Ramirez - THA PLAYA$ MANUAL II (2025)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
TRAPSTAR

Ramirez - THA PLAYA$ MANUAL II (2025)

Post autor: TRAPSTAR »

Dodano po 21 godzinach 1 minucie 46 sekundach:
Pdoo pierwszym odsłuchu zero podjazdu do pierwszej części, jedynie "Playas need love" z klasycznym Rocci z pierwszej części (który tam rozpierdolił i stworzył klimat) to mój jedyny faworyt póki co, a i tak to tylko namiastka tego co bylo na pierwszej części)
słuchałem troszeczkę pijany, więc na trzezwo może to wypaść gorzej. Caly caly album nie jest jakiś rewelacyjny, i nawet Ramirez bez szału. no ale zobaczymy po kolejnych odsluchach 😅 jedynka to w ogóle każdy numer banger tak naprawdę 😁

Edit: katowałem ten album w ostatnich dniach i jest to naprawdę bardzo dobry materiał. Z każdym odsłuchem było coraz lepiej. W porównaniu z pierwszą częścią jest tutaj mniej bangerowo, mniej wakacyjnie, spokojniej, całość jest spójna i brzmi bardziej jakby wieczorowo. "Playas need love" w dalszym ciągu jak dla mnie najlepszy numer z plyty, Rocci na wokalach rozpierdol. Produkcja na obu albumach utrzymana w podobnych klimatach, czuć elementy g funku, jazzu także TPM II jest udaną, spokojniejszą kontynuacją jedynki. Bardzo dobry album 🔥
ODPOWIEDZ