[movement] Hyperpop
Re: [movement] Hyperpop
Wiemy tez na pewno ze rozrywka to nie jest dyskutowanie z kolejnym multi baklazana, jam bym po prostu zignorowal typa
(ja go mam na ignorze ale no widze ze mu odpisujesz)

przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
to nie baklazan bo ma jakiekolwiek pojecie o muzyce elektronicznej, jakby nie byl uciazliwym cwelem co sie zatrzymal z 20 lat temu to nawet moglby sie nadac do napisania jakiegos wartosciowego posta, przynajmniej zrozumial swoj blad i skasowal te pierdoly ktore napisal o harlecore
a ja widzę, że jesteś skończonym cymbałem

edit dla arturka:
słuchaj kapciu, sam piszesz posta żebym wypierdalał, i później się dziwisz, że jest "przykra" lub "uciążliwa" odpowiedź. Skoro dla ciebie napisanie przez kogoś nieprzychylnej opinii o twojej muzyczce jest dla ciebie uciążliwe i motywuje do rozpoczęcia flejmu i śmiesznych dziecinnych postów z nakazem wypierdalania, to sam wypierdalaj z forum i z internetu snołflejku obesrany, skoro "nie trzymasz ciśnienia" i popuszczasz łzy swą cipką gdy tylko wjedzie krytyka twojego gówna. Sam jesteś arcycwelem tego forum i każdy to widzi i wie doskonale Przypominajka

Teraz są w sklepach jakieś firestartery kolorowe dla takich właśnie arturków 26letnich cymbałów srających żarem w internecie o byle gówno. Moc 8 volt i pachnie jak energetyk. To musi być świetna rozrywka.
Czy nowy album Jane remover to ten hyperpop bo podoba mi się mocno, bardziej niż ten Danny Harle którego puściłem czytając temat miesiąc temu
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
nie to nie to ale nalecialosci sa
Ostatnio trafilem na takiego fchancuzika chyba pasuje do tematu:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia