Pezet
Re: Pezet
to techno lepsze od połowy kawałków z poważnej
- mlodykociak
spokojnie kocie, jestem zillenialsem i słucham radia double b tapes
Fajnie to poskładane, bo jestem zdania, że dobrym technicznie raperem albo się jest albo nie, a Pezet warsztatowo będzie dobry choćby zrobił sobie trzyletnią przerwę czy miał rapować reklamę bukmachera
ALE
Sztuką jest nagrać taki kawałek, o tej konkretnej tematyce, żeby nie wyszedł infantylnie, sztampowo, odtwórczo, i tutaj moim zdaniem ni chuja się nie udało. W trakcie słuchania scrollowałem w dół komentarze i oprócz standardowego dla Pezeta post-rozrywkowego rozkładu czyt. kobiety z przełomu '80 i '90 wyznające mu miłość i chłopy gderające że się kończy trafiałem na porównania do The Streets. Obok The Streets to oczywiście nawet nie stało, takiego numeru spodziewałbym się bardziej po jakimś Silesie, Zeamsonie czy innym bezjajecznym, wiecznie młodym miauczku, bo umówmy się - odgrzewanie kotleta że miasto nocą, że my najebani, że tańczysz a ja patrzę, płytkie to jak rynna.
ALE
Sztuką jest nagrać taki kawałek, o tej konkretnej tematyce, żeby nie wyszedł infantylnie, sztampowo, odtwórczo, i tutaj moim zdaniem ni chuja się nie udało. W trakcie słuchania scrollowałem w dół komentarze i oprócz standardowego dla Pezeta post-rozrywkowego rozkładu czyt. kobiety z przełomu '80 i '90 wyznające mu miłość i chłopy gderające że się kończy trafiałem na porównania do The Streets. Obok The Streets to oczywiście nawet nie stało, takiego numeru spodziewałbym się bardziej po jakimś Silesie, Zeamsonie czy innym bezjajecznym, wiecznie młodym miauczku, bo umówmy się - odgrzewanie kotleta że miasto nocą, że my najebani, że tańczysz a ja patrzę, płytkie to jak rynna.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Karko_Nape
Pezet się buja na teledysku z o 25 lat mlodszymi dziećmi, jest balecik, są narkotyki, teledysk robiony smartphonem i kurwa house'owy bicik
Jest wysoko
I czy go naprawde tak bardzo boli dupa, ze Pezet nie mógł uczciwie zarobić w 2005 roku i teraz do usranej śmierci będzie robił każdy jeden ruch w swoim życiu dla pieniędzy
Jest wysoko
I czy go naprawde tak bardzo boli dupa, ze Pezet nie mógł uczciwie zarobić w 2005 roku i teraz do usranej śmierci będzie robił każdy jeden ruch w swoim życiu dla pieniędzy
- yungXpaproch
chuj w dziada ale podoba mi sie jak redbull wbija w ten rapowy rynek. nawet bez krindzowania. 64 bars bardzo fajny pomysl, ten zabawowy program przez rasa prowadzony to ogladalem pare odcinkow i tez nawet bez krindzu i dynamicznie zrobione. propsik, fajny rapowy content
wczesniej tez te eventy freestylowe od nich byly, z tego co wiem fajnie odbierane wsrod zainteresowanych ta czescia sceny
fajną melodie na tym tunie próbował złapać w kilku wersach, ale mu spierdoliła. wersu żadnego nie pamiętam.
komicznie się buja z auerem przy konsoli. fellow kids vibe
komicznie się buja z auerem przy konsoli. fellow kids vibe
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
- Moltisanti
Chciałbym zauważyć że jaki by finalnie ten numer nie wyszedl, to chłop jest dinozaurem a ja w końcu uslyszalem w rapowym numerze nowe flow, podczas gdy każdy ale to każdy mlody raper nawija to co już slyszalem 30 razy.
Te czestochowskie rymy w takim nawarstwieniu tez mi bardzo tutaj siedzą, fajny patent, taki retro vibe to tworzy.
Ogólnie numer typu "z potencjałem" ale czegoś ewidentnie zabrakło.
Te czestochowskie rymy w takim nawarstwieniu tez mi bardzo tutaj siedzą, fajny patent, taki retro vibe to tworzy.
Ogólnie numer typu "z potencjałem" ale czegoś ewidentnie zabrakło.