Ślizgawka kończy dziś SZEŚĆ LAT! Lekko spóźnione, serdeczne życzenia dla wszystkich - zarówno tych, którzy pamiętają jeszcze poprzednie forum, jak i przedłużających wszystko aktywnych świeżaków, bo mimo rokrocznych obaw nadal trafiają się ciekawe nicki, które łapią klimat i zostają na dłużej.
Kilka lat temu napisałem z tej okazji przydługiego tasiemca, którego samemu nie chciałoby mi się teraz czytać, więc w tym roku się streszczę i postaram się rozbić na fragmenty, które każdy będzie mógł sobie wybrać:
Czy forum zmierza ku końcowi?
Ile kont zostało założonych od ubiegłych urodzin?
Jakie było TOP5 najpopularniejszych nie-offtopicowych tematów od ubiegłych urodzin?
Spoiler
2. EBK - Eastern Block Klan (Enzo)
3. Suja THS Klika
4. Sentino
5. Belmondo
Czyj wzrost interesował googlujących najbardziej?

Po jakich nietypowych wyszukanych frazach trafiali do nas ludzie?
enzo ebk za co siedzi, bambi cycki, young leosia nudesy, belmondo co zrobil, bedogie co to znaczy, 2t4 wyroki, kutas sentino, czy malik jest fake
Spamer roku - kto napisał najwięcej postów od ubiegłych urodzin?
eddy_wata 4055
wujot 3662
phobos 3650
zemsta1camzata 3616
2do5 3611
ART 2960
potter 2492
ConeyIsland 2205
scam_sakawa 2092
mateko 1792
DoubleB 1751
marmolad_k2 1659
mas 1541
jajca 1424
jAg 1411
SWN 1347
przedszkolanek 1318
oldschool 1315
FruitOffTheWall 1310
Parlae 1247
FLoo 1189
kr0pka 1188
mql 1186
piernikowyskoczek 1182
VBSW 1161
Jak widać, w tegoroczne urodziny po wejściu na forum nie wyskoczyła żadna gra ani konkurs, ale jest coś (według mnie) znacznie lepszego.
Dzięki zaangażowaniu niezawodnego BURAKA, już jakiś czas temu udało się odzyskać domenę starego forum. Naradzaliśmy się chwilę co powinno pojawić się w jej miejscu, odwracaliśmy nawet trochę tropy do konkurencji, ale zamiast najprostszego przekierowania na obecne forum, od dziś wchodząc na slizg.eu znajdziecie klikalne archiwum znane choćby z tematów Buraka, a kasyna i blogi zastąpił widok starego, dobrego Kadłuba w roli administratora...
Sto lat!