Pezet
- przedszkolanek
Re: Pezet
ten kawałek to reklama drutexu?
- gods bidness
Nowe rapsy od Pezeta. To jest hip hop (dziwko).
- marmolad_k2
Pezet nie zawodzi fanów i po raz kolejny udowadnia, że się skończył
Dodano po 35 sekundach:
Ten refren brzmi jak parodia.

Dodano po 35 sekundach:
Ten refren brzmi jak parodia.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2024, 13:07 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
- gods bidness
Nie dosłuchałem do połowy, ale tekst nie jest taki najgorszy jak na ostatniego Pezeta. Taki z niego LL Cool J, też nawija do dziewcząt, z tą różnicą, że on jakieś smuty im wali pod picie wina w samotności z kotem na smutno.
Dodano po 4 minutach 36 sekundach:
Ale faktycznie, połączenie chwytającego za serce teledysku z niewidomym, ckliwego tekstu a la Nowa Opowieść Wigilijna z reklamą sieci komórkowej, to mógł tylko Pezet taką maestrię odjebać.
Dodano po 4 minutach 36 sekundach:
Ale faktycznie, połączenie chwytającego za serce teledysku z niewidomym, ckliwego tekstu a la Nowa Opowieść Wigilijna z reklamą sieci komórkowej, to mógł tylko Pezet taką maestrię odjebać.
Ale skurwiała chujnia. Jak ta baba zaczela wyc w refrenie to sie wyjebalem na plecy. Kilka dobrych wersow, duzo zjebanych. Wylaczylem zanim sie skonczyl ten chujowy refren. Niech ktos powie czy druga zwrotka pezeta jest zajebiata i warto wlaczyc?
Niepublikowane Zkibwoye, Reno, Smarki, Bisze, Laiki itd.
https://youtube.com/playlist?list=PLu7W ... 7ZTz-byFiY
https://youtube.com/playlist?list=PLu7W ... 7ZTz-byFiY
Utwór „Wszyscy to my” szybko wpada w ucho i ma cechu potencjalnego hitu. W nagraniu operator zachęca w niej do oddania starego, nieużywanego telefonu do recyklingu w jednym ze swoich sklepów w całej Polsce.

I to jest właśnie ten Pezet, którego pamiętam od samego początku - niesamowity. Większość jego nowych kawałków mi nie podchodzi. Niestety takie czasy, że młodzież słucha disco-polo w wersji hip hop. Powodzenia byku - oby więcej takich kawałków jak ten czy „nisko jest niebo”, „98” itd.
Leosia z Bambi nacierają się hajsem ale nigdy nie osiągną tego co PZU - szacunek. Wspaniały flow, teledysk i bicior - są ciareczki i broda sie trzęsnie. Dzięki Paweł, roozje84łeś mnie jak małolata.
...
Który to już raz od premiery "nie jestem dawno"? Dawno przestałem liczyć.
fani pezeta sa niesamowici kurwa, leosia z bambi nigdy nie osiagna tego co PZU jak to kurwa brzmiKumacie że są ludzie, dla których fagata Leosia Bambi to jest sztos?stare pokolenie docenia starych gracz. Dziękuję że nadal mogę coś nowego w tym szaleństwie od Ciebie usłyszeć. Nie milknij nigdy. Zdrowia.

wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
- gods bidness
Te komentarze brzmią jakby je jakieś boty z agencji PR-owej pisały.