Szóste urodziny Ślizgawki!
Moderator: Moderatorzy
Re: Szóste urodziny Ślizgawki!
Najlepszego kumple!
pozdro dla wszystkich świeżaków od świeżaka
Spoiler
zaproście kolegów na ślizgawke
Pewnie masz mnie na ignorze ale czy wziąłeś pod uwagę że może masz paranoje czasem, widziałem serię twoich oskarżeń o bycie bakłażanem wobec ludzi którzy wyraznie nim nie byli (albo chociaż nic na to nie wskazywało), nawet swn pisał że bakłażan zazwyczaj nie ukrywa kim jest i nawet art który nie lubi bakłażana trzy razy w ostatnim czasie odpisywał ci że to nie bakłażan, na ślepo strzelasz, jednocześnie nikt oprócz ciebie nie gada w kółko o blokowaniu multikont to obsesja jakaś przez którą masz nieczytelne forum (piszę to bo chcę żebyś mnie odblokował)
@eddy_wata zobacz wygrałeś
niech te forum żyje i się rozwija, bo jest najlepszym miejscem w internecie z niepodrabialnym klimatem
SALUT

niech te forum żyje i się rozwija, bo jest najlepszym miejscem w internecie z niepodrabialnym klimatem
SALUT
No jak dobrze pamietam to wspominales o tym juz, dobrze ze chociaz tak ten forumek jest, ja tam nie wracam ale mysle ze sa osoby ktore sobie tam wracaja zeby odswiezyc wspomnienia tak wiec wielkie 5 dla ciebie burakBurak pisze: ↑17 kwie 2025, 22:26Z mojej strony były wielokrotne próby kontaktu do leona i innych adminów żeby uzyskać kopię bazy i postawić taką kopię slizg.eu tylko do odczytu z działającą wyszukiwarką w celach archiwizacyjnych, ale zostałem olany i niestety tylko taką formę archiwum slizg.eu w web.archive.org mogłem zrobić.
A pan the main ingredient wydaje sie byc dalej taki sam jaki byl kiedys i pewnie dalej uwaza ze zrobil wszystko najlepiej i nie ma sobie nic do zarzucenia xddd
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Zaszczytne 7 miejsce w postowaniu i to 94 procent pewnie w dziale Sport, czuję żenadę dumę i wszystkiego najlepszego dla całej ślizgawki
- piernikowyskoczek
przypomnieć tu trzeba haniebną postawę admina leona, który na kulturalną prośbę Buraka zareagował tak, że... wszedł na slizg i wyjebał dropboksa, bo nie będzie za to płaciłBurak pisze: ↑17 kwie 2025, 22:26Z mojej strony były wielokrotne próby kontaktu do leona i innych adminów żeby uzyskać kopię bazy i postawić taką kopię slizg.eu tylko do odczytu z działającą wyszukiwarką w celach archiwizacyjnych, ale zostałem olany i niestety tylko taką formę archiwum slizg.eu w web.archive.org mogłem zrobić.
a Buraka olał
to przez niego nie mamy ładnej kopii
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
kolejny autystyczny inżynier-idiota, przez takich większość z nas nie rucha
Wielkie pozdro i najlepszego dla całego forumka, nieźle się ten miesiąc, po którym wszyscy mieli wrócić z podkulonym ogonem przedłużył. Kiedy to zleciało
Spoiler
Jebać kadłuba i leona
Spoiler
SLGWK > SLG ewidentnie
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Przez chwilę myślałem że zbliżasz się w oddali
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Przez chwilę myślałem że zbliżasz się w oddali
piernikowyskoczek pisze: ↑18 kwie 2025, 0:37przypomnieć tu trzeba haniebną postawę admina leona, który na kulturalną prośbę Buraka zareagował tak, że... wszedł na slizg i wyjebał dropboksa, bo nie będzie za to płaciłBurak pisze: ↑17 kwie 2025, 22:26Z mojej strony były wielokrotne próby kontaktu do leona i innych adminów żeby uzyskać kopię bazy i postawić taką kopię slizg.eu tylko do odczytu z działającą wyszukiwarką w celach archiwizacyjnych, ale zostałem olany i niestety tylko taką formę archiwum slizg.eu w web.archive.org mogłem zrobić.
a Buraka olał
to przez niego nie mamy ładnej kopii

jp starom administracje chwała slzgwk
- marmolad_k2
Wielkie ELO dla wszystkich użytkowników 

- FruitOffTheWall
Stoooo laaaaaat stoo laaaaat
Wszyscy gramy do jednej bramki, ŚLIZGAWKI. Wielkie pozdrowienia dla ludzi których poznalem na irl serwerze (kocham was wszystkich jedna miłością), ludzi z którymi pogadałem na vc lub powyzywalem sie od kurew. Wielkie piec dla każdych zajawkowiczów tematowych
Wszyscy gramy do jednej bramki, ŚLIZGAWKI. Wielkie pozdrowienia dla ludzi których poznalem na irl serwerze (kocham was wszystkich jedna miłością), ludzi z którymi pogadałem na vc lub powyzywalem sie od kurew. Wielkie piec dla każdych zajawkowiczów tematowych
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
100 lat !!!
@SWN
@Burak
Jest mi niezmiernie miło, że już 15 lat "marnuje" z wami czas na foruming

Jest mi niezmiernie miło, że już 15 lat "marnuje" z wami czas na foruming

Sto lat dla Nas i wielkie 5 dla ogarniaczy tego burdelu !
Ps. Parafrazując podpis którego z Nas - to normalne miejsce czasem mówimy do siebie "Ty kurwo" a czasem " e-kolego" i to najbardziej podsumuje to miejsce w sieci i serduszku
Ps. Parafrazując podpis którego z Nas - to normalne miejsce czasem mówimy do siebie "Ty kurwo" a czasem " e-kolego" i to najbardziej podsumuje to miejsce w sieci i serduszku
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Najlepszego!