husteczką, dobrze ze sam w przedziale byłem XD. Pierdole następnym razem stanę przy oknie i elo
tez zimny prysznic i w sumie to normalnie antyperspirant pod pachami i wsio.
Poza tym pocenie się to zupełnie normalna rzecz jak oddychanie i wydalanie, każdy to robi. Ja zawsze myślę, że mój organizm sobie spoko radzi i się ochładza pocąc, więc organizm mój ziomek.
Poza tym pocenie się to zupełnie normalna rzecz jak oddychanie i wydalanie, każdy to robi. Ja zawsze myślę, że mój organizm sobie spoko radzi i się ochładza pocąc, więc organizm mój ziomek.
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
ja próbowałem już wszystkiego chyba - antidrale, jakies ziołowe tabsy, różnego rodzaju antyperspiranty i na mnie osobiście nie działa nic, więc chcąc nie chcąc musiałem to zaakceptować i przełamać wstyd
w zimie ciemna bluza, w lato ciemna koszulka i jakoś można bez w miarę wielkiego przypału funkcjonować
This.
Po prostu kwestia dobrej higieny. Częste prysznice, antyperspiranty, kontakt ze świeżym powietrzem. Jak nie będzie od Ciebie śmierdzieć jak od starszych babć w komunikacji miejskiej to nie masz co narzekać, że się pocisz.
na mnie tylko odaban dziala, latem co 3-4 dni psikam pod pachy i jest gituwa. do tego ofc jakis spray nivea, zeby nie jebac w komunikacjiWhtn pisze: ↑11 cze 2019, 12:05 ja próbowałem już wszystkiego chyba - antidrale, jakies ziołowe tabsy, różnego rodzaju antyperspiranty i na mnie osobiście nie działa nic, więc chcąc nie chcąc musiałem to zaakceptować i przełamać wstydw zimie ciemna bluza, w lato ciemna koszulka i jakoś można bez w miarę wielkiego przypału funkcjonować
Pocenie normalna sprawa, już się przyzwyczaiłem, że jak jest taka pogoda jak teraz to moje czoło wygląda jakby ktoś je cały czas wodą polewał z góry.
Mi bezpośrednio po prysznicu (szczególnie jeśli myję się żelem) jest jeszcze gorzej niż przed. Ogólnie przejebany temat, bylem z tym u lekarza i nic nie są w stanie zrobić. Dla mnie kończy się życie w lecie i nie wychodzę nigdzie (o ile nie muszę) z domu przed 20. Wszystkie koszulki oczywiście białe/czarne - ale najgorzej i tak jest na czole. Myślenie o tym tylko pogarsza temat.
Na pachy oczywiście Antidral super działa, ale to tylko pachy... Czoła (próbowałem, nie działa) i pleców tym nie wysmaruje.
Na pachy oczywiście Antidral super działa, ale to tylko pachy... Czoła (próbowałem, nie działa) i pleców tym nie wysmaruje.
lubię się pocić, czuję, że żyje wtedy
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

ciężko się nie spocić przy 33 stopniach
-
JastrzabHBO
Wiem że trochę chłopski rozum ale ja wychodzę z założenia że jeżeli wypocę się podczas mocnego wysiłku, umyje to potem w ciągu dnia nie leci ze mnie tak jak przed treningiem. Wypocisz "toksyny" podczas cardio i potem mam wrażenie że ten "pot" trudniej ma xd
Tak mi się jaja pocą że to jest hit
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 4:33 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak to mówił mój somsiad ciepłe piwo gorsze niż spocona baba więc zawsze może być gorzej cnie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
-
rubinstein
lub tańsza alternatywa, która też zawiera 100 mg/g chlorku glinu, czyli antidral.
jakaś recepta mordo tej?