[movement] Hyperpop

Dyskusje na temat wszystkich gatunków muzyki, które nie pasują do działów powyżej.

Moderatorzy: mql, Ruces

Awatar użytkownika
bronek

Re: [movement] Hyperpop

Post autor: bronek »

Wiemy tez na pewno ze rozrywka to nie jest dyskutowanie z kolejnym multi baklazana, jam bym po prostu zignorowal typa :dunno: (ja go mam na ignorze ale no widze ze mu odpisujesz)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
ART
Mistrz Fantasy NBA

Post autor: ART »

to nie baklazan bo ma jakiekolwiek pojecie o muzyce elektronicznej, jakby nie byl uciazliwym cwelem co sie zatrzymal z 20 lat temu to nawet moglby sie nadac do napisania jakiegos wartosciowego posta, przynajmniej zrozumial swoj blad i skasowal te pierdoly ktore napisal o harlecore
4-HO-MET pisze: 22 maja 2025, 12:42 Zdrowe chłopy z poprawnym popędem płciowym jak nie mają kobiety to walą gruchę. Proste jak jebanie.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

rozrywka to też wyjebanie 6 piwek 10% pół litra rumu 60%
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
4-HO-MET

Post autor: 4-HO-MET »

bronek pisze: 27 lut 2025, 21:10 Wiemy tez na pewno ze rozrywka to nie jest dyskutowanie z kolejnym multi baklazana, jam bym po prostu zignorowal typa :dunno: (ja go mam na ignorze ale no widze ze mu odpisujesz)
a ja widzę, że jesteś skończonym cymbałem :lol:

edit dla arturka:
słuchaj kapciu, sam piszesz posta żebym wypierdalał, i później się dziwisz, że jest "przykra" lub "uciążliwa" odpowiedź. Skoro dla ciebie napisanie przez kogoś nieprzychylnej opinii o twojej muzyczce jest dla ciebie uciążliwe i motywuje do rozpoczęcia flejmu i śmiesznych dziecinnych postów z nakazem wypierdalania, to sam wypierdalaj z forum i z internetu snołflejku obesrany, skoro "nie trzymasz ciśnienia" i popuszczasz łzy swą cipką gdy tylko wjedzie krytyka twojego gówna. Sam jesteś arcycwelem tego forum i każdy to widzi i wie doskonale Przypominajka :lol: a teraz idź na discorda się wypłakać, mokry pecie.

emcess pisze: 27 lut 2025, 23:03 rozrywka to też wyjebanie 6 piwek 10% pół litra rumu 60%
Teraz są w sklepach jakieś firestartery kolorowe dla takich właśnie arturków 26letnich cymbałów srających żarem w internecie o byle gówno. Moc 8 volt i pachnie jak energetyk. To musi być świetna rozrywka.
Smly

Post autor: Smly »

Czy nowy album Jane remover to ten hyperpop bo podoba mi się mocno, bardziej niż ten Danny Harle którego puściłem czytając temat miesiąc temu
Awatar użytkownika
ART
Mistrz Fantasy NBA

Post autor: ART »

nie to nie to ale nalecialosci sa
4-HO-MET pisze: 22 maja 2025, 12:42 Zdrowe chłopy z poprawnym popędem płciowym jak nie mają kobiety to walą gruchę. Proste jak jebanie.
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Ostatnio trafilem na takiego fchancuzika chyba pasuje do tematu:

przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ODPOWIEDZ